- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
afiyet olsun canım... bende akşamı yulafla geçirdim.. ama çay ile tramisu ve çilek yidim.@beyzabetim gunaydın kuzu
Sizde bana iyi geliyosunuz güzellikler.
Haydi gün baslasın bakalımmm
Yulaf ezmesi -süt
Cilek
Eki Görüntüle 1525786
wuu 1 saatlik uykuyla dinçsin demek.. maşh maşhh.. ee gençlik işteeGunaydin kizlaaaaarrrr
Gece 1 saat ya uyudum ya uyumadim bilmem :)
O kadar dincim ki.. Kocaman bi kahvalti yaptim..
İcim kipir kipir
ben annadım galibaa..gızz gocayamı veriyoss seni.. nişanmı hadi bakalım..Zayiflayan sıkılaşan arkadaşlar tebrikler :-*
Pazara gittim geldin annecigime pijama aldim incecik tiril tiril giysin..
Geberiyorum yorgunluktan ama yapilcak cok isim var.. Su 3 gun beni kosturmaca bekliyo insallah hayirlisiyla atlatirim da size gelir mujde veririm suprizlerim var beni takip edin
Telefonun kafayi yedi tam mesaj yazicam hooop ekran kqrariyo tarayiciyi kapativeriyo.. 5 kez ust uste kapandi yazdim yine cogu zaman bunun yuzunden yazamiyorum.. Donusum muhtesem olacak :)))
ay ayy helecanlandim bak şimdik:)resim de beklioyruz ona göreee:)Zayiflayan sıkılaşan arkadaşlar tebrikler :-*
Pazara gittim geldin annecigime pijama aldim incecik tiril tiril giysin..
Geberiyorum yorgunluktan ama yapilcak cok isim var.. Su 3 gun beni kosturmaca bekliyo insallah hayirlisiyla atlatirim da size gelir mujde veririm suprizlerim var beni takip edin
Telefonun kafayi yedi tam mesaj yazicam hooop ekran kqrariyo tarayiciyi kapativeriyo.. 5 kez ust uste kapandi yazdim yine cogu zaman bunun yuzunden yazamiyorum.. Donusum muhtesem olacak :)))
ayy hadi hayırlısı olsun canım.. ee normaldir abi heyecan yapman canım..aiyy ben bile helecanlandım caniş.. çok sevindim.. hadi inş güzel haberler inş..Yok ablamKIZLARIMCANLARIM sadece tanisma olcak :) bunda bile heyecandan mutluluktan ölebilirim..
Menude neler olmali ben ne giymeliyim oyyy kafam cok karisik :))
Oh bugunu iyi aylatmissin caniss..M mandalina haber bekliyoruz haberdar et bizi
@ekurim banada diyolla ama tarti hep +
Hasa ziyaretine gittik
Ordan oturmaya gittik yeni geldim.
Annem olmasa gezemem ben onun sayesinde Allah razi olsun binkere
Cizi yedim
Sonra 2kasik pilav 2köfte yedim
Meyvesuyu ictim
Baska bisi yemedim
Aksamida atlatrsam super olcak
3 mü ayy millet burda 90 lardan düşmeye çalışıyo bu senin yaptığın da kusura bakma ama artislik yaniMerhaba!
Yaza 2 kala artık dur! Demenin vaktiydi tam da.
Üzerime yapısan o 3 (4 de fena olmaz hani) kiloyu vermeye niyet ettim.
Yıllarca aynı kiloda kalıp( hamilelik ve dogum sonrası 1yıl haric) sonra sabit kilonuzun üzerine cıkınca ve birde üzerine o kilo yerlesince
Hayat hic de guzel olmuyomus.
Mutsuzluk oluyomus.
Günes bana dogmuyormus.
Yanaklarım tombis oluyomus.
Göbüsüm pantolonumun dugmesine karsı #direniyomus.
Kalorili mamalarda okadar güzel olmasaymıs. Hıh!
Simdi bunu nasıl vericem,verebilcem mi, ne yesem ,ne icsem, hangi sporu yaptım/yapmalıyım bunları konusup paylasalım.
Herkes pazartesi baslar ben cumartesi.
Güne göbüsümüze bakmadan baslıyoruZ.
_________1.hafta|2.hafta|3.hafta|4.hafta|5.hafta|6.hafta
Tr_lelli: 56.100 | 55.400 |55.400|54.900 |55.700|55.600. |55.600
Sizene?3 mü ayy millet burda 90 lardan düşmeye çalışıyo bu senin yaptığın da kusura bakma ama artislik yani
3 mü ayy millet burda 90 lardan düşmeye çalışıyo bu senin yaptığın da kusura bakma ama artislik yani
Biz egleniyoruztr-lelli aman sıkma canını canım yaaa boşver, canını sıkmanı gerektiren bişey yapmıyosunki..
meyveli ağaçsın sen merak etme: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?