Nİyet ettim diyet etmeye.

ne güzel süpriz olmuş annene canım..
sen ne hayırlı bi evlatsın masşh..
oğluşuna da sevindim.. iyişelmiş kuzucuk..
bende tükkanı açtım..açıımm...birazdan sütlü yulaf yicem inş...herkese hayırlı sabahlar..

Eczanede tartildim(buyuk baskullerden vardi) 55ciktim
Ben bu isten bi cacık anlamadım.
Evde 56larda dolaniyo kilo

1saat tur attik. muhtemelen 10-11 tur attim.

Oglen tekrar yurucem psikolog randevum var.

Kahvalti:

1peynirli pide
5zeytin
2bardak cay
Turk kahvesi

vayvay hatuna bak hele..:)
ben sana diyorum caniş senin tarıtda bi iş var..
hemde üstün başın giyinik tartılmıssındır sen..
sen o tartıyta güvenme..
bende bizimkine güvenmiyorum..pil zımbırtısındanmı bilmiyorum ama falza çıkarıyor ya..
yarın sabah tartılcam bende inş..maşlh maşh daş hatunsun vesselam:))

Kuzu valla bilmiyorum ki
Ordaki baskul tarziydi bendekide 7 senelik tarti.
Baskullerede pek guvenmiyorum ben
Regl olcam onunda sisligi var
Suan karnim koskicamanmis gibi hissediyorum yani oyle bi sislik hissi oluyo bende bu donemlerde.
Hava mis mis
Nasil kalabalikti herkesler yuruyo.
Su kahvaltidan siyrilmam lazim
Arkadas simit,pogca,acma,pide boyle seylet yemek istiyo
Bosuna yuruyoz kanka diyorum.
Ben direk eve gelsem o pideyi yemicektim ama ona uyuyorum bende.

Oglen yolumu uzaticam artik yururum
Sen pilates de yapiyosun cm.olarak incelmissindir dimi?
Tartilda yazim senide kara listeye

@mandaliina nereyesunnn?

aslında en güzeli ölçülmek..evet pilates tam gaz devam bende.. canım çıkıuyor inanki..
inş işe yarıyordur..
kan ter içinde kalıyorum.. işten eve gidiyorum soyunup dökünüp hemen açıypum netten ebru şallıyı canımıza okuyor..
pespembe oluyorum bitene kadar:)
şu piz buğazımıda tutsam kesin baya vermiştim de.işte gıcık buğazım durmuyoki(
tartılcam tartılcam ama korkuyorum caniş ben ya..
benim tartı fazla çıkarıyor galiba.. neyse korkunun ecele faydası yok.. hem tartılıyım hemde ölçülüyim akşama pardon sabah:)

Yusuf yusuf atan bi mandalinaaa...
Doktora gitcm dikislerimi alirsa korkusuyla suratimi astim oturuyorum cok tirsiyorum oyle boyle degil..
Olcumden bahsetmissiniz benm de aklima geldi olculdum. Adetliyim ve karnim tok o yuzden bel ve gobek kismini dikkate almadim ama bacaklarim kalcam milim oynamamis.. Hala ayni..
Dr dikislerimi alsa ustune de rapor verse azcik gezsem dolansam kafam rahatlasa nasil mutlu olurdum.. Yurumeyi unuttum resmen..
KIZLARIMCANLARIM abla bu tenturdiyot zararli bisey mi? Ayagimin heryerine surmuslerdi sargilar ufaldikca islak mendille temizledim ama ayagim catlak catlak oldu derisi soyuluyo falan. Tenturdiyottan mi acep?

canım dikişlerin alınınca baya baya rahatlarsın caniş..
tendürdiyo adından belli içinde iyot var caniş.. yani tuz..
o yüzden olabilir..ama sakıncası yok.. antiseptikdir..mikrop almaması için.sıkma canını.. bitti geçti.. bundan sonra rahat rahat yürürsün inş..

Geldim geldim..
Dikislerim alindi.. Parmagin biri duzgun de digeri cok cirkin gorunuyo zamanla goruntusu degosir mi? Yamuk yumuk bisey olmuş..
Dr raporumu uzatcak sagolsun :) bi kac gune disari cikmay baslayabilirsin dedi cok mutluyum :)

Geldim geldim..
Dikislerim alindi.. Parmagin biri duzgun de digeri cok cirkin gorunuyo zamanla goruntusu degosir mi? Yamuk yumuk bisey olmuş..
Dr raporumu uzatcak sagolsun :) bi kac gune disari cikmay baslayabilirsin dedi cok mutluyum :)
oy hadi sevindim canım..geçmiş olsun.. görüntü zamanla düzelir canım..takma kafana göüntüyü netcen .. sağlığın iyi olsun da. boşver gerisini..

Psikologdan ciktim cok sevdigim bi ablam var anneler gunu ya pazar gunu hafta sonu gidemem ona canta ve şal aldim hediye
Ona gittim
Cok begendi
Orda atistirdim daha yeni geldim eve

Ne yedim

Kola ictim

2 kasik menemen
Tulum peyniri
Baharatli firinda patates(elma dilimden daha iriydi 6tane falan yedim)
1dilim kiymali börek
Çay

1tanede baklava yedim(giderken almistim actik ayip olmasin die yedim ziira evde de yiyorum icim disim baklava oldu)

Gidis donus falan toplamda yine 1saat yurumusumdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…