Nİyet ettim diyet etmeye.

Kolay değil benim de kız arkadaşım il dışına çıktı maalesef onun annesi senin gibi destekçisi değil ablan kız için için ağlıyor arkadaşı yok yanlız kalıyor ailesi ağlaya sızlaya okucak gelemez biraya diyor beyza çok şanslı melek gibi anneye sahip

Aiyy canım benim sağolasın övgülerin için:)
teşekkürler canım benim.. Evlat tabi elimizden ne geliyorsa yapacağız.. bende hem meddi hem manevi olarak destek olmaya çalışıyorum.:)

günaydın kızlar bugun dükkanı ben açayım dedim..
tr_lelli mmmm iyi haberlerini bekliyorum canım umarım tahlillerinde kötü bişey çıkmaz..
KIZLARIMCANLARIM ablam kızlarına düşkünlüğün adından belli zaten :) demekki onlarda sana çok düşkün.. bende ünivrstyı şehir dışında okudum evet zor oluyo ama aşama aşama gelip gitme işini aşmıştım :) ilk zamanlar haftada bi sonra iki hafta derken 1-2 ayda bi fln olmuştu :) inşallah senin kızın da alışır benimser oraları...
Feraceli kuzu napıyosun? ev işi yemek derken çok yorma kendini canım benimm :*

kızlar bu arada bi yatırım planım var cumanın hatrına dua edin bana :) inşallah sorunsuz sıkıntısız hallederizz

teşekkürler canım.. sağoalsın güzel düşüncelerin içinde..
Rabbim gönlüne göre versin..
bu arada hayırlı cumalar herkese...

Dersler kurslar yoruyor eskisi gibi o kadar ev işi uapmıuorum artık vaktim olmuyor sen napıyorsun hiç yazmıyorsun watsaptan

Dersler kurslar yoruyor eskisi gibi o kadar ev işi uapmıuorum artık vaktim olmuyor sen napıyorsun hiç yazmıyorsun watsaptan
acayip bi unutkanlık oluştu bende..
bazen mesajlara giriyorum sonra yazmayı unutup çıkıyorum, bazen okuyrm cevap vermeyi unutuyorum bazen direk telefonu unutuyorum.. bu huyum bu ara hem hoşuma gidiyo hemde bu unutkanlık korkutuyo beni.. ben yazmazsam sen yaz kuzumm :* geçen fotografını koymuştun bi bayanla ne tatlısın seen yazcaktım bak yeni aklıma geliyo :)

Hangi foto acaba kitap oku kuzum çok iyi unutkanlığa :**

slm kızlar.. nabersiniz.. mandii canım hani sıkı başlıyacaktık bildirime..
ben sabah tartıldım.. şuan reglimin sonlarına doğruyum.. sabah 53,1 geldim..halbuki geçen hafta 52,6 gelmiş idimBu ara acayip tatlıya düşkünüm.. hemen farketti

Günaydınnn
Kızlar utaniyorum artik buraya gelmeye yuzum yok
Kilo veremedigimden bosladım.
Olmuyo gitmyo direniyo.
Napcam ben ya akıl verin.

Tikkatt! Tikkatt!
Sayın Feraceli sayın @mandaliina sayin KIZLARIMCANLARIM danısmaya lütfen :)
Saga cekin arabaları bakim

Sizi vurarım yoksam

canım hele sen bi tahlillerini yaptır bakem..
belki bir direnç noktası vardır.. vardır bişi.. du bakalım..
Allahtan ki kilolu değilsin.. vermek istediğin kilon az.. yinede şükredelim.. vermesen de gayet fitsin..
ama tabikide sebeine bakılmalı sende mi yanlışlık var yeme düzeninde yoksa troidlerdemi insülindemi??

Tahlileri unuttuydum bak
Simdi hazirlansam falan baya yol var yurumem lazim oglumada soylemedim uyuyo
Yarin sabah gidim yaptirim bakim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…