Nİyet ettim diyet etmeye.

ayy al benden de o kadar.. bak bende bu tür konularda aynıyım valla..
bizde öyledir ev terliğiyle balkona falan çıkılmaz.. balkon terliğimiz vardır.. açık alan sonuçta ya .. ne kadar silsende yıkasanda pisleniyor.. bende öyleyimdir.. bak bu huyumuzda aynıymış:)ben de takıntılıyım temizlik konusunda.. hee her işe yeti,şemiyorum o ayrı.. ama içim içimide yiyior.. bazı saplantılarım varıdr.. benim anamda rahattır.. temizidr ama ben kdar takıntıları yokt.. keşke bende öyle olsam annemin rahatlığını seviyorum.. ama hiç benzmemeşim ben.. annanem çok titizid .. beni hep ona benzetir annemde.. sinirli oluşum sabırszılığım titizliğim vs aynı ananemmiş.. bazende kızar bana sinirli hallerime herşeyi kafama takmama vs..
amman neyse işşte..

bak bende öyleyim her zaman giymemeyceğim şeylere para vermek banada çok koyuyor..mesela büyük kzıım mezuniyet resmi için bana elbise aldrıdı.. ayakkabıda.. dedim balo dada giyiceksin dimi dedim.. anne saçamalama ya dedi.. o resim içindi dedi.. afakanlar geldi bana..50 tl para verdik ayakkabıylka 80 oldu.. neymiş o ayakkabı çok rahatszımış giymeemzmiş bir daha..balo içinde elbise istiyo.. bakalım kaça çıkıcak.. alsan bir tü almasan bir tür.. bende sünnet için aldım elbise ancak düğünde vs giyilir.. içime otuuyor devamlı giyemeceğimzi şeylere para dökme.. bu konuda sana kaıtlıyorum.. haklsın canım..

Biz senle kardes olmaliyiz ya herseyimiz mi benzer. :)
Ekurimm.
Ya inan beninde zoruma gidiyo
Ben gidip 20tl esofman aliyorum esim gecen sene bi tshrt bi esofmana 170tl verdi
Bana demez alsam niye aldin ama.elim gitmiyo iste eskiden beri boyle
Marka svenlere bisi demek istemiyorum ama bi lokma seye okadar para vermek benim mantigima uymuyo
Calisiyo olsamda vermem
Yani kendi parami kzansamda vermem ben.
Esime kuzenden elbise alicam dedim niye.ondan bundan aliyosun gidip alsana diyo
Ee ben normalde gunluk yani elbise hic giymem ki
Alicam durcak yazik gunah 50tl assa elbise yok
Ucuz olanlar hep dandik astarsiz falan.
Git al git al diyo iki lafin biri
Ne gerek var.
Her gun ne giycegimi evde kombin yapip oyle koycam gereksiz bisi goturmek istemiyorum.
Kuzu hersey nasil pahali
Zamane cocuklari iste napcaksin helede kizsa senin kizce gibi istiyolar özeniyolar iste napcan.

Terlik sordum 40tl
Elbiseler zaten 50den assa yok
Esofman ustu ariyodum siyah ona bile 50 dedi incecik sey ceket alirim daha İyi alti ustu yuruken giycektim alip
Cimriyim bu konularda.

Gunaydin kizlarrr
Ben cok takintili ve pimpirikli bi insanimm. Corwplari duzeltip yeni alindigi gibi topuklarini fln duzleyip katlamaliyim,
Yemek pişerken yemegi kqristirdigi kasikla tadina bakani gorursem mahvoluyorum..
Lavobanin icine bulasik koydurmam
Vs vs vs bnde bi cok takinti var..
Kiyafet konusunda cok eksigim var uzun zamandir kendime bisey almiyorum ama bu ara almam lazim..
Marka takintisina gelince Allahtan oyle bi takintim yok simdi biseye para yetistiremiyorum bide marka giysem nasil yetiscek bilmem :) cok cok begenirsem disarda aynisini bulamazsam bide butcemi sarsmayacak fiyattaysa anca oyle alirim markali kiyafeti

aynen valla. aynennn.. bende kızıma diyordum resim için en yapcan bulşuruz bir günlük ne geek var dedim.. yok olmaz dedii.. fakirmiyizi biz diyodedim ne alaka ya.. sonrasında giyemeyecin şey için para vermek çoık zoruma gidiyor.. ama çocuklar anlamıyor bunu.. dedim o zamanda ona vereceğimize günlük giyeceğin bişi alalım yok dedi.. nh dedi peygambe demedi gitti aldırdı bana.. enyse işte.. ama kendim için almam.. marka takıntım vs yoktur.. yakıştırdıktan sonra pazardan a alır giyerim outlette giyeim adı sanı duyulmamış mağazadan da alır giyerim arkadaş.. öenmli olan yakıştırmak giyinebilmek..boşver marka murka .. zaten aldığımız bir ömür giymiyoruzki.. sıkılırım ben .. eskisin yeni alıyım derim..kaliteli alsan da eskyor ucuz alsanda eskiyor arkadaş.. neyse işte böyle valla..

ay evet kaşık konusunda da bende aynıyım.. midem kaldırmaz.. ıyyy..
marka giytecek olsak aldığımız kıyafete yatırsak ancak yetr..Ama eşimin kıyafet yardımı var işyerinden .. her sene bir mağazayla anlaşamalı takım elbise alma hakkı var.. onun takımları hep markadır.. ..anlaşma miktarını doldumadığımız zamanlardada t shirt kot gömlek falanda alıyoruz ..iyi oluyor.. onun takımlarına para vermiyoz..kalitelide olunca eskimiyor çabuk.. kızlarada genelde lcw den alıyorum.. birde çiçek export var.. çok güzel malları.. ondan alıyorum.. büyük kız da outet falan alır.. seri sonu vs.. yada bakırköy cumatesi pazarından çakma marka vs alır..

ay konu dağılmış.. ya kızlar ben diyet yapamıyorum bu ara.. iştahım o biçim açıldı
sabah bir yumurta domates salatalık 1,2 zeytin. bir iki lokmada ayva reçeli yedim.. beyaz peynir birde..öğlen mercimek lorba piliç prenses makarna var.. makarna yemem inş.. öğleden sonrada çay ile bişiler yiyorum.. akşamları abartmamaya çalışıyorum ama arada kaçıyor..Tramisu yapmıştım pazar günü akşamları bir dilim yiyorum çay ,ile..oy oyy tartılmak istemiyorum.. plates devam ama.. Allah'tan onu yapıyorum.iş çıkışında da 30 dk yürüyorum sadece o

Azcık yazamadım özledim be sizi
Aklım burda yazsam,okusam diye
Cok sevdigim ablam var o geldi aradi geliyim diye
Dolmaci ablamlada arkadaslar(karsi komsum)
Dolmaci ablamin evli hamis bi kizi var oda geldi
Bu aralar ne cok gelen giden oldu masallah.
Bende yemek yedik
Kahveye dolmaci ablaya gectik.

Ne yedim

Sabah:

1dilim üzümlü kek

Öglen:

1kasik kiymali patates yemegi
4kanat ızgara
Yogurtlu köz biber
2dilim ekmek

Sonra kahve, 2avuc cips.
3tane tirtil kurabiye yedim.
Kola icmeyeydim eyiydi.
Abla kolayi cok seviyo kendine dokdurdukca bizede doldurdu
Sakladim bardagimi artik.

Aksam bisi yemicem artik yine sesten basim agridi
Onlar konustukca kafan zonkluyo bi dr gitsem fena olmicak galiba

Simdi gitti ben de eve gectim.
Yarin psikolog var ordan da bi hasta ziyaretine gidicen nasip olursa

Sabah yine 1saat yurumus oldum.
Uniteye süs baktim, aldim. minnak minnak seyler ne pahali öyle ya

Esim diyoki gitcegimiz zaman izmirde deniz soguk oluyomus
Ben boyumu asan havuzda yuzemem ki
Yuzebiliyorum ama dinlencegim zaman ayagim yere deycek surekli sig olan tarafa yuzmem lazim.
Panikatakli bir hatun ben
Esimde boyle ittirmeyi atmayi pek sver
Gecen sene ite ata rezil etti beni
Korkuyorum diyorum hiiicc.
Havuzdan esim bol bol yararlancak galiba
Soguksa girmem bide
Ben sogugu svmiyorum
Yazin bile kaynar suyla dus alirim ben

Ben sicak iklimlerin hatunu olmaliymisim
Beni dubaiye ittirin yahu.

Bizde seni ozledik canim..
Oh ne guzel gunlerin dolu dizgin geciveriyor mash.. tatilede az kaldi,,
Cankm bisi dicem siz nuye o kadar erken gidiyorsunuz ki
? Okullar bile kapanmamis olucak.. esinin izinimi oyle? Merak ettim yanlis anlama ama beni., merak ettim sadece..afiyet seker bal olsun yidigin mamalarinda..
Al benden de o kadar bende sicak seviyorum.. sogugu hicc sevmem.. gel befaber gidek senle dubaiyee:))

Niye yanlis anlim cnm :) ask olsun.
Secime kadar gidip gelelim dedik.
Araya ramazan giriyo gidemeyiz.
Bayramda da memlekete gidicez biz annem teyzem kuzenler vs.
Donmemiz agustosu bulur eylul gibide esimin isi icin sözlesmesi var yani biraz is icin yogunlasmasi lazim o ara izin alamam dedi.
Okullar tatil olmadigi gibi oglumun sinavlari daha bitmedi.
Sinavlar bitmis olsa daha geriye cekicek fazla kalalim diyo.
Acelesi ondan bana kalsa agustosda gitsek daha iyi ısınırım ohhh sıcacık.

selam canlar gerçi tükkan kapanmış ama ben gene yazeem :)) benim kilo durumu pek iyi deeel aldıklarımı vermeye çalışıyorum ama hergün tartıda eksi görüyorum çoook şükür inşallah böyle giderse 1 aya aldıklarımı veririm gibi geliyor bana du bakali nolceek

rabisim olsun eksileride gorebiliyosan verebilirsin demek ki

Günaydınnnnnnn gÜzellikler.

Musmutlu,bereketli,huzurlu,bol eglenceli bir gün olsun.

Yanında mutlu oldugunuz insanları daha cok sevin.
Onlar bize Allah'ın lutfu.

Bana enerji veren insanlar söyle basucumda dursalar hep istiyorum.

Simdi su sıcak.yatakdan kalkda kahvalti hazirla.

Ev hanimlarinada ssk+maas+yemek+ikramiye+pirim+tatil olsun istiyorum.

Oglusu yolladim ,esimide yolladım
Gözüm yataga bakiyo uykumda kactı

Havada nasil güzel.
Yurumicem ben sıkıldım
İste boyle ayran gönüllüyüm.
Sıkılıyorum
Yürüdügümüz yeride sevmedim
Arkadasımda cok rahat 80kg. Var ben ondan daha cok tur atiyorum o otruyo falan onlardanda sıkıldım.
Öglen cikicam ama disari yururum yine.
Birazda böyle olsun bakalım

Ilık su ictim.
Az tv izlim bari

anladım canım.. izin meselesi..hayırlııs inş.. inş siz gittiğinizde ısınmış olur denizde havada havuzda:))tadını çıkarırısın inş..

ee eksi görüyorsan niye iyi değilki kilo durumun.. kesi demek süper demekk))

sanada günaydın musmusmutlu bigün olur inş.... sende bize positif enerji veriyon şeker:))
beni seçin size ssk yol maaş veriyim):)şaka şaka..politikala işm olmaz hiiççde sevmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…