oyoyycanım benim.. miss.. keyfine bakkk.. tadını çıkar.. afiyet bal olsun yediklerin.. yediğine göre maşhın var valla.:)Kızlar cok guzel yuruyorum ama fakat lakin guzelde yiyorum
Mantilar,bazlamaclar,dürümler,etli ekmekler
Suan dondurma yiyorum mesela sahilde cafedeyim
Eve yatmaya gidiyoruz
Burda yasasamm ahh ahhh
İyi aksamlar kuzular.
bugun sabah tartıldım ablacım 51.8 olmuşum.. tam bi kilo almışım ama o çökmüşlüğüm gitti 2-3 almış gibi hissediyorum.. :)ohhohh sevindim mandicim senin adına..
ee bu kadar piknik miknikler yapılıyo.. baya vermiştin sen kilo.. şuan nasılsın.))
AMAN İYİ BARİ CANIM YA.. ÇOK VERMEKDE GÜZEL OLMUYO.. İNSANIN YÜZÜ ÇÖKÜYOR. KÖTÜ DURUYIR.. ŞAHSEN BENİM HEMEN YÜZDENDE GİDİYOR.. EE MALUM YALDA OLACAK 40 ARTIK.. İYİ DURMUYOR ÇOK ZAYIF OLUNCADA.. BANA BU KİLO İYİ GİDİYO. 53 CİVARI.. DAHA FALZASI YADA AZI DA YAKIŞMIYOR.. SENDE 53/54 GEÇMEMEMYE ÇALIŞ:)bugun sabah tartıldım ablacım 51.8 olmuşum.. tam bi kilo almışım ama o çökmüşlüğüm gitti 2-3 almış gibi hissediyorum.. :)
vay güneşin batışını izliyorsun :)
bu arada atlamışım şimdi dikkat ettim:)
oyoyy canım benim.. düşünme ya dönüşünü.. sıkma şimddien canını.. a'nın tadını çıkar boşverrr:)Selammm
Ekurim insallah cnm
Burda ev de kiralanabiliyo
Misal 5-6kisi gelsen yani 2aile falan
Ayligi 1000tl falan
500-500bölunse dokunmaz.
Denize inelim diyoruz bizde ama esiyo bugun
Sabah salatalik,domates,kabak getirdi bi komsu
Bahcede kahve yaptim ictik.
Gecen aksamda baska komsunun bahcesinde ictik
10günüm kalmıs
Gezim ben az daha
Bilmem giysilerim fark etmedibu arada atlamışım şimdi dikkat ettim:)
canım sen bırak almayı vermişsindir.. resimlerde gayet güzel görünüyoırsun:)
ımm nefiss göünüyo valla.. afiyet şifa olsun canımm.. havada mis gibi oksijen olunca insanın iştahı açılıyor ..ye boşver canım.. orda yemicende nede yiceksinki:))ohohh afiyet olsunnn..Bilmem giysilerim fark etmedi
Bazlamac,makarna falan yiyorum yemesem iyi
Bu da sabah kahvaltidan
Eki Görüntüle 1610905
İnsanın yiyesi geliyo ya ekürimımm nefiss göünüyo valla.. afiyet şifa olsun canımm.. havada mis gibi oksijen olunca insanın iştahı açılıyor ..ye boşver canım.. orda yemicende nede yiceksinki:))ohohh afiyet olsunnn..
oyoy yenmezmi gızz..İnsanın yiyesi geliyo ya ekürim
Dun aksam saat 10falandi bazlamac aldik sıcak sıcak patatesli kıymalı ciger falan yaptik nasıl yedik
Kahvaltiyida bahcedeki cardaga kurduk temiz hava guzel gitti
Domatesi,biberi nasil guzel
Menemene doyamadık
Kolay gelsin sana canım
Hava nasil karardi suan evdeyiz daha bakalim napcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?