NasılsınızIyi aksamlar
Ayyy cidden miYaa o diil de bikeresinde anneme biri bana gorucu gelecegini soylemis annemde bana yalvar yakar ayip olmasin geksin hayir dersin dedi kabul ettim. Neyse bu geldi begenmedim dedim ki bi yere cikmaya gerek yok odada hemen konusalim gitsin. Girdik odaya cocuk basladi eski tipini anlatmaya yok onceden saclari varmis bilmem ne cikardi onceki fotolarini gisteriyo napiim onceki halini diye dusunurken yanima gelio kafamda sac yok ama bacagimda vucudumda var dedi pat diye de bacagini agzima sokar gibi acmistine yapacagimi sasirmis kahkahayi patlatmistim
MerhabalarMerhaba hanımlarİyi akşamlar
Hoş buldum bacısıMrb iyi akşamlar hos geldin
Nedion beaHoş buldum bacısı
NasılsınızMerhabalar
Saol canım
Napim bea oturyom sen napiyonNedion bea
Arı maya sana patlamış deseneAy benm o kadar komik olmaybilir ama anlatambende lisedeyken coğrafya dersinde hep konuşurdum bı gün hoca dedi ki willy adında bi rüzgar var falan bnde kahkaha attım dedim hocam yeme bizi gdip arı maya izleyip izleyip sonrada rüzgar adı unutup williy taktınız bizde yedik bilmiyoz ya hoca şok oldu dedi kızım kmin arı maya izldgi belli bende bim oldum tabi sonra ki ders bna kapak oldu ya hiç çit ckarmdm hoca öyle bna bakıp duruyo en son not alırken kafamda öylesine bı aci öylesine bı baş dönmesi hissettim ki neyin ne olduğunu sasrdim ki kafama sınıf defteri yemism meğer ama nedeni ne biliyonuz mu hoca bana dio kurban olam sen konuş konusmyinca ders anlatmym
Hamdolsun iyiyim siz nasılsınız çok memnun oldum gittikçe kalabalıklaşıyoruzNasılsınız
İyiyim bende çok şükürHamdolsun iyiyim siz nasılsınız çok memnun oldum gittikçe kalabalıklaşıyoruz
AynenHamdolsun iyiyim siz nasılsınız çok memnun oldum gittikçe kalabalıklaşıyoruz
Tanıtın bakalım kendiniziTakılıyoz bea
MaşAllah hoşgeldinizMerhaba kızlar bende geldim bu aralar gülmeye ihtiyacım var. Bende niyet ettim bol kahkahalı tatlı sohbetlere
Hoş geldinMerhaba kızlar bende geldim bu aralar gülmeye ihtiyacım var. Bende niyet ettim bol kahkahalı tatlı sohbetlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?