- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Saate dikkat ettim. Yediklerime de az biraz dikkat ettim ama tam doyurmadım kendimi. Şimdi dışarı çıkıcam işim var yarım saat yürürüm yolu uzatırım. Diyet psikolojisine girmiyorum yoksa saldırım her şeyemalipina @Aktif Lora M Musluk Suyu ne yaptınız durum raporu alayım
Sıkı kural yok, yediklerimizi kilomuzu paylaşmak yok, herkes kendi bilsin yeter
Oruç saatine dikkat edelim , porsiyonları(zararlı olanları diyorum)azaltalım. Evde ne varsa ondan kararında yiyelim. Suyu hayatımıza dahil edelim o kadar.
Bence çok kolay
En iyisini yapıyorsun çünkü bende öyleyim, aman canım isterse yerim diye düşününce daha rahatım.Saate dikkat ettim. Yediklerime de az biraz dikkat ettim ama tam doyurmadım kendimi. Şimdi dışarı çıkıcam işim var yarım saat yürürüm yolu uzatırım. Diyet psikolojisine girmiyorum yoksa saldırım her şeye
Benim oruç gümledi bacımmalipina @Aktif Lora M Musluk Suyu ne yaptınız durum raporu alayım
Sıkı kural yok, yediklerimizi kilomuzu paylaşmak yok, herkes kendi bilsin yeter
Oruç saatine dikkat edelim , porsiyonları(zararlı olanları diyorum)azaltalım. Evde ne varsa ondan kararında yiyelim. Suyu hayatımıza dahil edelim o kadar.
Bence çok kolay
Yanıyorum söndürelim mii çıktı ateşim indirelim mii tabi tabiiMali nasıl oldun?
Puhh ula hemen de gümletilmez kiBenim oruç gümledi bacım. Gece herif ballı baharatlı süt yaptı onu içtim. Yanına da piskevit koymuş ye aslanım enerji olsun dedi Bugün de işe gidemedim bi kahvaltı için kalktım hala yatıyom
Tamam tamam sıkıntı yokYav deme öyle bugün başlarık nolcak
Evet inşallah ramazanda rahat ediyorum normalde tabii bu sene hastalıklarla nasıl olur Allah bilirAralıkçılar ne alemdesiniz? Hamdolsun bir miktar sarsıntıya uğrasada devam ediyorum inş.
Tam alışınca inş bu sarsıntılarda olmaz.
Zaten 1 ay sonra ramazan.
Akşam gece çok acıktım midem bulandı durduÇok hoştir
Düşünme kötüyü şifa olur inşallah iyice toparlarsın o zamana kadar.Ever inşallah ramazanda rahat ediyorum normalde tabii bu sene hastalıklarla nasıl olur Allah bilir
Akşam gece çok acıktım midem bulandı durdu
Evet yürüyünce tıkandımDüşünme kötüyü şifa olur inşallah iyice toparlarsın o zamana kadar.
Devam mı hala öksürüğün?
Yok duymadım hiç çay kür detoks işine bulaşmak istemiyorum artıkFeridun kunak var dı ya negom onun çayı varmış hiç duydun mu? Duydum size bi diyim dedim deniycem bakim.
Kür gibi değil ya bi dinle bak kiraz sapı falan içeriz ya faydalı olanların toplamı gibi.Yok duymadım hiç çay kür detoks işine bulaşmak istemiyorum artık
1 sıfırdan büyüktür falan filanBugün 3807 adım atabilmişim sadecene sipor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?