Balimm geldimm :))) naber
İyi bacısı senden naberBalimm geldimm :))) naber
Iyi valla ne olsun.. regl agrilariİyi bacısı senden naber
Burada Sabah yağmur yağdı. Şimdi güneş açtı. Yanmaya devamIyi valla ne olsun.. regl agrilaricocugu da uyuttum kahve keyfi yapayim dedim anaamm bi ruzgar varmis oturdugum an kahve uctuuu balkona. onu temizledim yeni oturdum
Ohh valla burasi serin suan yaaBurada Sabah yağmur yağdı. Şimdi güneş açtı. Yanmaya devam
İlaçlara devam bacısı 2 gün kaldı inşallah kırmızıları görmemOhh valla burasi serin suan yaasen nasil oldun canim daha iyi misin
Insallah canim yaa..İlaçlara devam bacısı 2 gün kaldı inşallah kırmızıları görmem
Allah razı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallahInsallah canim yaa..dualarimiz seninle biliyosun.
Ben hastanedeyim bacisi
Valla bugun bi acayip oldu yaa... ruzgardan bi de balkondaki saksilardan biri dusmus bi de o batirdiAllah razı olsun rabbim gönlüne göre versin inşallahsen nasılsın neler yapıyorsun
Aaa noldu canim kontrol falan miBen hastanedeyim bacisi
Burdaym bacısı eşim hasta başıma bela bugün onunla ugrasyom
Gecmis olsun canim.. neyi var usuttu mu yoksaBurdaym bacısı eşim hasta başıma bela bugün onunla ugrasyom
Saol bacısı boğazları inmişGecmis olsun canim.. neyi var usuttu mu yoksa
Gecmis olsun yeniden canim. Valla onlarin hastaliklari da hic cekilmez bacim yaaSaol bacısı boğazları inmiş
Dataylı ultrason için gün almaya gittik canım
Detaylıultrason için gün almaya gittik canimAaa noldu canim kontrol falan mi
Aman iyi bari insallah sonucunu da cok guzel alirsin canimDetaylıultrason için gün almaya gittik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?