Vavv adımaBugün kayıtlı 10.178 adım atmışım, kayıtdışı da 2000 adımı geçtioruç desen hala yok
Başla başlaO olur bak hiç aklıma gelmedi. Pazartesi başlayayım ben de
14 10 mu yapıyorsun senBaşla başla
Evet canım14 10 mu yapıyorsun sen
İyi gidiyorNego nasıl gidiyor canım aralıklı oruç?
Aralıklı oruçla vermedim ben canım. Aynı saat olması şart değil maksat o süreyi tamamlamakNego cum sen daha önce de yapmıştın dimi?
Bir şey merak ediyorum şimdi 14 saatlik oruç yapıyoruz ya bunu her gün aynı saat aralığında mı yapmak lazım?
Ben yanlış anlamışım o zaman canım:)Aralıklı oruçla vermedim ben canım. Aynı saat olması şart değil maksat o süreyi tamamlamak
Yol canım olmaz başla sendeBen yanlış anlamışım o zaman canım:)
Bende uyku düzeni diye bir şey yok ya ondan sorun olur mu dedim olmuyormuş çok güzel
Diyet yapıyordum 3. haftadayım ama aralıklı oruca dün başladım:) Daha önce denememiştim bakalım inşallah güzel sonuçlar olur hepimizinYol canım olmaz başla sende
Ben normalde akşam ıvır zıvır yemezdim gündüz yerdim. Pandemi çıktı can sıkıntısından bütün alışkanlıklarım değişti maalesef. Bende onun önüne geçmek istiyorum birde ramazanda ben kilo veriyorum sadece iftar yapıyorum. Açlık bana iyi geliyor yani :)Diyet yapıyordum 3. haftadayım ama aralıklı oruca dün başladım:) Daha önce denememiştim bakalım inşallah güzel sonuçlar olur hepimizin
Geç uyuduğum için illa ki bişiler tırtıklıyordum bunu keseceğim güzel olacak:)
Sadece iftar mı ohoow işte bu bende imkansızBen normalde akşam ıvır zıvır yemezdim gündüz yerdim. Pandemi çıktı can sıkıntısından bütün alışkanlıklarım değişti maalesef. Bende onun önüne geçmek istiyorum birde ramazanda ben kilo veriyorum sadece iftar yapıyorum. Açlık bana iyi geliyor yani :)
İnşallah sende de işe yarar
Üç yıl sahurda hurma ve yoğurt yedim sadece çok rahat tuttum. Sonra sadede su içip denedim emin ol yiyip tutmaktan daha dinç oldumSadece iftar mı ohoow işte bu bende imkansız
Ben ramazanda vermek değil de en azından sabit kalmayı hedefliyorum inşallahhh
Öyle deme inanırım ve denerimÜç yıl sahurda hurma ve yoğurt yedim sadece çok rahat tuttum. Sonra sadede su içip denedim emin ol yiyip tutmaktan daha dinç oldum
CiddiyimÖyle deme inanırım ve denerim
Sadece su benim için çok zor olabilir ama hurma deneyeceğim aklıma yattıCiddiyimkorkuyorsun bir şey olur diye ama ilk günler zaten yesemde yemesemde çok sarsılıyorum baş ağrım oluyor, alışınca rahat oluyorum
Hurma sayısı tek olsun 7 veya 9 zamanla 3 e düşürüyordum ben. Akşamdan suda bekletirsen daha iyi olur. Yanına bir kase yoğurt veya bir bardak süt. Süt bana dokunduğu için yoğurt yiyordum ben.Sadece su benim için çok zor olabilir ama hurma deneyeceğim aklıma yattı
Süt hurma çok güzel olur tamamdır canım:)Hurma sayısı tek olsun 7 veya 9 zamanla 3 e düşürüyordum ben. Akşamdan suda bekletirsen daha iyi olur. Yanına bir kase yoğurt veya bir bardak süt. Süt bana dokunduğu için yoğurt yiyordum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?