- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
OLSUN CANIM..saliya kadar ist. da yağmurlu falan görünüyor..demek oralarda ondan öyle..o dalga sesini dinlemek bile iyi gelir ki insan..Bak keyfine sen.Hayırlı cumalar
Deniz 2gündür kudurdu giremiyoruz
Semsiye falan kalmıyo ucup gidiyo
Aksam izliyoruz dalgaların kayaları dövmesini
Bugün yuruyus harici dısarı cıkmıcam
Herseyim cok dagıldı biraz toparlıcam
Dayım,esim derken haraketlenir ortalık dagılırım iyice.
Herkesler iyidir insAllah
Karadenizz karardı adlı calısmamız bu da
Eki Görüntüle 1611659
Ayy canım benim ekürimmm saol Allah razı olsuncanım senin için baktım.. buda kastamonunun hava durumu
Anlıyorum canım seni.. sende yürü o zaman git denize gimesende dalagaları izle.. oh misss:)Ayy canım benim ekürimmm saol Allah razı olsun
Takip etmemistim havadurumunu
Demek boyle bi kac gün daha
Köy carsiya 20dk yürüyerek evde durunca sıkılıyo insan
Denizle fln zaman geciyodu bi sekilde
Esimin gelmesini bekliyorum artık
Arabasız zor buralar
İyi haftasonları canımherkese iyi akşamlar..
iyi güzel hayırlı bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle..
Teşekkürler ablasım :) hiç şaşırmadım maşallahın var zatenBEYZanladım ost: 42şaşırmayın maşalahın var vber: 67408 .!.:iyi yaptın canım.. oh ne güzel iyi gelmiştir sana.. çok sevindim senin adına:)
biliyorum buranın neresi olduğunu:)
Yatak döşek ve hasta regli berbat geçiyorkızlarrrr naıslsınız?
kızlarrrr naıslsınız?
ağlama kuzucum ya.. bende aynıyım.. dün göbüşümün baya şiştiğini gördüm afedersin banyoda duş alırken2 hafta önce aldığım pantolona dün zar zor girdim..
kilo alıyorumm
geçmiş olsun rabişim..İyi bak kendine..Yatak döşek ve hasta regli berbat geçiyorsen nasılsın fıstığım
iyiyim canım sağolasın.. malum ptesi sendromu gene iş günü(
ağlama kuzucum ya.. bende aynıyımyemiyeceğim..inş 2 kilo vermem lazım.. veririm..buna dur demessem gidicek yoksa göbüş.. birde o kadar yürüyorum.. yürümesem birde nolur halim demekki.
Tamam ablamİşte bu TE="BEYzayıf, post: 42299396, member: 67408"]geçmiş olsun rabişim..İyi bak kendine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?