- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Evimizde biraz ses olsun bizim ev baya sessiz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evimizde biraz ses olsun bizim ev baya sessiz
Ben hiç evlenmem26 yasında evlendım 1 yıl oldu sımdıkı aklım olsa 30 dan once evlenmem , esımle aynı mahallede oturuyorduk zaten kv ıle altlı ustlu de oturmam , 7 gorumcelı eve gıdecek kadar da yureklı olmam![]()
aynen bende ama o zamanda cocuk yapamıyoruzBen hiç evlenmem![]()
Ozman çocuk da umrumda olmazdı. Bekar evi tutardım. Sevgili hayatı yaşardım. Canımı sıkan biri olursa tekmeyi basardmaynen bende ama o zamanda cocuk yapamıyoruzanama o kadar dogur bı tane evlenmek ıstemıyorum dedım dogurmadı gıt evlen kendın dogur dedı
ben yaptım bacısı sonu yok o ısınde yanlız sıkılıyorsun , sevgılı hayatı yasamadım da bekar evım olduOzman çocuk da umrumda olmazdı. Bekar evi tutardım. Sevgili hayatı yaşardım. Canımı sıkan biri olursa tekmeyi basardm![]()
Yok ben sevgili hayatı yasiycamben yaptım bacısı sonu yok o ısınde yanlız sıkılıyorsun , sevgılı hayatı yasamadım da bekar evım oldu
tamam bacım suYok ben sevgili hayatı yasiycamyatıp kalkcam
Hoşuma giden olursa evlenirim yoksa devam
![]()
O zaman Allah yardimcin olsunıkıde erkek toplamda 9
cok da ıyı degıller bırıyle hıc gorusmuyorum
Bu 2. Aydi yarin batim ama adet olucam sanirim agrilarim falan basladine kadar zaman oldu denemeye baslayalı
Rabbim senin evini de doldursun cocuk sesleriyle insallah canimEvimizde biraz ses olsun bizim ev baya sessiz![]()
ben evlendıgım zaman koruyucu ıgne kullanmıstım 4 ay bıraktıkdan sonra 6 ay bekledım hamıle kalmak ıcın cocugum olmuyormu acaba dıye uzuluyordumBu 2. Aydi yarin batim ama adet olucam sanirim agrilarim falan basladi![]()
İnşallah bacısıRabbim senin evini de doldursun cocuk sesleriyle insallah canimaz kaldi insallah
Evet korunmalarda oluyomus canim normal ama ben hic bisi kullanmadim bakalim kismet artik bu ay olmasa obur ay denemelere devamben evlendıgım zaman koruyucu ıgne kullanmıstım 4 ay bıraktıkdan sonra 6 ay bekledım hamıle kalmak ıcın cocugum olmuyormu acaba dıye uzuluyordum
Doğumdan sonra hiç korunmadım mıEvet korunmalarda oluyomus canim normal ama ben hic bisi kullanmadim bakalim kismet artik bu ay olmasa obur ay denemelere devam![]()
Yok canim korundum tabi de igne ilac bisey almadim dogal yollarlaDoğumdan sonra hiç korunmadım mı
Olur hayırlısıyla stres yapma dha 2 ay olmuş, yumurtlama günlerine dikkat ediyormusunYok canim korundum tabi de igne ilac bisey almadim dogal yollarla![]()
Ehh iste ovulasyon falan kullanmadim hic takvime gore baz aliyorumOlur hayırlısıyla stres yapma dha 2 ay olmuş, yumurtlama günlerine dikkat ediyormusun
Bnm haberimbile yoktu dr soylediEhh iste ovulasyon falan kullanmadim hic takvime gore baz aliyorum![]()
Ilahi yaa gerci bilmeyebilirsin dogru ben ablamdan dolayi biliyordumBnm haberimbile yoktu dr soylediilişki olunca okur diyordum