- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
hihii:))sağol canım.. değişik olsun didim:))Senin kırmızı yazını yesinler
Bende pembik yazim
Hayırlı cumalar cümleten.
Borcsuz,dertsiz,tasasız,saglıklı,huzurlu bereketli cumalar olsun.
Kurana gidicem bugun reglim ama olsun dinlerim bende
Cay servisi falan yaparım.
Her gecenin sonu aydınlıktır, günestir..
Her sıkıntımızında aydınlıga feraha cıkması dilegiyle..
OH NE GÜZEL.. ALLAH kabul etsin canım..Oiy bugunmuydu senin nöbeetin kuzu ya
Kolay gelsin
Ev nasıl soguk ya tv izliyorum bende kurandan gec geldim sohbet ettik biraz cay pasta faslı
Hepimiz bisi yapiyoruz yada alıyoruz cayda oluyo oturuyoruz
Evde yemegim var diye baya oturdum.
Oglumu almaya gidicem ama birazdan
İnsan üşeniyo :)
18:45de cikiyo eve gelmemiz 19:00 oluyoOH NE GÜZEL.. ALLAH kabul etsin canım..
hava iyi aslında. ama evler serin oluyor.. bu ayıda bir çıkarsak ne iyi olur..
hayırlıısı olsun.. oğluşun baya geç gelio dimi.. betüşümü sağolsun komşumuz aldı okuldan..demin aradı.. dedim kızım sıkılırsan ödevlerini yap:)
babası alacak onu oradan.. beyzada geliyor gene bu hafta:)
dayanamıyor kuzu..inş alışacak:)bizden şimdi,lik böyle:)
inş canım ya.. başta çok severek gidiyordu beyzada.. şimdi özlüyorum sizi evimi falan diyor.. nede olsa oda ana kuzusu daha ya18:45de cikiyo eve gelmemiz 19:00 oluyo
O da oyalanmazsak biyere ugramazsak
Betus alisti beyzada alisir yakin die geliyo uzak olsa bukadar gelemezdi canım olsun boyle boyle alıscak.
Degisiklik olur.
Bugun anneanneye kacar benim ki
Direniyorum yakmicam dogalgazi benim eve kıs erken geliyo
Elektriklo sobayi 2gun yarim saat kadar oglusun odasinda yaktim ama
Grip oluyo hemen burnu akmaya basliyo.
Ben bisi degilde cocuklar hasta olunca hayat duruyo.
Bu ayı cikarcaz boyle artik bakalım.
Halledersin ev işi nankör zaten yap yap bitmiyoinş canım ya.. başta çok severek gidiyordu beyzada.. şimdi özlüyorum sizi evimi falan diyor.. nede olsa oda ana kuzusu daha yaüzülüyorum ama yapacak bişi yok.. alışcak başka yolu yok.. ewet bizimde ev serinledi.. özelliklede geceleri..ben daha halılaırımı bile sermedim inş haftaya 28 ekimde yarım gün çalışıcaz ya o zaman siler süprür sererim .. ne yapayım .. inan yetişemiyomki ev işlerinde.. canım çıkıyor işde yorul evde yorul..Rabbim sağlıkdan ayırmasın ..
BENDE SENİ AYAKTA ALKIŞLIYOM CANIM:))Halledersin ev işi nankör zaten yap yap bitmiyo
Benim evde bi dip köse istiyo bakalım nezaman yaparsam.
Ustunköru hallediyorum simdilik.
Oglumun kursu basliyo yarin sabah 8de ouf hafta sonumda ziyan zebil olcak
Git-gel.
Okul ucretsiz acmıs bu kursu bakim bi görim nasilmis
Bastan savma bisiyse yollamam.
Esim gelir yemek hazirla ütüm var yapılcak
Camasir yikaniyo asilcak toplancak duruyo ipte
5-6cocugu olanlar nasil yetisiyolar ben ayakta alkisliyorum.
Öglen evden okula giderken evi bırakıp cikiyorumBENDE SENİ AYAKTA ALKIŞLIYOM CANIM:))
Olsun bir gitsin canım.. belkide iyidir..dene bir.. ne öğrense kardır.
ev ,işi bitmez ..ömür biter iş bitmez. yap yap aynı oluyor ya ona gıcık oluyorum.. yaptığın gibi kalmıobenimde çamaşırım var yıkancak.. betüş geldiğinden beri arttık çamaşır işi:)oiiyoiyyy.. Rabbim bize yardım etsin..
Öglen evden okula giderken evi bırakıp cikiyorum
Yataklar acık,bulasık tezgahta,efenin pijamaları yatagin uzerinde donuste diyorum ki kendi kendime Allahım insallah cat kapı biri gelmez yada birini gorupde sana gidelim bana gidelim muhabbeti olmaz.
Öyle vahim halde oluyorum :)
Evi toplu birakip cikmak hep hayalim yani bunun ölumu var herseyi var ama yok
Olmuyo
Toplasamda o son 10dk hersey birbirine giriyo.
Yook onu unuttuk bu eksik yoook beden kiyafeti yoook tuvaleti geliyo bi cikamiyoruz.
Bir gün toplu birakip cikcam ama :) kendime söz veriyorum
Hadi sen çalısıyosun bana noluyosaoooo sen bzim evi görsen sabahları korkar kaçarsın içeri giremessin korkudan:))
sabah öyle koşturmalı geçiyorkii.. off..dandini bırakıyorum mecburen.. sabahın 6 :30 da kalkıyorum.. ona ragmen 7.30 da zor çıkıyorum evden..sabah namaz kılıyorum..sonra,
eşime sandviç yap betüşün beslenmesi benim kahvaltılığım vs.. giyin .. betüşü kaldır çişini yaptır.. elini yüzünü yıka.. üstünü giydir saçını tara.. evden zor kaçıyorumbabasıyla çıkıyor oda saat 8 de.. akşam eve gelince ancak toplarlıuyorum sabnah ki dagınıklığı napam benden bu gader bu kadar yetişebiliyorum valla..
Kalp kalbe karsı ayni anda yaziyomusuz tatlışsa kızlar.. hayırlı sabahlar hayırlı haftalar..
:)Kalp kalbe karşıymış canım haklısın..:)sende benden yoğunsun canım maşhın var..Günaydın.
Hafta sonu alisveris ve ödevle gecti desem yeri
Oglumun odev ve dersleri uzerinde durmaya calisiyorum
Tum aksamlarimi ona harciyorum.
Yatirirken otururken kitabı elimde konu tekrari ediyoruz
Test cozuyoruz
Zevkli hale getirmeye calisip ornekler verip bin dereden su getiriyorum.
2hafta sonra ilk yazililari baslicak konulari hemen unutmasini istemiyorum.
Bugun ona kaynak kitap bakicam
Tursu kurcam
Ev toparlancak
Damla yemek yok evde yemek yapmam lazim
Suan hala yataktayim ouf.
Canım sıkılıyo ya dedigim yaz tatilini özlemedim desem yalan olur.
Hafta sonu kuzenim evleniyo ne bi elbise bakabildim ne baska bisi
Napcam bakalım.
Ayy kıyamam sana ya calısan anne olunca herseyin zorlugu var iste.:)Kalp kalbe karşıymış canım haklısın..:)sende benden yoğunsun canım maşhın var..
valla bizde bu hafta sonu evdeydik.. havadan dolayı .. sıkıcıydı.
c. tesi bişiy yapmadım.. sürüklendim durdum evde.. geç kalktım kahvaltıyı geç yaptık vs..biraz ortalık topladım vs .. betüş ödev yaptırdım.sonra betüşün eşofman ityiacı vs vardı.. beraber gittik aldık betüşle .. gelince pizza istediler pizza yaptık yedik)azarda geç kalktık.. kahvaltı vs derken öğlen oldu..sona temizlik yaptım..pazara gittim geldim.. yemek vs betüşü yıka yedir içir mutfak topla.. oiyy.. ömrüm nasıl geçiyor anlamıyorum.. 12 yi geçiyorduı yattım .. sabah 6.30 da kalktım işe geldim..sabah sabah sinr oldum. güne kötü başladım..betüş etüte gidiyor ya.. babası saat 8 de bırakmak zorunda ..adam bankayı açıyor.. kasayı o açıyor.. otobüsle gidiyor.. ama etüt öğretmeni geç kalmış.
eşim beni aradı saydıgeç kaldılar şimdi bende geç kalcam vs bıdıbıdı..ama haklı.. bir kere daha oldu onları uyardım söyledim.. dedim bizim için 5 dkkika çok öenmli diye izah ettim durumu.. tamam dediler.. ama bugün gene geç kalmışlar eşimde geç kaldı tabi.. ki taksiyle gitmiş off ya.. kafam allak bullak.. en iyis ben eve kadın mı bulsam ne yapsam bilmşyorum..böyle olmıcak galiba.. gene sabah sabah kafam bir dünya oldu.. birsürü para veriyoruz ama yinede olmuyor (canım çok sıkkın moralim sıfır..
Parayi alinca böyle yapıyolaraynen canım ya..canım çok sıkkın.. ahah o komşum baksaydı keşke.. ama sürekli bakamam eve bağlanamam diyo oda
geçeici bakarım diyo.. oda işime gelmiyor..
sabah sabah güne kötü başladım. moralim sıfır anlıyacağın.. aynen çok küçük tek başına olmaz.. bir kadın var annemin arkadaşı..olmassa onunla görüşeceğim.. güvenemiyom artık.. bu ne böyle 2 hafta gitti 3,cğ geç kalış.. ki söyledim de anlattım işn vehametini.. parayıda peşin aldılar biliyormusun.. ama işin ciddiyetini anlamıyorlar.. betüş memnun oradan yoksa kafam allak bullak.. bilmiyorum canım..ofofff(
sende maşallah canım bayağı koşturuyorsun..Allah sanada kolaylık versin canım.. çalış çalışma kadın olmak çok zor anacım(
inşaalah canım..çıkışta uğrayacağım konuşacağım tekrar.. onlar işin ciddiyetini anlamıyolar.. ay sonuna kadar bakcam.. bi daha olursa ay başında itibaren alcam artık.. bugün başka bir komşumuzla görüşücem .. olmassa anlaşırsak belki ona veriim.. ama ay sonuna kadar bakcam artık.. off.. aslında betüşde orayı seviyor.. canım sıkılmıyo falan .. ama böyle geç kalmaları büyük sıkıntı bizim için..bilmiyorum canım yaa.. yukarı tükürsek bıyık, aşağı tükürsek sakal bizim işParayi alinca böyle yapıyolar
İnsallah tez zamanda bi cözüm yolu bulursun canımsıkma canını düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?