kuzu mevsim değişiliğidir iyileşir hemencecik inşallah oğluşunOglusumun cok keyfi yoktu
Mizmizdi hafifde atesi vardi ama sinavi var die yollamistim
Ogrt. Aradi gelin alin dedi.
Kuzumu aldim geldim hafif atesi var yine
Annemin bugun dogum gunu simdi aklima geldi bisiler yapmam lazim pasta falan arkadasimda gelcek birlikde kutlicaz
İcine giremeyipde girebildigim pant. İcine yine giremiyorum
Cok mutsuzum suan
Umarim regl yaklastigindan onun sisligidir
Daha pasta yapcam ben ouuff.
Saol canimkuzu mevsim değişiliğidir iyileşir hemencecik inşallah oğluşun
anneninde doğum günü kutlu olsun çok şanslı senin gibi bir kızçesi var anne kız mutlu,güzel yıllara inşallahohh ohh pasta yapıcan öylemi kıskanmadım ki
oyoyy kıyamam size ben.. geçmiş olsun canım..
mevsim değişikliğindendir.. geçer canım üzülme..
annenin doğum günü kutlu olsun.. nice güzel seneleriniz olsun hep birlikte inş canım..
regli şişkinliğidir canım sıkma canını sen..
wayway pasta yaparmış hamarat hatunumuz.. kolay gelsin sana caniş.
bizede ayır hakkımızı emi:))
Yeaaaa yok oyle arkamdan dua etmek.. Adetliyken 54 ciktim be! Hani 52 yaziyodu.. Poffff bitmeden tartilmicam arkadas. Zayiflamak icin cok acil nedenlerim olusmaya basladi.. Tam tersi stresten kilo almasam bari..Ben caya seker de atmaya basladim ohhh mis gibi tatli tatli iciyom. İse vaslayinca isyerindeki cayci yine dalga gecicek benimle.. Sen birakamazsin diyoduacileeeeen zayiflamaliyim. Yakinda agzimi bantlicam uleeeeennn
Yeaaaa yok oyle arkamdan dua etmek.. Adetliyken 54 ciktim be! Hani 52 yaziyodu.. Poffff bitmeden tartilmicam arkadas. Zayiflamak icin cok acil nedenlerim olusmaya basladi.. Tam tersi stresten kilo almasam bari..Ben caya seker de atmaya basladim ohhh mis gibi tatli tatli iciyom. İse vaslayinca isyerindeki cayci yine dalga gecicek benimle.. Sen birakamazsin diyoduacileeeeen zayiflamaliyim. Yakinda agzimi bantlicam uleeeeennn
geçmiş olsun tekra kuzucuğa.. midesini üşüttü bekide.. nane limon iyi gelir caniş..Saolun kuzular
Oglusun zaten dunden keyfi yoktu
Okuldada ogrtm. Uzerini cikartmis yuzunu yikatmis yatmis zaten
Sinavdada okudugumu anlamadim, midem bulandi kuscam diye korktum onu dusundum hep dedi
Trafik sinaviydi saglik olsun kuzu dedim
KIZLARIMCANLARIM uyduruk pasta olcak ne cikcak ortaya bende merak ediyorum.
ALLAH KOLAYLIK VERSİN CANİŞ..Bi kek cikti ortaya simdi kurabiye pisiyo
Kahvalti falanda edemedim bu arada
3tane cilek attim agzima
Mutfak savas alani gazamiz mubarek ola
Siper alın ,mevzilere gecin.
gayet güzel son halini de bekliyoruuzEki Görüntüle 1517451
Oluyomu diyi verin gari
Cilekli yapcam becerebilirsem
(Hep pasta yapiyorum ama hazir pandispanyayla yapiyodum bu ilk ve sanirim son olcak)
hadi gız mandi gidip lelliye baskın yapıp gelem:)O çikolatali olan seye yüzumu gommek istiyorum kafami daldirmak istiyorum.... Simdi ciksam evden aksama sizde olabilir miyim aceppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?