- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Ay ne güzel analı kızlı MaşAllah.. Gelir inşAllah canım.. bitti mi karantinaAnnem burda eşimi bekliyorum gelsin annemi eve götürelim oda hala gelecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel analı kızlı MaşAllah.. Gelir inşAllah canım.. bitti mi karantinaAnnem burda eşimi bekliyorum gelsin annemi eve götürelim oda hala gelecek
Bizi almadılar bacım ablamla teyzemi aldılar. Sen naptın bebeler nasılAy ne güzel analı kızlı MaşAllah.. Gelir inşAllah canım.. bitti mi karantina
Aleyküm selam bacı Allah razı olsunÇok selamlar bu arada ellerinden öpüyorum ❤
Anladım kuzum tekrar geçmiş olsun.. iyiler hamdolsun yatmaya çalışıyorlar sallıyorum minnağıBizi almadılar bacım ablamla teyzemi aldılar. Sen naptın bebeler nasıl
Cümlemizden kuzumAleyküm selam bacı Allah razı olsun![]()
Kız annemle bay yanlış izliyoruz. Annem söyleye söyleye bı hal oldu yok böyle bişey. Yk erkekler böyleymiş kadınları hep kandırıyormus annemde iy değilAnladım kuzum tekrar geçmiş olsun.. iyiler hamdolsun yatmaya çalışıyorlar sallıyorum minnağı
Aman o filmi izledikçe erkeklerden soğuyorum.. hayatımda değer görmediğim için yani evliliğimde bunları gördükçe iyice soğuyorumKız annemle bay yanlış izliyoruz. Annem söyleye söyleye bı hal oldu yok böyle bişey. Yk erkekler böyleymiş kadınları hep kandırıyormus annemde iy değil![]()
Olsun be canım rabbim başka şeylerde yüzünü güldürsün inşallahAman o filmi izledikçe erkeklerden soğuyorum.. hayatımda değer görmediğim için yani evliliğimde bunları gördükçe iyice soğuyorum
Amin canım benim inşAllahOlsun be canım rabbim başka şeylerde yüzünü güldürsün inşallah![]()
Bizim elentirink gidiş o gidişHepimizi inşAllah
Bn namaz sdce 4 rekât kiliomNamazdan sonra yatmıyor musun eşini falan mı geçiriyorsun o saatte
Bende saç boyayayım dedim malum dışarı çıkamıyorum nefessiz kaldım hay aklıma Koku öldürdü beni zaten zor nefes alıyordum yarımda bırakamadım aman Yarabbim çıktım balkona oturuyorumBizim elentirink gidiş o gidiş![]()
Niye bacımBn namaz sdce 4 rekât kiliom![]()
Duzeldin demi canimBende saç boyayayım dedim malum dışarı çıkamıyorum nefessiz kaldım hay aklıma Koku öldürdü beni zaten zor nefes alıyordum yarımda bırakamadım aman Yarabbim çıktım balkona oturuyorum
Aman şükğr geldim kendimeDuzeldin demi canim
İyi iyi çok şükürAman şükğr geldim kendime
Sabh kilamiyorum çok korkuyorum ve uyanamiyomNiye bacım
Hangi renkBende saç boyayayım dedim malum dışarı çıkamıyorum nefessiz kaldım hay aklıma Koku öldürdü beni zaten zor nefes alıyordum yarımda bırakamadım aman Yarabbim çıktım balkona oturuyorum