Kesin adliye yolunu tartışıyolardiBenzer bisey bana da olmustu ama sevgilim degil patronun arabasi diye binecektim kapiyi bi actim kucaginda bebek bi kadin yaninda sofor kocasi oyke saskin bi bana bi de dondu kocasina bakti dedim simdi facia olacak pardon deyip kapattim kapiyi resmen kosarak uzaklastim arkamdan arabadan bayaa bi bagiris geliyodu :))
bende bir zamanlar arkadaşımla lime diye bi Android uygulaması vardı sallayarak insan düşürüyorduk (erkek) Şimdinin tinderi gibi neyse bi velet düşürdüm Yakışıklı tatlı dişler beyaz Uzun boylu bişey ama birbirimize uzak bölgelerdeyiz hep görüşmek isterdi ben 4 yıl boyunca telefon üzerinden eğlence maksatlı konuştum Yüzyüze görüşmeye cesaret etmedim bi gün dedim bu çocuk bana değer veriyo heralde madem çok görüşmek istiyor tamam diyim bi avmye çağırayım süslendim püslendim gittim amannnn ne göreyim honda civic yeni kasa üstü pencereli siyah ışıl ışıl bi araç Heyecanla bekliyorum tabi inecek diye bende hemen sırtımı döndüm dünden razı gibi olmayayım diye bi geldi çeneme geliyor temel reis gibi bir burun neyse dedim yaptırılır bi güldü Aman AllahımVallaaaa vardır da aklıma gelmiyor sizin varsa anlatın az gülelim
Hepimiz yerdikBen olsam bende yerdim valla hemde çiğ çiğ
Evet ama gerçekten arabalar hep birbirnin aynıAraba cok benziyodu naapim
Ahahahhahahahhahahahhahahhahahahhahahabende bir zamanlar arkadaşımla lime diye bi Android uygulaması vardı sallayarak insan düşürüyorduk (erkek) Şimdinin tinderi gibi neyse bi velet düşürdüm Yakışıklı tatlı dişler beyaz Uzun boylu bişey ama birbirimize uzak bölgelerdeyiz hep görüşmek isterdi ben 4 yıl boyunca telefon üzerinden eğlence maksatlı konuştum Yüzyüze görüşmeye cesaret etmedim bi gün dedim bu çocuk bana değer veriyo heralde madem çok görüşmek istiyor tamam diyim bi avmye çağırayım süslendim püslendim gittim amannnn ne göreyim honda civic yeni kasa üstü pencereli siyah ışıl ışıl bi araç Heyecanla bekliyorum tabi inecek diye bende hemen sırtımı döndüm dünden razı gibi olmayayım diye bi geldi çeneme geliyor temel reis gibi bir burun neyse dedim yaptırılır bi güldü Aman AllahımO günüm nasıl geçti anlatamam hatırladıkça halime gülüyorum bi taneside kendini uçak Teknisyeni olarak tanıttı ki öyleydi bende yarsıdım zengin oo falan diye buluştuğumuz ilk gün ayakların küçücük çok güzel öpebilir miyim demişti ki ben ayak fetişi nedir bilmezdim onun yüzünden ayak görmeye tahammül edemiyorum
Ayyy ayak öpme nedirbende bir zamanlar arkadaşımla lime diye bi Android uygulaması vardı sallayarak insan düşürüyorduk (erkek) Şimdinin tinderi gibi neyse bi velet düşürdüm Yakışıklı tatlı dişler beyaz Uzun boylu bişey ama birbirimize uzak bölgelerdeyiz hep görüşmek isterdi ben 4 yıl boyunca telefon üzerinden eğlence maksatlı konuştum Yüzyüze görüşmeye cesaret etmedim bi gün dedim bu çocuk bana değer veriyo heralde madem çok görüşmek istiyor tamam diyim bi avmye çağırayım süslendim püslendim gittim amannnn ne göreyim honda civic yeni kasa üstü pencereli siyah ışıl ışıl bi araç Heyecanla bekliyorum tabi inecek diye bende hemen sırtımı döndüm dünden razı gibi olmayayım diye bi geldi çeneme geliyor temel reis gibi bir burun neyse dedim yaptırılır bi güldü Aman AllahımO günüm nasıl geçti anlatamam hatırladıkça halime gülüyorum bi taneside kendini uçak Teknisyeni olarak tanıttı ki öyleydi bende yarsıdım zengin oo falan diye buluştuğumuz ilk gün ayakların küçücük çok güzel öpebilir miyim demişti ki ben ayak fetişi nedir bilmezdim onun yüzünden ayak görmeye tahammül edemiyorum
Aman Allahım tam şok arabayı isteseydiniz belki verirdibende bir zamanlar arkadaşımla lime diye bi Android uygulaması vardı sallayarak insan düşürüyorduk (erkek) Şimdinin tinderi gibi neyse bi velet düşürdüm Yakışıklı tatlı dişler beyaz Uzun boylu bişey ama birbirimize uzak bölgelerdeyiz hep görüşmek isterdi ben 4 yıl boyunca telefon üzerinden eğlence maksatlı konuştum Yüzyüze görüşmeye cesaret etmedim bi gün dedim bu çocuk bana değer veriyo heralde madem çok görüşmek istiyor tamam diyim bi avmye çağırayım süslendim püslendim gittim amannnn ne göreyim honda civic yeni kasa üstü pencereli siyah ışıl ışıl bi araç Heyecanla bekliyorum tabi inecek diye bende hemen sırtımı döndüm dünden razı gibi olmayayım diye bi geldi çeneme geliyor temel reis gibi bir burun neyse dedim yaptırılır bi güldü Aman AllahımO günüm nasıl geçti anlatamam hatırladıkça halime gülüyorum bi taneside kendini uçak Teknisyeni olarak tanıttı ki öyleydi bende yarsıdım zengin oo falan diye buluştuğumuz ilk gün ayakların küçücük çok güzel öpebilir miyim demişti ki ben ayak fetişi nedir bilmezdim onun yüzünden ayak görmeye tahammül edemiyorum
Bi leğen vereydiniz boş geçmeyip yıkayaydıAyyy ayak öpme nedir
Ben olsam topuk öptürrdümbende bir zamanlar arkadaşımla lime diye bi Android uygulaması vardı sallayarak insan düşürüyorduk (erkek) Şimdinin tinderi gibi neyse bi velet düşürdüm Yakışıklı tatlı dişler beyaz Uzun boylu bişey ama birbirimize uzak bölgelerdeyiz hep görüşmek isterdi ben 4 yıl boyunca telefon üzerinden eğlence maksatlı konuştum Yüzyüze görüşmeye cesaret etmedim bi gün dedim bu çocuk bana değer veriyo heralde madem çok görüşmek istiyor tamam diyim bi avmye çağırayım süslendim püslendim gittim amannnn ne göreyim honda civic yeni kasa üstü pencereli siyah ışıl ışıl bi araç Heyecanla bekliyorum tabi inecek diye bende hemen sırtımı döndüm dünden razı gibi olmayayım diye bi geldi çeneme geliyor temel reis gibi bir burun neyse dedim yaptırılır bi güldü Aman AllahımO günüm nasıl geçti anlatamam hatırladıkça halime gülüyorum bi taneside kendini uçak Teknisyeni olarak tanıttı ki öyleydi bende yarsıdım zengin oo falan diye buluştuğumuz ilk gün ayakların küçücük çok güzel öpebilir miyim demişti ki ben ayak fetişi nedir bilmezdim onun yüzünden ayak görmeye tahammül edemiyorum
Görüştüğünüz ilk gün de ayaklarını öpebilir miyim demesibende bir zamanlar arkadaşımla lime diye bi Android uygulaması vardı sallayarak insan düşürüyorduk (erkek) Şimdinin tinderi gibi neyse bi velet düşürdüm Yakışıklı tatlı dişler beyaz Uzun boylu bişey ama birbirimize uzak bölgelerdeyiz hep görüşmek isterdi ben 4 yıl boyunca telefon üzerinden eğlence maksatlı konuştum Yüzyüze görüşmeye cesaret etmedim bi gün dedim bu çocuk bana değer veriyo heralde madem çok görüşmek istiyor tamam diyim bi avmye çağırayım süslendim püslendim gittim amannnn ne göreyim honda civic yeni kasa üstü pencereli siyah ışıl ışıl bi araç Heyecanla bekliyorum tabi inecek diye bende hemen sırtımı döndüm dünden razı gibi olmayayım diye bi geldi çeneme geliyor temel reis gibi bir burun neyse dedim yaptırılır bi güldü Aman AllahımO günüm nasıl geçti anlatamam hatırladıkça halime gülüyorum bi taneside kendini uçak Teknisyeni olarak tanıttı ki öyleydi bende yarsıdım zengin oo falan diye buluştuğumuz ilk gün ayakların küçücük çok güzel öpebilir miyim demişti ki ben ayak fetişi nedir bilmezdim onun yüzünden ayak görmeye tahammül edemiyorum
Yıkardı suyunu da içerdi kesinBi leğen vereydiniz boş geçmeyip yıkayaydı
Yaa o diil de bikeresinde anneme biri bana gorucu gelecegini soylemis annemde bana yalvar yakar ayip olmasin geksin hayir dersin dedi kabul ettim. Neyse bu geldi begenmedim dedim ki bi yere cikmaya gerek yok odada hemen konusalim gitsin. Girdik odaya cocuk basladi eski tipini anlatmaya yok onceden saclari varmis bilmem ne cikardi onceki fotolarini gisteriyo napiim onceki halini diye dusunurken yanima gelio kafamda sac yok ama bacagimda vucudumda var dedi pat diye de bacagini agzima sokar gibi acmistine yapacagimi sasirmis kahkahayi patlatmistim
Iyi aksamlarMerhaba hanımlarİyi akşamlar
Mrb iyi akşamlar hos geldinMerhaba hanımlarİyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?