- 28 Mart 2018
- 1.036
- 1.691
- 133
Ohh masallahh.. cokk sevindimHamdolsun canım iyiyim şükür günden güne iyiye gidiyorum inşAllah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh masallahh.. cokk sevindimHamdolsun canım iyiyim şükür günden güne iyiye gidiyorum inşAllah
Sağol canımOhh masallahh.. cokk sevindim![]()
Insallah canim insallahhSağol canımbakalım bi an önce çıkmak için can atıyorum
Hamdolsun canım çok teşekkür ederim iyi olmak zorundayım Allah’ın izniyle civcivler beni bekliyorInsallah canim insallahhbi kac gune kalmaz cikarsin oyle inaniyorum
iyisin masallah
İnşallah bacım yaKalbini ferah tut kuzum ne yaşlılar atlattı Allah büyük bişey olmaz Allah’ın izniyle
Saol aşkım sanada ii bayramlar nasilsnKarpuzluKurabiye çok geçmiş olsun umarım iyisindir.
Dua nur
Mavim25
Burberry3 kızlar nasılsınız, iyi bayramlar dilerim hepinize
GunaydiinnGünaydın kızlar ,
nasılsın sekerımGunaydiinn![]()
Iyiyim canim. Annem bizde oturuyoruz :))) sen nasilsin bebis nasilnasılsın sekerım
calısıyorum canım ıse donduk bugun ,Iyiyim canim. Annem bizde oturuyoruz :))) sen nasilsin bebis nasil
Hic sıkma canini ne kamis sunun surasinda iznine oyle dusun. Ama derdi ne ki bu adamin ha bire gicik gicik dolaniyo boolecalısıyorum canım ıse donduk bugun ,
alısmaya calısıyorum ılk gun hem sıkılıyorum hemde bu adamın surat yapması gerıyor benı
Buradayım canım yeni geldim eve iş güç ugrasyom sen napiyon
sorunu kendıyle aslında ama benı de gerıyor bazen ..Hic sıkma canini ne kamis sunun surasinda iznine oyle dusun. Ama derdi ne ki bu adamin ha bire gicik gicik dolaniyo boole
Iyi cok sukur evdeyim ben de. Annen nasil test yaptirdi miBuradayım canım yeni geldim eve iş güç ugrasyom sen napiyon
Ne bicim yermis.. az daha dayan canim hepi topu ne kadar kalmis oyle dusun. Ben hep oyle avutuyodum kendimisorunu kendıyle aslında ama benı de gerıyor bazen ..
bırde belım agrıyor ıse gelmek ıstemıyorum zaten ust uste bınıyor hersey ,
klıma yok dolap yok soguk su ıcemıyoruz sıcakdan pısıyoruz aksama kadar bı gun gıydıgımı dıger gun gıyemıyorum asla
sorma ya bırde sartlarımız bu kadar berbatken adamın suratını cekıyoruzNe bicim yermis.. az daha dayan canim hepi topu ne kadar kalmis oyle dusun. Ben hep oyle avutuyodum kendimi
Kimse yok bnde yazmiom artik
Yok hala yaptırmadı dayımın testi pozitif çıkarsa yaptıracağınızIyi cok sukur evdeyim ben de. Annen nasil test yaptirdi mi