- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
ayy al benden de o kadar.. bak bende bu tür konularda aynıyım valla..Valla kuzu ya acayip bi üsüme geldi yorganin altinda tv izliyorum.
Ben sessiz ,sakinlige alisigim ya baya yoruldum.
Kuzenim bendeyken hep gec uyuduk o oturunca bende oturdum
Bazen oturdugum yerde uyudum icim gecti
Hergunde disardaydik
Dun ki cat kapi gelen kuzenlerde cocugu falan vardi her yere bisiler dokmus ev supurulcek
Her odama girdi durmadi yerinde bi
Benim.oglum hic oyle degildi hala oyle degil bana tuhaf geliyo alisik degilim.
Elinde bisiler yedirmek falan.
Hic oyle buyutmedim ben.
Biside diyemiyosun
Bazi takintilarim var benim(cok takintiliyim gerci)
Mesela kuzen balkona cikti ev terligimle eve girdi o an goremedim girmisti boyle kafam dumanlandi o balkona cikilan terlikle eve girilmez bizde
ev terligiyle cikilmaz esim yapsaydi bunu agzimi acardim yapmaz biliyo
Halilarimi yikatcam zaten diye sakinlestim.
Ya cok titiz degilim ama boyle seyler cok rahatsiz ediyo beni
Terlikle kapi esigine basip iceri girmek
Balkona cikip girmek
Camlar tozluysa tozunu almadan acmak
Elinde yemek biskuvi vs yiyen misafir cocuklari vs vs
Annem kiziyo bana ne pipiriklisin diyo annem cok rahattir hiic takmaz.
Saol canim
Bitmiyo param kalmadi ya eksik var hala ama alasımda yok hersey cok pahali
Ucz bisi bulmak icin kadikoye gidip gelmekden de sıkıldım artik.
Bi de ben cok acik giyinmeyi svmiyorum
Sort vs disarda giymem normalde tatil icin aliyorum genelde boyle seyleri senede 2-3hafta giycem seylere para baymak isimede gelmiyo acikcasi
Biz senle kardes olmaliyiz ya herseyimiz mi benzer. :)bak bende öyleyim her zaman giymemeyceğim şeylere para vermek banada çok koyuyor..mesela büyük kzıım mezuniyet resmi için bana elbise aldrıdı.. ayakkabıda.. dedim balo dada giyiceksin dimi dedim.. anne saçamalama ya dedi.. o resim içindi dedi.. afakanlar geldi bana..50 tl para verdik ayakkabıylka 80 oldu.. neymiş o ayakkabı çok rahatszımış giymeemzmiş bir daha..balo içinde elbise istiyo.. bakalım kaça çıkıcak.. alsan bir tü almasan bir tür.. bende sünnet için aldım elbise ancak düğünde vs giyilir.. içime otuuyor devamlı giyemeceğimzi şeylere para dökme.. bu konuda sana kaıtlıyorum.. haklsın canım..
aynen valla. aynennn.. bende kızıma diyordum resim için en yapcan bulşuruz bir günlük ne geek var dedim.. yok olmaz dedii.. fakirmiyizi biz diyoBiz senle kardes olmaliyiz ya herseyimiz mi benzer. :)
Ekurimm.
Ya inan beninde zoruma gidiyo
Ben gidip 20tl esofman aliyorum esim gecen sene bi tshrt bi esofmana 170tl verdi
Bana demez alsam niye aldin ama.elim gitmiyo iste eskiden beri boyle
Marka svenlere bisi demek istemiyorum ama bi lokma seye okadar para vermek benim mantigima uymuyo
Calisiyo olsamda vermem
Yani kendi parami kzansamda vermem ben.
Esime kuzenden elbise alicam dedim niye.ondan bundan aliyosun gidip alsana diyo
Ee ben normalde gunluk yani elbise hic giymem ki
Alicam durcak yazik gunah 50tl assa elbise yok
Ucuz olanlar hep dandik astarsiz falan.
Git al git al diyo iki lafin biri
Ne gerek var.
Her gun ne giycegimi evde kombin yapip oyle koycam gereksiz bisi goturmek istemiyorum.
Kuzu hersey nasil pahali
Zamane cocuklari iste napcaksin helede kizsa senin kizce gibi istiyolar özeniyolar iste napcan.
Terlik sordum 40tl
Elbiseler zaten 50den assa yok
Esofman ustu ariyodum siyah ona bile 50 dedi incecik sey ceket alirim daha İyi alti ustu yuruken giycektim alip
Cimriyim bu konularda.
ay evet kaşık konusunda da bende aynıyım.. midem kaldırmaz.. ıyyy..Gunaydin kizlarrr
Ben cok takintili ve pimpirikli bi insanimm. Corwplari duzeltip yeni alindigi gibi topuklarini fln duzleyip katlamaliyim,
Yemek pişerken yemegi kqristirdigi kasikla tadina bakani gorursem mahvoluyorum..
Lavobanin icine bulasik koydurmam
Vs vs vs bnde bi cok takinti var..
Kiyafet konusunda cok eksigim var uzun zamandir kendime bisey almiyorum ama bu ara almam lazim..
Marka takintisina gelince Allahtan oyle bi takintim yok simdi biseye para yetistiremiyorum bide marka giysem nasil yetiscek bilmem :) cok cok begenirsem disarda aynisini bulamazsam bide butcemi sarsmayacak fiyattaysa anca oyle alirim markali kiyafeti
Allah zihin açıklığı versin caniş.. koly gele inş..bende ders çalışıyorum bu ayın 31nde sınaaaaaaav
inşallah ablam sağolasınAllah zihin açıklığı versin caniş.. koly gele inş..
inşallah ablam sağolasın
Niye yanlis anlim cnm :) ask olsun.Bizde seni ozledik canim..
Oh ne guzel gunlerin dolu dizgin geciveriyor mash.. tatilede az kaldi,,
Cankm bisi dicem siz nuye o kadar erken gidiyorsunuz ki
? Okullar bile kapanmamis olucak.. esinin izinimi oyle? Merak ettim yanlis anlama ama beni., merak ettim sadece..afiyet seker bal olsun yidigin mamalarinda..
Al benden de o kadar bende sicak seviyorum.. sogugu hicc sevmem.. gel befaber gidek senle dubaiyee:))
anladım canım.. izin meselesi..hayırlııs inş.. inş siz gittiğinizde ısınmış olur denizde havada havuzda:))tadını çıkarırısın inş..Niye yanlis anlim cnm :) ask olsun.
Secime kadar gidip gelelim dedik.
Araya ramazan giriyo gidemeyiz.
Bayramda da memlekete gidicez biz annem teyzem kuzenler vs.
Donmemiz agustosu bulur eylul gibide esimin isi icin sözlesmesi var yani biraz is icin yogunlasmasi lazim o ara izin alamam dedi.
Okullar tatil olmadigi gibi oglumun sinavlari daha bitmedi.
Sinavlar bitmis olsa daha geriye cekicek fazla kalalim diyo.
Acelesi ondan bana kalsa agustosda gitsek daha iyi ısınırım ohhh sıcacık.
ee eksi görüyorsan niye iyi değilki kilo durumun.. kesi demek süper demekk))selam canlar gerçi tükkan kapanmış ama ben gene yazeem :)) benim kilo durumu pek iyi deeel aldıklarımı vermeye çalışıyorum ama hergün tartıda eksi görüyorum çoook şükür inşallah böyle giderse 1 aya aldıklarımı veririm gibi geliyor bana du bakali nolceek
sanada günaydın musmusmutlu bigün olur inş.... sende bize positif enerji veriyon şeker:))rabisim olsun eksileride gorebiliyosan verebilirsin demek ki
Günaydınnnnnnn gÜzellikler.
Musmutlu,bereketli,huzurlu,bol eglenceli bir gün olsun.
Yanında mutlu oldugunuz insanları daha cok sevin.
Onlar bize Allah'ın lutfu.
Bana enerji veren insanlar söyle basucumda dursalar hep istiyorum.
Simdi su sıcak.yatakdan kalkda kahvalti hazirla.
Ev hanimlarinada ssk+maas+yemek+ikramiye+pirim+tatil olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?