Niyet ettim aralıklı oruca

Kızlar merhaba 16 aylık bebişim var emiyor fazladan bi 14 kilom var veremiyorum bir türlü bekarken isveç diyetiyle 20 kilo vermiştim ..kilomdan çok mutsuzum yaza kadar vermek istiyorum.. aralıklı oruç diyetini emzirirken yapabilir miyim ki?ne dersiniz?

Dün şarküteri bölümünde çalıştım, sağa sola git gel ondan oldu, yoksa işe gidiş geliş mesafesi 2000 adım gerisi market içi adımlarım bacım
Olsun sürekli oturmaktan iyidir.

Yapabilirsiniz tabii. İki üç gün deneyin sütünüzde azalma olursa yapmazsınız. Telefona uygulama indirirseniz oruç süresinin takibi de rahat oluyor

Teşekkür ederim yanıtınız için hangi uygulamayı tavsiye edersiniz?birde 11.19 yapsam olur mu
Yapabilirsiniz tabii. İki üç gün deneyin sütünüzde azalma olursa yapmazsınız. Telefona uygulama indirirseniz oruç süresinin takibi de rahat oluyor

Teşekkür ederim yanıtınız için hangi uygulamayı tavsiye edersiniz?birde 11.19 yapsam olur mu
Oruç takibi programını kullanıyorum ben . 14-10 yapıyorum. Programda kendinize uygun olanı bulursunuz bir inceleyin olmazsa yardım ederim

Oruç takibi programını kullanıyorum ben . 14-10 yapıyorum. Programda kendinize uygun olanı bulursunuz bir inceleyin olmazsa yardım ederim
Teşekkür ederim indirdim bir tane ..14.10 dediğiniz 14 saat oruç 10 saat serbest zaman değil mi

Daha önce bekarken isveç diyetiyle 20 kilo verdim bunu ilk kez yapıyorum

Daha önce bekarken isveç diyetiyle 20 kilo verdim bunu ilk kez yapıyorum
İsveç diyeti çok sağlıksız emziriyorsunuz üstelik. Aralıklı oruç daha sağlıklı,dilediğinizi yiyorsunuz. Sağlıksız gıdaları minimuma indirin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…