Benim okula gidip gelmem 3 bin adım heralde boyuna gidip gelmem lazım demekÖyle mi olmuş
Hayrını gör inş ayıptır sorması piştikten sonra mı sıkıcan limonu?Günaydınn bugün yeni bişeye başlıyorum limonlu neskafe
Bi bu kaldıydı içmediğim hadi bakalım
Çocukları okula bırak, öğlen kontrol etmeye diye bi daha git. Çıkışta da almaya gittin mi tamamdır bu işBenim okula gidip gelmem 3 bin adım heralde boyuna gidip gelmem lazım demek
He bacım şekersiz sade neskafeye iki tatlı kaşığı limon suyu katıp sıcak sıcak yudum yudum içiliyomuşHayrını gör inş ayıptır sorması piştikten sonra mı sıkıcan limonu?
Değişik dene bakalım. Fayda görde kuzum neyden görürsen görHe bacım şekersiz sade neskafeye iki tatlı kaşığı limon suyu katıp sıcak sıcak yudum yudum içiliyomuş
Tansiyonu olanlar içmemeliymiş ama. Sende tansiyon varsa içme sakın. Sen denersin çünkü biliyomDeğişik dene bakalım. Fayda görde kuzum neyden görürsen gör
Tansiyonu olanlar içmemeliymiş ama. Sende tansiyon varsa içme sakın. Sen denersin çünkü biliyom
Limon neskafenin tadını baya bastırıyo maleseftansiyonum iyi gibi ya düşürürse içmem nolacak daa ben tadındayım onun tadı nasıl olur ki
Olsun sürekli oturmaktan iyidir.Dün şarküteri bölümünde çalıştım, sağa sola git gel ondan oldu, yoksa işe gidiş geliş mesafesi 2000 adım gerisi market içi adımlarım bacım
O ne ve öykkkGünaydınn bugün yeni bişeye başlıyorum limonlu neskafe
Bi bu kaldıydı içmediğim hadi bakalım
Dün 3 bin adım. Çok rüzgar vardı yürümedim. Bugünde yürüyemem küçük evde .Bugün 9461 adım atmışım
Yapabilirsiniz tabii. İki üç gün deneyin sütünüzde azalma olursa yapmazsınız. Telefona uygulama indirirseniz oruç süresinin takibi de rahat oluyorKızlar merhaba16 aylık bebişim var emiyor fazladan bi 14 kilom var veremiyorum bir türlü bekarken isveç diyetiyle 20 kilo vermiştim ..kilomdan çok mutsuzum yaza kadar vermek istiyorum.. aralıklı oruç diyetini emzirirken yapabilir miyim ki?ne dersiniz?
Yapabilirsiniz tabii. İki üç gün deneyin sütünüzde azalma olursa yapmazsınız. Telefona uygulama indirirseniz oruç süresinin takibi de rahat oluyor
Oruç takibi programını kullanıyorum ben . 14-10 yapıyorum. Programda kendinize uygun olanı bulursunuz bir inceleyin olmazsa yardım ederimTeşekkür ederim yanıtınız için hangi uygulamayı tavsiye edersiniz?birde 11.19 yapsam olur mu
Teşekkür ederim indirdim bir tane ..14.10 dediğiniz 14 saat oruç 10 saat serbest zaman değil miOruç takibi programını kullanıyorum ben . 14-10 yapıyorum. Programda kendinize uygun olanı bulursunuz bir inceleyin olmazsa yardım ederim
EvetTeşekkür ederim indirdim bir tane ..14.10 dediğiniz 14 saat oruç 10 saat serbest zaman değil mi
İsveç diyeti çok sağlıksız emziriyorsunuz üstelik. Aralıklı oruç daha sağlıklı,dilediğinizi yiyorsunuz. Sağlıksız gıdaları minimuma indirin yeter.Daha önce bekarken isveç diyetiyle 20 kilo verdim bunu ilk kez yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?