- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Ablam buzdolabindan memnun iyidir diye dusunuyorum ama bi tecrube edeyim sana da fikir olur :)Oo çok fazlaymış. İnşallah canım sen memnun kalirsan bende alayım Arçelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablam buzdolabindan memnun iyidir diye dusunuyorum ama bi tecrube edeyim sana da fikir olur :)Oo çok fazlaymış. İnşallah canım sen memnun kalirsan bende alayım Arçelik
Tuhh nasıl unutursunSus sakın söyleme bnim yok bgun![]()
Aynen canım sıkıntı olmaz diye düşünüyorumAblam buzdolabindan memnun iyidir diye dusunuyorum ama bi tecrube edeyim sana da fikir olur :)
Ozman ben bı yiyeyim şöyle çikolatalı olanındanNisana gttim ondan yoksa alirdim![]()
![]()
![]()
Hicde canım çekmedi benim vanilya limon vişne olacak kabul etmem bska bsiOzman ben bı yiyeyim şöyle çikolatalı olanından![]()
Kiz dur bende de yokkkOzman ben bı yiyeyim şöyle çikolatalı olanından![]()
Ozman şöyle bı vişneli olandan yiyen serinleyemHicde canım çekmedi benim vanilya limon vişne olacak kabul etmem bska bsi![]()
Ama amaa olmaz kiiiii limon muuu bi de madonun mu yoksaHicde canım çekmedi benim vanilya limon vişne olacak kabul etmem bska bsi![]()
Yok madonunkini istedi ama naapcammKocan alır senin![]()
Ohh tabi yaa :) dondurmana ortak olmaya gelirim gorursunBen bilmem![]()
Bna fark etmez yetr ki visne olsnAma amaa olmaz kiiiii limon muuu bi de madonun mu yoksavalla agzim sulandi bee
VermemkiOhh tabi yaa :) dondurmana ortak olmaya gelirim gorursun![]()
Bide ucundan bn geleyim bak ucu kime kalıoGel vereyim ucundan![]()
Anam bu hepsini yiycek yalaBide ucundan bn geleyim bak ucu kime kalıp![]()
Vermee alirim kiiVermemki![]()