Nİyet ettim diyet etmeye.

@beyzabetim gunaydın kuzu
Sizde bana iyi geliyosunuz güzellikler.
Haydi gün baslasın bakalımmm

Yulaf ezmesi -süt
Cilek

Eki Görüntüle 1525786
afiyet olsun canım... bende akşamı yulafla geçirdim.. ama çay ile tramisu ve çilek yidim.göya kar ettim
şimdi normal zaytinli domatesli peynirli bir kahvaltı beni bekler:))

aiyyyy çok mutlu oldum 3 gündür iki kişi bana ne kadar zayıflamışsın sen dedi:))çookk sevindim.. aslında zayıfladığımı düşünmüyorum ben..sıkılaştım galiba.. bende hissediyorum bedenimin inceldğini.. plates yaparken acayip canım çıkıyo resmen.. ama işe yaradığını görnce helede çevremdende böyle şeyler duyunca acayip mutlu oldumm.:))zaten amacım sıkılaşmaktı benim.. vücudum gevşekti..pialtes sayesinde sıkılaşıyorum.. umarım sıkılmam ve böyle devam ederim spora.. böyle güzel şeyler duyunca acayip motive oluyoum yaa:))

Zayiflayan sıkılaşan arkadaşlar tebrikler :-*
Pazara gittim geldin annecigime pijama aldim incecik tiril tiril giysin..
Geberiyorum yorgunluktan ama yapilcak cok isim var.. Su 3 gun beni kosturmaca bekliyo insallah hayirlisiyla atlatirim da size gelir mujde veririm suprizlerim var beni takip edin
Telefonun kafayi yedi tam mesaj yazicam hooop ekran kqrariyo tarayiciyi kapativeriyo.. 5 kez ust uste kapandi yazdim yine cogu zaman bunun yuzunden yazamiyorum.. Donusum muhtesem olacak :)))

ben annadım galibaa..gızz gocayamı veriyoss seni.. nişanmı hadi bakalım..

ay ayy helecanlandim bak şimdik:)resim de beklioyruz ona göreee:)

Yok ablam KIZLARIMCANLARIM sadece tanisma olcak :) bunda bile heyecandan mutluluktan ölebilirim..
Menude neler olmali ben ne giymeliyim oyyy kafam cok karisik :))
ayy hadi hayırlısı olsun canım.. ee normaldir abi heyecan yapman canım..aiyy ben bile helecanlandım caniş.. çok sevindim.. hadi inş güzel haberler inş..

M mandalina haber bekliyoruz haberdar et bizi
@ekurim banada diyolla ama tarti hep +

Hasa ziyaretine gittik
Ordan oturmaya gittik yeni geldim.
Annem olmasa gezemem ben onun sayesinde Allah razi olsun binkere

Cizi yedim
Sonra 2kasik pilav 2köfte yedim
Meyvesuyu ictim

Baska bisi yemedim
Aksamida atlatrsam super olcak

Oh bugunu iyi aylatmissin caniss..
Sefan olsun gez tabi yaa.. evde otur otur bisiye yaramio..
Canim bende kilo verdigimi dusunmuyorum zaten., ama inceldigimide goruyorum. Sikilastim galiba.. canim cikiyorr plates yapacam diye., haftada sadece 1 gun yapmiom.. en az 40 45 dk yapiom.. yapmassam vicadan yapiyorum artik.. 2 gun oruc tutucam kismetse.. sahurda yilaf sut dusunuyorum.. yada 3 hurma 1 bardak sut icicem.. beni yemekten alikoyan tek sey oruc., cuma gunu kandilmis.. ben ona niyet tutucam kismet olursa..
Sadece tek cuma tutulmzyacagi icin persembeden baslarim.. hemde ramazana hazirlik olur biraz ya., kara kara dusjnuyom bu yili nasil atlafcam diye.. calisinca oruc zorluyor sicaklardan dolayi.. gerci Rabbim illaki kolaylik veriyor ama evdeyken daha kolaydi.. calisinca uykuszuluk had safhaya ulasiyor.. feda olsun Yuce Rabbim icjn nolcek..

3 mü ayy millet burda 90 lardan düşmeye çalışıyo bu senin yaptığın da kusura bakma ama artislik yani

Sabah sabah sinir oldum
Yukaridaki hatun gibi dusunenler okumayin efendim topigimi
Bakmayin
Gormeyin
Kimseye silah dayamiyorum okuyun diye
İster 3 kilo vermek icin topik acarım.
İster 10kilo veririm
İster 15verip fosillesirim sizene?
Kiskanclikdan,hasetlikden bi kurtulun once

"O" demeden önce "ben" demeyi bir ogrenin.

Kime artstlik yapcam ben?
Niye yapicam?
Burasi ajans mi?
Seciyolar mi?
Para mi veriyolar?
Ben hangi kiloda kendimi rahat hissediyosam o kiloda olurum sanane yahu?

Keyfimin kahyasimisin sen?

Millet 90kilolardan dusuyomusmusda
Banane?

Yerken bana mi sormuslar?

Bi uzak durun benden Allah askina bi ötede oynayın.
Bi gidin.
Bi defolun.

Enerjimi sizin icin dusurmicem
Artist olcam ben artistlik yapiyorum
3 kilo daha verip dizilerde oynicam suan marali dusunuyorum iste maral ben olcam hazalin ayagini falan kaydircam boyle iste benim hayatimda naparsin.

Tövbe estagfurullah.
Ya sabır.

3 mü ayy millet burda 90 lardan düşmeye çalışıyo bu senin yaptığın da kusura bakma ama artislik yani

önemli olan kiloyu büyütmeden küçük haldeyken dengede tutmaya çalışmaktır aslında..
bence bu arkadaşın yaptığı 90dan düşmeye çalışmaktan daha iyi..
ve kilo herkesin derdidir... çocuktan ihtiyarına...

tr-lelli aman sıkma canını canım yaaa boşver, canını sıkmanı gerektiren bişey yapmıyosunki..
meyveli ağaçsın sen merak etme: )
Biz egleniyoruz
Sohbet ediyoruz
Dertlesiyoruz
Gayette mutluyuz

İlla kilo vermek icin 90 kilo mu olmam lazim
Bu zihniyet yuzunden sagliklida beslenemicez biz.

Hayir kilolusun degilsin verebiliyosun yada veremiyosun baskasina mudahale etme hakkini nasil buluyosun dimi.

Ben simdi 90 kilodan dusmeye calisan herhangi bi hatunun topigine gidip ohhhaa 90misin ayy yazikk mi demeliyim

Bunun yaptigi resmen o

Hayat benim beden benim kilo benim
Topik benim

Begenmedigim topigi okumuyorum ben
Olumsuz yorum yapma hakkini haddini kendimde bulmuyorum.

Banane yahu bi kere

Herkesin kendii hayati

Canım saol
Dusunceli ince bir insansin
En azindan senin benim topik dostlarim gibileri varda bunlardan cok yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…