• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niyet ettik gülmeye😂🥰

Ama cizgi film animasyon filmleri cok severim hee bazen diyorum buyuse de beraber izlesek 🤭 ama 7 24 diil yani

Bacısı sen incir tarifini verecektin de. Dün yazdın mı göremedim.
Aa dur canim yaziyorum hemen
Bir kilo inciri başlarını kesip bir cam şişe ye koysun üzerine naturel zeytin yağını koyup ağzını sıkıca kapatıp karanlık bir yerde 21 gün bekletsin 21.gün sabahları aç karnına bir adet incir bir çorba kaşığı da yağından içsin bitene kadar devam etsin
Tarif bu sekilde yagda 1 kilo

Bende çok yok o çünkü sezaryen olunca doktorum Allah razı olsun fazla çöküntüyü önceki sezaryen izlerini kesip alıcam dedi bi nevi estetik ameliyat gibi oldu😁
Ooo ne guzel doktormus yaaa ikinci olursa simdi istesem yaparlar mi ki 🤔

Bir kilo inciri başlarını kesip bir cam şişe ye koysun üzerine naturel zeytin yağını koyup ağzını sıkıca kapatıp karanlık bir yerde 21 gün bekletsin 21.gün sabahları aç karnına bir adet incir bir çorba kaşığı da yağından içsin bitene kadar devam etsin
Tamm canm teşekkür ederim 🤗

Tamm canm teşekkür ederim 🤗

Back
X