- 1 Haziran 2020
- 1.874
- 4.259
- 83
Aa niye acaba tevekkül et hep kuzum Allahım içimize Hidayet versin inşAllahSabh kilamiyorum çok korkuyorum ve uyanamiyom![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aa niye acaba tevekkül et hep kuzum Allahım içimize Hidayet versin inşAllahSabh kilamiyorum çok korkuyorum ve uyanamiyom![]()
Aman midem boğazım çok fena oldu.. Kendi kendimi zehirlicem yahuİyi iyi çok şükür![]()
Kuzum karıştırdımHangi renk
Yoğurt ye canm birazAman midem boğazım çok fena oldu.. Kendi kendimi zehirlicem yahu
AminnnnnAa niye acaba tevekkül et hep kuzum Allahım içimize Hidayet versin inşAllah
Bnm eşim siyah sevdiği için siyah saçım şuan ama bakır ypmyi düşünüyorumKuzum karıştırdımçorba yaptım kafama sürdüm sonuç mükemmel kırmızı bi saç
![]()
Ne güzel yaaa Yap boşver kendini nasıl güzel hissediceksen öyle boya.. ben evde olan boyaları kullandım Tarçın kahve Ve koyu kumaralı karıştırdım ama pek sevemedim kızardı sanki saçlarım onun için bi daha evde kalkışmam ama malum dışarı çıkamıyorum can sıkıntısına yaptım bişeyler ama olmadıBnm eşim siyah sevdiği için siyah saçım şuan ama bakır ypmyi düşünüyorum
Açık misinNe güzel yaaa Yap boşver kendini nasıl güzel hissediceksen öyle boya.. ben evde olan boyaları kullandım Tarçın kahve Ve koyu kumaralı karıştırdım ama pek sevemedim kızardı sanki saçlarım onun için bi daha evde kalkışmam ama malum dışarı çıkamıyorum can sıkıntısına yaptım bişeyler ama olmadı![]()
Herkese merhabalarGelin kizlar tanışıp iki lafın belini kırıp gülmeye ve eğlenmeye![]()
Hayirlisi olsun canim. Tek tarafla hamile kalan da var. Insallah rabbim hayirlisi ile nasip etsin tez zamanda sıkma caniniDoktor dedi ki üç ay dene olmazsa tedaviye başlayalım dedi ama ben şu anda klomen kullanıyorum cuma günü gidicem çatlatma iğnesi verecek doktorhayırlısı olsun inşallah
Iyi diyelim iyi olalim misali
Hamd olsun canım geçtiIyi diyelim iyi olalim misalisen nasilsin nasil oldu disin canim
Ay hadi insallah agrimasin bi daha. Benim disci fobim var 20 lik dis bi tuttu oyle bi kivrandirdi ki korku morku kalmadi gittim oturdum o koltugaHamd olsun canım geçti![]()
Allah razı olsun inşallahHayirlisi olsun canim. Tek tarafla hamile kalan da var. Insallah rabbim hayirlisi ile nasip etsin tez zamanda sıkma canini
Canım tam çıkmadı yarım şekile kaldı. Bende hep erteliyorum ne yazikkiAy hadi insallah agrimasin bi daha. Benim disci fobim var 20 lik dis bi tuttu oyle bi kivrandirdi ki korku morku kalmadi gittim oturdum o koltugabilirim cok fena oluyo. Hazir gecmisken biran once icabina bak kuzum
5 gün falanMavim25 âdetin ne kadar gecikti kuzum