- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
Yok öyle şaka yaptım kuzum ahh kuzum neler oldu bi bilsen çok zoooor durumdayım.kızlarrr nasılsınız?
cuma günü ehliyete yazıldım o yüzden giremedim nete..
cuma günü gittim 2 pantolon bi tshirt aldım
cumartesi tekrar çıktım 2 ayakkabı aldım..
pazar tekrar cıktım yıne ayakkabı ve pantolon alacaktım ki artık dur demeliyim kendime dedim..
stresimi sinirimi full alışverişten çıkarıyorum bu ara, tamam çok harcıyo olabılırım ama kafamı dağıtıyorum.
tr_lelli canım iyi tatiller sana bol bol gez tadını çıkar.. bizde yiğeni ortaokula kaydettircez okullar iyice saçmalamış kayıt parası falan istiyorlar. bilmesek yutturcaklar hee
KIZLARIMCANLARIM ablam nasılsın senin kız nasıl mutlu mu unıversıte ıcın?
Feraceli canım neler oluyor benım haberım yok ıyı mısın? neden kırgınsın bana?
M maviduvar1 siz yurtdısında neredesınız bende italya dusunuyorum da
günaydın mandicim..ah canım ne yapıyorsun sen.. artık toparlan canım ya..kızlarrr nasılsınız?
cuma günü ehliyete yazıldım o yüzden giremedim nete..
cuma günü gittim 2 pantolon bi tshirt aldım
cumartesi tekrar çıktım 2 ayakkabı aldım..
pazar tekrar cıktım yıne ayakkabı ve pantolon alacaktım ki artık dur demeliyim kendime dedim..
stresimi sinirimi full alışverişten çıkarıyorum bu ara, tamam çok harcıyo olabılırım ama kafamı dağıtıyorum.
tr_lelli canım iyi tatiller sana bol bol gez tadını çıkar.. bizde yiğeni ortaokula kaydettircez okullar iyice saçmalamış kayıt parası falan istiyorlar. bilmesek yutturcaklar hee
KIZLARIMCANLARIM ablam nasılsın senin kız nasıl mutlu mu unıversıte ıcın?
Feraceli canım neler oluyor benım haberım yok ıyı mısın? neden kırgınsın bana?
M maviduvar1 siz yurtdısında neredesınız bende italya dusunuyorum da
ablammm günaydın..günaydın mandicim..ah canım ne yapıyorsun sen.. artık toparlan canım ya..
parana yazık:)
okullar kayıt parası mı istedi?
aa şaşırdım..bende daha betüşü yazdırmadım.. zaten adresin çıktığı okula vereceğim.. sadece kimlik fotokopisi istediler..
bir ara gitmem şart..canım kafanı dağıtmak için başka şeylerde yapabilirsin.. bence parana yazık ya ..
kendini oyalacak bir kursa falan git ne biliyim.. arkadaşlarınla çık gez.. inş günden güne daha da iyi olacaksın..
anladım canım.. kendini nasıl iyi hisdsediyorsan öyle yap.. buda senin için bir süreç.ablammm günaydın..
bizim çocuğu ikametgahın dışında bi okula kaydettirmek istiyoruz da arkadaşlarından 500 tl para istemişler. eee ben kendim milli eğitimde çalışıyrm zaten biliyorum öyle bi para istenmediğini.. Müdür beye arattırdım rica etti yapın diye olcak inşallah da abimler sabredemiyor sanırım ikametgahı değiştircekler.
abla gitgide iyi oluyorum.. zamanla anlamaya başladım ki gerçekten benim için hayırlı değilmiş. ondan sonra yürüyüşüm bile değişti. tamam en dibe bi çöktüm ama sonrasında daha güçlü kalkıyorum.. meğer yıllarca içten içe sindirmiş beni yeni farkediyorum. herşeyimle şakayla karışık dalga geçerdi yıllardır şakalaşıyoruz biz derdim ama meğer benim özgüvenim yerle bir olmuş. ehliyete yazıldım, yüzme kursuna başvurdum, geziler turlar ayarlıyorum sürekli ki eve gittiğimde yorgunluktan elimi kaldıramayayım böylece biran önce uyuyayım.. yoksa düşündükçe başa sarıyorum.
abla 50-100 deseler eğitime katkıdır ver gitsin derim de o kadar verme ya.. varsa cevrende tanıdık araya sok.. bi selam iletmen yeterli oluyor..anladım canım.. kendini nasıl iyi hisdsediyorsan öyle yap.. buda senin için bir süreç.
buda geçecek elbet..
her geçen gün dahada iyi olacaksın..oh ne güzel ehliyetini de alırsın .. kurslar aktiviteler sana iyi gelecek emin ol buna..
adres tutmadığı zaman öyle yapıyo okullar.. bende aslında betüşümü daha da iyi bir okula vermek istedim ama en az 2000 den kapı açıyor bu ş.....seney düşünüyoruz bakalım .. bu yıl böyle bir gitsinde seneye başka okula verebilirsem öyle denicem..çok tuhaf bir sistemde yaşıyoruz maalesefki
öyle yapacağız zaten canım.. ama bu yıl buraya bi gitin.. şu ablasının düzeni falan belli olsun bu sene yarım güne gönderecem..Ama seney etütlü okul düşünüyorum kısmet olursa bakalım..abla 50-100 deseler eğitime katkıdır ver gitsin derim de o kadar verme ya.. varsa cevrende tanıdık araya sok.. bi selam iletmen yeterli oluyor..
oyoyyy canım eküriimmm.. çok sevndim canım.. oh tadını keyfini çıkar.. çok bekledin bu hzuur sen.. doya doya yaşa inş..manzarada züppeerrrr::))Kizlar selam herkese
Acayip huzurluyumya mutiss burasi
Bugun temizlik yaptim
Yemek yaptim
Yarin deniZ
Kuzenden baglandim agir ama biraz net
Opuyorum hekesi
Manzarami cektim wifi zorluyo yuklenmiyo ins carsida artik
Öpering! İyi aksamlar
yaptınız mı canım piknik?günaydın kızlarrrrr
bugün iş çıkışı piknik yapiciiiiiiiiz :) çok mutluyum...
oy çok sevindim canım senin adına..:)oyyytr_lelli o ne güzel bi manzara :)
KIZLARIMCANLARIM yaptık ablam o kadar eğlendim ki uzun zamandır bu kadar gülmemiştim.. çok iyi geldii :)
Ohhh ohh ne güzel eglenmenize bakın kuzuGünaydınnn
Eki Görüntüle 1606707
Cok bakamasamda özledim hepinizi
Deniz,dere,gunes hersey guzel.
Ama gunduz baya sıcak buralarda.
Sabah yuruyusumu yaptim
Aksamda yuruyorum
Gunduzde denizdeyim
Oglusda balik gibi cıkmıyo
Hepinizi öpering :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?