Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın şekerim , bugün güzel haberlerini bekliyorumGünaydınnnnnnkapınıza
bıraktım almayı unutmayın
![]()
Asko ctesi gidicem doktoraGünaydın şekerim , bugün güzel haberlerini bekliyorum![]()
dün gideceğini söylemiştin sankı , hatta bende gıdecegım demıstımAsko ctesi gidicem doktora![]()
Evet canım ama Dr randevu bulamadım. Ctesi kaldı. Sen naptın gittin mi bebişi gördün müdün gideceğini söylemiştin sankı , hatta bende gıdecegım demıstım
anladım canım , bu aralar herseyı unutuyorum acaba ben mı yanıldım dedım kendımeEvet canım ama Dr randevu bulamadım. Ctesi kaldı. Sen naptın gittin mi bebişi gördün mü
Anladım canım iyi haberlerle gel inşallahanladım canım , bu aralar herseyı unutuyorum acaba ben mı yanıldım dedım kendıme
yok dha gıtmedım 2 de randevu 12:30 gıbı cıkacagım ısten
GunaydiinnnGünaydınnnnnnkapınıza
bıraktım almayı unutmayın
![]()
Napiyon canimGunaydiinnn![]()
Iyiyim balim oturuyorum valla naapim. Birazdan cocugu uyutup kahve keyfi yapicam onu bekliyorumNapiyon canim
Bende yarpak dökümünü izliyomIyiyim balim oturuyorum valla naapim. Birazdan cocugu uyutup kahve keyfi yapicam onu bekliyorumsen napiosun
Aaa o yine mi var yaaBende yarpak dökümünü izliyom![]()
Aaa o yine mi var yaaaman agzimizin tadi kacmasinn dizisi
E oyle amaAyy kız Allah iyiliğini versin
![]()
Adam ölünce bile ağzımızın tadı kaçmasın heE oyle amaadam enbson kendinden gecmis olan olmus kadin hala agzimizin tadi kacmasin
![]()
AynennAdam ölünce bile ağzımızın tadı kaçmasın he![]()
Onu çok izlemezdim pek bilmemAynenn1 kadin 1 erkek bolumlerini baslatsalar da izlesek. Ben onlara cokk guluyodum yaa
![]()
Yaa valla ben hastasiydim resmenOnu çok izlemezdim pek bilmem![]()
Eski bölümlerini izle başa sarYaa valla ben hastasiydim resmenmoralmen cok iyi geliyodu egleniyodum ne bileyim