- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Ay süper oluyorKızlar eşimden yufka istedim. Baklavalık böreklik almış ondan börek olurmu ki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay süper oluyorKızlar eşimden yufka istedim. Baklavalık böreklik almış ondan börek olurmu ki.
Bnim yoktuuu smdi alttan aliyom sdceTatlılar börekler havada uçuşuyor anlaşılan kilo problemimiz yok![]()
Şimdi nasılBilmiyom ki öyle hafif ateş ve kustu smdi grip gbi bi belirtisi var ama
Şuan iyi şükürŞimdi nasıl
Çocukla hasta olunca hiç iyi olmuyor ya çok üzülüyorum.Şuan iyi şükür
Onla birlikte bnde oğlumda kaptik galiba eklemlerim bile agrioÇocukla hasta olunca hiç iyi olmuyor ya çok üzülüyorum.
Nane limon kaynat belki iyi gelirOnla birlikte bnde oğlumda kaptik galiba eklemlerim bile agrio
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllahOnla birlikte bnde oğlumda kaptik galiba eklemlerim bile agrio
Cok gecmis olsun canimOnla birlikte bnde oğlumda kaptik galiba eklemlerim bile agrio
İçmez kiNane limon kaynat belki iyi gelir
Çok çok saolCok gecmis olsun canim
SaolÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşAllah
Demek ki yeteri kadar aşık değillerNeden bana aşık insanlar gelip h3men gidiyor? Fikriniz var mı? Hayır ben gülmekten ölüyorum halime de![]()
Ne yapıon da kaçıyorlarNeden bana aşık insanlar gelip h3men gidiyor? Fikriniz var mı? Hayır ben gülmekten ölüyorum halime de![]()
Saçlarımdan tut beni aahaaaaahhh Kerim canYakala beni bebeğimmm![]()
![]()