- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
İnşallah bacısıOyle deme iyi dusun iyi olsundualarimiz seninle sen stres yapma sakin hee... buraya hamileyiimmm diye yazacaksin ben inaniyorum balimm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bacısıOyle deme iyi dusun iyi olsundualarimiz seninle sen stres yapma sakin hee... buraya hamileyiimmm diye yazacaksin ben inaniyorum balimm
![]()
İyi geceler kuzumBen kaçar ii geceler öptüm hepinizi![]()
Insallah canim Rabbim ennn hayirlisini versin yaslandiginda bile kocaman olmus cocuguna bakip Rabbim bekledim ama ne guzel bi evlat verdin dedirtsin sana. En onemlisi hayirlisiİnşallah bacısı![]()
Iyi gecelerrBen kaçar ii geceler öptüm hepinizi![]()
Amin canımInsallah canim Rabbim ennn hayirlisini versin yaslandiginda bile kocaman olmus cocuguna bakip Rabbim bekledim ama ne guzel bi evlat verdin dedirtsin sana. En onemlisi hayirlisi![]()
Gunaydin...Gündüz fazla uyutmaValla he kimi gorsem gec uyudugundan sikayetci nasil basardin bunu sirri varsa bize de soyle kiz :))
Gözlerinle başımı döndürüyonomen tonrem
[/QUOT
Omen tonrem ne demekmişNapiyosun bacısı
evden yapabılecegım ısler arastırıyorum su sıralar ,Iste ben de bulamadim guvenecegim birini ben bakiyorum nasip olursa sonra devam edicem cunku emeklilik primlerimi tamamlamam lazim kalmis surda 7 sene![]()
İyidir şekerim sen nedion bakam![]()
ıyıyım bebegımsuCanimsu![]()
Ne iş ypiyodunıyıyım bebegımsuısteyım bugun cuma cok mutluyum
![]()
Aynenn ben de bunlari cok dusundum ama yapamadim insallah sen yaparsin canim. Ben bi ara bayaa bi takmistim takici acayim diye oyle boyle derken kaldi. Benim esim cok agirkanli yaa totosunu kaldiramadievden yapabılecegım ısler arastırıyorum su sıralar ,
yada dukkan fılan acsam nasıl olur dıyorum kafam cok karısık .