Nİyet ettim diyet etmeye.

sağol canım, o senin güzelliğin: )
boşver takma salla gitsin.

3 mü ayy millet burda 90 lardan düşmeye çalışıyo bu senin yaptığın da kusura bakma ama artislik yani
Pardonda esas sizin bu yaptığınız HADSİZLİK!!Sizi ilgilendirmez.. herkesin kendi bedeni kendi yaşamı..
lellime katılıyorum ..zayıflamak için illaki 90 100 kilomu olmak gerekir.. insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa ne olamk istiyorsa öyle yapar.. zaten 3-5 kilonun hesabını yapmaya yapmaya 90lara 100 lere geliniyor ya..beğemiyen gelip okumaz bakmaz bu kadar da basitt!!

Günayydınnn eküriimmm

Nasılsın ?
Dükkanı actık hadi bismillah.
Bol bereketli , bol Huzurlu, bol kazancli gunlerimiz olsun mubarek gunlerde.
Sen niyetlisin dimi?
ewet canım Allah kabul ederse niyetliyimm.. hiç bişi yemedim sahurda su içip yattım.. kafam bir dünya..çok uykum var..sanada günaydın olsun canım.. tükkanı atık ,ie geldik masa başında uyukluyoumm..

ewet canım Allah kabul ederse niyetliyimm.. hiç bişi yemedim sahurda su içip yattım.. kafam bir dünya..çok uykum var..sanada günaydın olsun canım.. tükkanı atık ,ie geldik masa başında uyukluyoumm..
Allah kabul etsin canım.
İnsallah cok yorulmadan günü bitirirsin.
@mandalinayi merak ettim hazirliklar nasil gidiyo acaba

çok yırtıcı gördüm sizi neyin hırsı bu sabah sabah beni güldürdüğünüz için teşekkürler sağ olun herkese günaydın

canım kendini kıskanılası sanıyosan önce egonu tamir etmeni öneririm bu 3 kiloluk uzuuun yolunda da sana başarılar dilerim

sizin duanıza ihtiyacım yok.. bu kadar dokunduysa bu topikte işiniz ne pardon daa??gidin kendinize göre bir topiğee hadi bakalım...
ahahahah istediğim topiğe yorum yaparım bu hakkı siz değil KK her üyeye vermiş kimseyle inatlaşıma ve kendini fasülyeden nimet saydırma lüksünü de kimseye vermiycem. Peki hemcinsciğim söylediğini yapıcam gene de yorum yapmiycam siz topik kankalarınızla liseli tribinde grup psikolojinizi tatmin edin birbirinizi övün filan :) ayrıca gene de dua edicem tümünüz için topiğe yorum yapmama karıştın bari duama karışmaaa lütfeeeen

sana daha fazla prim vermicem caaaanım.. istediğin gibi takıl durr..

Senin suan yaptigina liseli tribi denir.
Hangi kanunda yaziyor diyet yapmak icin yada saglikli beslenmek icin 90 kiloya kadar gelmemiz gerektiği?
Ben fazla kilosu olup birlikte zayiflayanlarin topigine 'ya 51 kiloyum 48 olmak istiyorum ne yapmaliyim' diye yazmiyorum. Yada 'yuh 100 kilo mu oldunuz dalga mi geciyosunuz' yazmiyorum.
İnsanlarq saygi duymayi ögrendigin zamam belki bu kiskancligindan, hasetliginden kurtulabilirsin
Hadi selametle.. PelushPrenses

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…