Kolay değil benim de kız arkadaşım il dışına çıktı maalesef onun annesi senin gibi destekçisi değil ablanÇOK ŞÜKÜR CANIM.. İYİDİR.. GENELDE GELİYOR CUMA GÜNLERİ..
AMA AYIN 16.SINDA SINAVLARI BAŞLIYOR GELEMİCEK HAFTAYA.. BU HAFTA GELECEK.. HAFTAYA GELEMİYECEK.. YAVAŞ YAVAŞ ALIŞACAK.. ORADA İYİ. EVE GELİP GİDİNCE BİRAZ BOCALIYOR.. BUNALIYOR. İKİ GÜN SONRA DA NORMALE DÖNÜYOR..
Aiyy canım benim sağolasın övgülerin için:)Kolay değil benim de kız arkadaşım il dışına çıktı maalesef onun annesi senin gibi destekçisi değil ablankız için için ağlıyor arkadaşı yok yanlız kalıyor ailesi ağlaya sızlaya okucak gelemez biraya diyor beyza çok şanslı melek gibi anneye sahip
Aiyy canım benim sağolasın övgülerin için:)
teşekkürler canım benim.. Evlat tabi elimizden ne geliyorsa yapacağız.. bende hem meddi hem manevi olarak destek olmaya çalışıyorum.:)
teşekkürler canım.. sağoalsın güzel düşüncelerin içinde..günaydın kızlar bugun dükkanı ben açayım dedim..
tr_lelli mmmm iyi haberlerini bekliyorum canım umarım tahlillerinde kötü bişey çıkmaz..
KIZLARIMCANLARIM ablam kızlarına düşkünlüğün adından belli zaten :) demekki onlarda sana çok düşkün.. bende ünivrstyı şehir dışında okudum evet zor oluyo ama aşama aşama gelip gitme işini aşmıştım :) ilk zamanlar haftada bi sonra iki hafta derken 1-2 ayda bi fln olmuştu :) inşallah senin kızın da alışır benimser oraları...
Feraceli kuzu napıyosun? ev işi yemek derken çok yorma kendini canım benimm :*
Dersler kurslar yoruyor eskisi gibi o kadar ev işi uapmıuorum artık vaktim olmuyorgünaydın kızlar bugun dükkanı ben açayım dedim..
tr_lelli mmmm iyi haberlerini bekliyorum canım umarım tahlillerinde kötü bişey çıkmaz..
KIZLARIMCANLARIM ablam kızlarına düşkünlüğün adından belli zaten :) demekki onlarda sana çok düşkün.. bende ünivrstyı şehir dışında okudum evet zor oluyo ama aşama aşama gelip gitme işini aşmıştım :) ilk zamanlar haftada bi sonra iki hafta derken 1-2 ayda bi fln olmuştu :) inşallah senin kızın da alışır benimser oraları...
Feraceli kuzu napıyosun? ev işi yemek derken çok yorma kendini canım benimm :*
acayip bi unutkanlık oluştu bende..Dersler kurslar yoruyor eskisi gibi o kadar ev işi uapmıuorum artık vaktim olmuyorsen napıyorsun hiç yazmıyorsun watsaptan
Hangi foto acaba kitap oku kuzum çok iyi unutkanlığa :**acayip bi unutkanlık oluştu bende..
bazen mesajlara giriyorum sonra yazmayı unutup çıkıyorum, bazen okuyrm cevap vermeyi unutuyorum bazen direk telefonu unutuyorum.. bu huyum bu ara hem hoşuma gidiyo hemde bu unutkanlık korkutuyo beni..ben yazmazsam sen yaz kuzumm :* geçen fotografını koymuştun bi bayanla ne tatlısın seen yazcaktım bak yeni aklıma geliyo :)
canım hele sen bi tahlillerini yaptır bakem..Günaydınnn
Kızlar utaniyorum artik buraya gelmeye yuzum yok
Kilo veremedigimden bosladım.
Olmuyo gitmyo direniyo.
Napcam ben ya akıl verin.
Tikkatt! Tikkatt!
SayınFeraceli sayın @mandaliina sayin KIZLARIMCANLARIM danısmaya lütfen :)
Saga cekin arabaları bakim
Sizi vurarım yoksam
maşallah maşallah bu ne enerji ekürim benim:))kuralım bi çetee:))Ben sizinle cete kurcam karar verdim
KIZLARIMCANLARIM polat alemdar
Feraceli memati
@mandaliina abdulhey
Bende güllü
Lacileri cekin gelin bakim hadi.
Tahlileri unuttuydum bakcanım hele sen bi tahlillerini yaptır bakem..
belki bir direnç noktası vardır.. vardır bişi.. du bakalım..
Allahtan ki kilolu değilsin.. vermek istediğin kilon az.. yinede şükredelim.. vermesen de gayet fitsin..
ama tabikide sebeine bakılmalı sende mi yanlışlık var yeme düzeninde yoksa troidlerdemi insülindemi??
Lacileri giy ekurim sen önden gideceksin mekan bascazmaşallah maşallah bu ne enerji ekürim benim:))kuralım bi çetee:))
yaptı canım ya ihmal etme.. belkide hiç bişi yok ama en azından için rahat eder..Tahlileri unuttuydum bak
Simdi hazirlansam falan baya yol var yurumem lazim oglumada soylemedim uyuyo
Yarin sabah gidim yaptirim bakim.
tamam canım ok..Lacileri giy ekurim sen önden gideceksin mekan bascaz
Aynen kuzu su sekere baktirmam gerek özellikle ondan supheleniyorumyaptı canım ya ihmal etme.. belkide hiç bişi yok ama en azından için rahat eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?