Sen zaten değerlisin benceOooO değerlendirin beniiiiii
Ama arabaya bincez ama önde ben oturcam öne geçmek isteyen olursa fururumToplanip gezelim bigunvur patlasin cal oynasin yapalimm
Keşke yakın olsaydıkToplanip gezelim bigunvur patlasin cal oynasin yapalimm
Valla pisman olmayacagim iyi bisey istiyorum balim yaa siemes 5000 kusur veremem suan ama 3000 civari ancaUygun arıyorsan Beko da bakabilirsin. Bide Altus var ama iy değil onlar en uygun Regal var ben baya araştırdım
Tamamm arabayi ben kullanirim soolimAma arabaya bincez ama önde ben oturcam öne geçmek isteyen olursa fururum
Ayy vallahi bi kahve icer karsilikli sohbet ederdik ne iyi olurduuuKeşke yakın olsaydık
Oyyyyy canım ya yerim seni sende bnim için oylesin sizi grcekten çok seviyorum sni başak 3annem i Sitare yi cidden çok güzel sohbetiniz var keşke normalde de yan yana olsak da güzel bı arkdsligimiz olsaSen zaten değerlisin bence
Arçelik bulursun o fiyata kesin vardırValla pisman olmayacagim iyi bisey istiyorum balim yaa siemes 5000 kusur veremem suan ama 3000 civari anca
Senin olsun önde ben oturcam aaa bak vermemTamamm arabayi ben kullanirim soolim
Valla bayila bayila isterdimmOyyyyy canım ya yerim seni sende bnim için oylesin sizi grcekten çok seviyorum sni başak 3annem i Sitare yi cidden çok güzel sohbetiniz var keşke normalde de yan yana olsak da güzel bı arkdsligimiz olsa
Keşke aslında watsap da olabilirizOyyyyy canım ya yerim seni sende bnim için oylesin sizi grcekten çok seviyorum sni başak 3annem i Sitare yi cidden çok güzel sohbetiniz var keşke normalde de yan yana olsak da güzel bı arkdsligimiz olsa
Cikip dolasicam ama benim adam cok pimpirikli virusten yana cildirtacak beniArçelik bulursun o fiyata kesin vardır
Tamm tamm sen otur ben arkada kopcam dıptıs dıptısSenin olsun önde ben oturcam aaa bak vermem
AA maskemi yapıyorsun. Ne güzelBak buraya yazmaktan maske yapmadim
Tamam kiz araba benden one de seni aliriz offf bi de dimtiss bi muzik acariz nerede aksam orada sabahhSenin olsun önde ben oturcam aaa bak vermem
Bak vicdan yaptım şimdi tam biz arabanin tavanında oturakTamm tamm sen otur ben arkada kopcam dıptıs dıptıs
Ayy eşim baaaaa kızar ayyy beni almaz eve ayyyy men delmiyomTamam kiz araba benden one de seni aliriz offf bi de dimtiss bi muzik acariz nerede aksam orada sabahhvuhuuu
Tamm sen tavanda otur ben ön de otururumBak vicdan yaptım şimdi tam biz arabanin tavanında oturak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?