Biz egleniyoruz
Sohbet ediyoruz
Dertlesiyoruz
Gayette mutluyuz
İlla kilo vermek icin 90 kilo mu olmam lazim
Bu zihniyet yuzunden sagliklida beslenemicez biz.
Hayir kilolusun degilsin verebiliyosun yada veremiyosun baskasina mudahale etme hakkini nasil buluyosun dimi.
Ben simdi 90 kilodan duameye calisan hethangi bi hatunun topigine gidip ohhhaa 90misin ayy yazikk mi demeliyim
Bunun yaptigi resmen o
Hayat benim beden benim kilo benim
Topik benim
Begenmedigim topigi okumuyorum ben
Olumsuz yorum yapma hakkini haddini kendimde bulmuyorum.
Banane yahu bi kere
Herkesin kendii hayati
Canım saol
Dusunceli ince bir insansin
En azindan senin benim topik dostlarin gibileri varda bunlatdan cok yok.
Pardonda esas sizin bu yaptığınız HADSİZLİK!!Sizi ilgilendirmez.. herkesin kendi bedeni kendi yaşamı..3 mü ayy millet burda 90 lardan düşmeye çalışıyo bu senin yaptığın da kusura bakma ama artislik yani
Sizene?
Sanane?
Kimene?
Hee artistim ben dizilerde oynayip manken olcan yav he he
Okumak zorunda degilsiniz bayyen.
kıskananalar çatlasın'!!!hihii:))maşh sana harikasınnn..Yurümicektim ama yurucem
:)
Bu da tatile hazır "artist"! tr_lelli
Zayifim ,mutluyum, gagami tutuyorum huzurluyummm.
Kime dert olduysa dert olmaya devam etsin.
Eki Görüntüle 1526906
gerekeni gerktiği gibi söylemişssin caniş.. tebrikler..
ewet canım Allah kabul ederse niyetliyimm.. hiç bişi yemedim sahurda su içip yattım.. kafam bir dünya..çok uykum var..sanada günaydın olsun canım.. tükkanı atık ,ie geldik masa başında uyukluyoumm..Günayydınnn eküriimmm
Nasılsın ?
Dükkanı actık hadi bismillah.
Bol bereketli , bol Huzurlu, bol kazancli gunlerimiz olsun mubarek gunlerde.
Sen niyetlisin dimi?
Allah kabul etsin canım.ewet canım Allah kabul ederse niyetliyimm.. hiç bişi yemedim sahurda su içip yattım.. kafam bir dünya..çok uykum var..sanada günaydın olsun canım.. tükkanı atık ,ie geldik masa başında uyukluyoumm..
amin canım inş ya..bugünü bir atlatsam hayılısıyla ya.. bu hafta bitimiyor.hafta sonu dinleneedim bu hafta youcu geçiyor bana çokAllah kabul etsin canım.
İnsallah cok yorulmadan günü bitirirsin.
@mandalinayi merak ettim hazirliklar nasil gidiyo acaba
çok yırtıcı gördüm sizi neyin hırsı bu sabah sabah beni güldürdüğünüz için teşekkürler sağ olun herkese günaydınPardonda esas sizin bu yaptığınız HADSİZLİK!!Sizi ilgilendirmez.. herkesin kendi bedeni kendi yaşamı..
lellime katılıyorum ..zayıflamak için illaki 90 100 kilomu olmak gerekir.. insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa ne olamk istiyorsa öyle yapar.. zaten 3-5 kilonun hesabını yapmaya yapmaya 90lara 100 lere geliniyor ya..beğemiyen gelip okumaz bakmaz bu kadar da basitt!!
Sabah sabah sinir oldum
Yukaridaki hatun gibi dusunenler okumayin efendim topigimi
Bakmayin
Gormeyin
Kimseye silah dayamiyorum okuyun diye
İster 3 kilo vermek icin topik acarım.
İster 10kilo veririm
İster 15verip fosillesirim sizene?
Kiskanclikdan,hasetlikden bi kurtulun once
"O" demeden önce "ben" demeyi bir ogrenin.
Kime artstlik yapcam ben?
Niye yapicam?
Burasi ajans mi?
Seciyolar mi?
Para mi veriyolar?
Ben hangi kiloda kendimi rahat hissediyosam o kiloda olurum sanane yahu?
Keyfimin kahyasimisin sen?
Millet 90kilolardan dusuyomusmusda
Banane?
Yerken bana mi sormuslar?
Bi uzak durun benden Allah askina bi ötede oynayın.
Bi gidin.
Bi defolun.
Enerjimi sizin icin dusurmicem
Artist olcam ben artistlik yapiyorum
3 kilo daha verip dizilerde oynicam suan marali dusunuyorum iste maral ben olcam hazalin ayagini falan kaydircam boyle iste benim hayatimda naparsin.
Tövbe estagfurullah.
Ya sabır.
komik olan sizsiniz ya..ewet hırslıyım...çokmu dokundu size.. 90 kilo olmaya niyetim yok.2 kilo fazlam var.. derdi sizdemi canım??çok yırtıcı gördüm sizi neyin hırsı bu sabah sabah beni güldürdüğünüz için teşekkürler sağ olun herkese günaydın
keskin sirke küpüne zarar banane niye dokunsun bana yazık üzüldüm sizekomik olan sizsiniz ya..ewet hırslıyım...çokmu dokundu size.. 90 kilo olmaya niyetim yok.2 kilo fazlam var.. derdi sizdemi canım??
sizin duanıza ihtiyacım yok.. bu kadar dokunduysa bu topikte işiniz ne pardon daa??gidin kendinize göre bir topiğee hadi bakalım...keskin sirke küpüne zarar banane niye dokunsun bana yazık üzüldüm sizesizin için dua edicem
ahahahah istediğim topiğe yorum yaparım bu hakkı siz değil KK her üyeye vermişsizin duanıza ihtiyacım yok.. bu kadar dokunduysa bu topikte işiniz ne pardon daa??gidin kendinize göre bir topiğee hadi bakalım...
sana daha fazla prim vermicem caaaanım.. istediğin gibi takıl durr..ahahahah istediğim topiğe yorum yaparım bu hakkı siz değil KK her üyeye vermişkimseyle inatlaşıma ve kendini fasülyeden nimet saydırma lüksünü de kimseye vermiycem. Peki hemcinsciğim söylediğini yapıcam gene de yorum yapmiycam siz topik kankalarınızla liseli tribinde grup psikolojinizi tatmin edin birbirinizi övün filan :) ayrıca gene de dua edicem tümünüz için topiğe yorum yapmama karıştın bari duama karışmaaa lütfeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?