- 24 Haziran 2020
- 1.173
- 2.256
- 63
- 28
Evet ya sinir stres boş seyleri takıyosun kuruntu oluyo güzel olduğu kadar zorda yaaaÖyle çok sabırlı biri değil ne yazık kioyuzden sakinleştirici hap alacakmış
kız gerçekten hamileyken oluyomu öyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya sinir stres boş seyleri takıyosun kuruntu oluyo güzel olduğu kadar zorda yaaaÖyle çok sabırlı biri değil ne yazık kioyuzden sakinleştirici hap alacakmış
kız gerçekten hamileyken oluyomu öyle
Hmm yaşamak lazım diyosunEvet ya sinir stres boş seyleri takıyosun kuruntu oluyo güzel olduğu kadar zorda yaaa
İnşallah yasarsindaHmm yaşamak lazım diyosun
İnşallah bacısıİnşallah yasarsinda
Ben burdayımHerkes yattı mı yoksam![]()
Bi biz varız galibaBen burdayım![]()
Valla bacısı iyi diyelim iyi olalmBen giremedim bugün pek herkes iyidir inşAllah![]()
Kız bnde kaç ay fitil kullandım hamilelikte abi yok oyle bişi dakikasında bitkisele giriyodum adam yanıma gelemiodu bide birlik oturuyodum adam sesde edemio kızıyodum in yatakdaaaan git duvar köşesinde otur bana diodu yapma böyle knsmi besleme gibi hissediyorum![]()
Valla bacısı bende yok da bı arkadaşım bosaniyormus daha 1 senelik evli ona çok üzüldümİyi ol kuzum bişey yok dimi canını sıkan
Aaa özel değilse neden kiValla bacısı bende yok da bı arkadaşım bosaniyormus daha 1 senelik evli ona çok üzüldüm
Kayınvalide ve pederi eşini çok dolduryomuslar eşimde çok git diyomusAaa özel değilse neden ki
Ah kıyamam yaaa Ne isterler bu evlilerden bilmem bıraksalar herkes birbirini tanısa birbirine olan saygı sevgileri pekişse evlilikleri otursa ama yokKayınvalide ve pederi eşini çok dolduryomuslar eşimde çok git diyomus
Çok üzüldümmmmKayınvalide ve pederi eşini çok dolduryomuslar eşimde çok git diyomus
Ah kıyamam yaaa Ne isterler bu evlilerden bilmem bıraksalar herkes birbirini tanısa birbirine olan saygı sevgileri pekişse evlilikleri otursa ama yok
[/QUOTE
Aynen bacı ne bileyim gece gece üzdü beni