- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Sen nasilsin canim nasil gidiyo hallettiniz mi isiEvet ya bende gördüm bunu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen nasilsin canim nasil gidiyo hallettiniz mi isiEvet ya bende gördüm bunu![]()
Sağol canım bi bilsemOy kıyamam çok geçmiş olsun. Nasıl oldun korona![]()
Amin canım inşAllah sağolasınAaa cok gecmis olsun canim tez zamanda kurtul insallah![]()
Yok canım sınavı kazanamadıSen nasilsin canim nasil gidiyo hallettiniz mi isi
Hayirlisi olsun kuzum belki suan icin boylesi daha iyidirYok canım sınavı kazanamadı
Belkide canim. Zaten kv de ile birlik olacaktık kazansaydı. Demek ki böylesi daha hayırlı. Sen nasılsınHayirlisi olsun kuzum belki suan icin boylesi daha iyidir![]()
Aynen oyle valla aman diyim :)) ben de eh iste yaa dondurucu diyodum ya aldim nihayetinde :) onu doldurmaya calisiyorum canim cikti resmenBelkide canim. Zaten kv de ile birlik olacaktık kazansaydı. Demek ki böylesi daha hayırlı. Sen nasılsın![]()
Allah hayırlı etsin güle güle kullan inşallahAynen oyle valla aman diyim :)) ben de eh iste yaa dondurucu diyodum ya aldim nihayetinde :) onu doldurmaya calisiyorum canim cikti resmen![]()
Amin canim benim cumlemizin insallahAllah hayırlı etsin güle güle kullan inşallahrabbim ağzınızın tadını bozmasın
ben hala almadım
![]()
Kaç gözlü canım bende Arçelik düşünüyorum. Ne kadara aldın.Amin canim benim cumlemizin insallahindirimi vardi kacirmayayim dedim gerci oyle pek bi indirim de degil ama 200 lira indirim yapmislar
arcelik aldim
Valla iyi diyelim nihayet dondurucuyu aldim icini doldurmakla mesgulum![]()
Şaka mıHastanedeyim canım benim covide yakalandım
7 cekmece 2171 olan model. Normal fiyati 2800 du. Indirimle 2600 e geldiKaç gözlü canım bende Arçelik düşünüyorum. Ne kadara aldın.
Anladm canısı Allah hayırlı etsin7 cekmece 2171 olan model. Normal fiyati 2800 du. Indirimle 2600 e geldi
Ayy sagol canim valla dolduruyorum bi yandan bakalim :)) bu arada dondurma stoklamayi da unutmayayimOhhh hayırlı olsun ii doldurmalar![]()
AminnAnladm canısı Allah hayırlı etsin![]()
Oo çok fazlaymış. İnşallah canım sen memnun kalirsan bende alayım ArçelikAminnasil siemens cok istiyodum ama masallah 5500 den basliyo yaklasik. Insallah memnun kalirim bende bakalim
![]()
Sus sakın söyleme bnim yok bgunAyy sagol canim valla dolduruyorum bi yandan bakalim :)) bu arada dondurma stoklamayi da unutmayayimmalum durduk yere canimiz cekiyo
![]()
SustumSus sakın söyleme bnim yok bgun![]()
Gecms olsun bebeğim ya nereye gttin öyle kaptin acabaDaha iyiyim sanki ama dayak yemiş gibi kaburgalarım acıyo