- 2 Ekim 2019
- 2.868
- 10.274
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu hic duymadim valla ama yeni cikan seylere pek guvenmem ben. Bekle biraz bakalim sonra anlasilir iyi mi kotu muYo bomb die birşey çıkmış ama ne kadar güvenilir bilemem ki
Psikolojim bozuldu gerçekten o kadar kotu duruyor ki onceden çok.guzldi tam.85 idealdi yani smdi 75 ama içi dolmuyo bile boşOnu hic duymadim valla ama yeni cikan seylere pek guvenmem ben. Bekle biraz bakalim sonra anlasilir iyi mi kotu mu
Canısı bazen erkek eli deyince bazılarının küçülüyor. Mesela benim büyüyor. Ondan kaynaklı olabilir. Eşin çok dokunuyorsa biraz ara versin dokunmaya ozaman toplanırPsikolojim bozuldu gerçekten o kadar kotu duruyor ki onceden çok.guzldi tam.85 idealdi yani smdi 75 ama içi dolmuyo bile boş
Bende bi bakayim belki bi onerisi olan falan vardir. O kadar takma yaa en olmadi opersyon yaptirirsin belkiPsikolojim bozuldu gerçekten o kadar kotu duruyor ki onceden çok.guzldi tam.85 idealdi yani smdi 75 ama içi dolmuyo bile boş
Canısı bazen erkek eli deyince bazılarının küçülüyor. Mesela benim büyüyor. Ondan kaynaklı olabilir. Eşin çok dokunuyorsa biraz ara versin dokunmaya ozaman toplanır
Evet ben bekarken 75 takiyordum. Eşim çok sever göğüslerle oynamayı şimdi 80 takıyorum. Bı arkadaşım var onunda baya küçük eşi elledikce küçülüyormuş ama biraz dokunmayınca tekrar toplarlaniyormusgercekten mii
Bilmiyom ki yeni evliyken dahada buyudu öyle ellemek deil bı huyu var tek elini koyar göğsüme o şekil uyur oynamaz yaniCanısı bazen erkek eli deyince bazılarının küçülüyor. Mesela benim büyüyor. Ondan kaynaklı olabilir. Eşin çok dokunuyorsa biraz ara versin dokunmaya ozaman toplanır
Cok ilgincmis cidden bildigim iyi olduEvet ben bekarken 75 takiyordum. Eşim çok sever göğüslerle oynamayı şimdi 80 takıyorum. Bı arkadaşım var onunda baya küçük eşi elledikce küçülüyormuş ama biraz dokunmayınca tekrar toplarlaniyormus
Bı bak haber ver . Eşim birakMaz ya yüzümde bı iki ben var bırakmıyo alayimBende bi bakayim belki bi onerisi olan falan vardir. O kadar takma yaa en olmadi opersyon yaptirirsin belki
Ben aldirma zaten cok rahatsizlik verecek gibi degilse benle oynamamak en iyisi benceBı bak haber ver . Eşim birakMaz ya yüzümde bı iki ben var bırakmıyo alayim
Sevmiyorum yaBen aldirma zaten cok rahatsizlik verecek gibi degilse benle oynamamak en iyisi bence
Bilmem yani öyle derler. Bende yaşadım bunuBilmiyom ki yeni evliyken dahada buyudu öyle ellemek deil bı huyu var tek elini koyar göğsüme o şekil uyur oynamaz yani
Bencede aldırmaBı bak haber ver . Eşim birakMaz ya yüzümde bı iki ben var bırakmıyo alayim
O zaman once memeleri halledip sonra benlere bakarizSevmiyorum ya
Sıraya koydu bileO zaman once memeleri halledip sonra benlere bakariz![]()
Bn baktım da diolar tarçın yağı ve lavantaO zaman once memeleri halledip sonra benlere bakariz![]()
Bnde ama süt verdikten sonra püf söndülerBilmem yani öyle derler. Bende yaşadım bunu![]()
Tarcin yagi dudaklari da dolgunlastiriyo ama gecici diyolar o fos benceBn baktım da diolar tarçın yağı ve lavanta![]()
Anaam bende diyorum biraz küçülsünBnde ama süt verdikten sonra püf söndüler![]()