Oyy kuzum sinirlerim şu aralar o kadar gerildiki çok sıkıntıdayım
canım hayır olsun ne oldu sanaOyy kuzum sinirlerim şu aralar o kadar gerildiki çok sıkıntıdayım
Çok mutsuzum abla ailem anlayışsız ben yorgunum sonum ne olucak bilmiyorum bomboş hissediyorumcanım hayır olsun ne oldu sana
Oyhs dertsiz yerde yok kimsede yokÇok mutsuzum abla ailem anlayışsız ben yorgunum sonum ne olucak bilmiyorum bomboş hissediyorum
Öyle herkesin bi derdi var durur içerusindeOyhs dertsiz yerde yok kimsede yok
canım ya düşünme öyle lütfen..Çok mutsuzum abla ailem anlayışsız ben yorgunum sonum ne olucak bilmiyorum bomboş hissediyorum
Öyle ablam ama bu gidişle sağlığımdan oldum ruh sağlığım bitticanım ya düşünme öyle lütfen..
Rabbim gönlüne göre birini karşına çıkarır birgün ..hepsi geçer.. Rabbim sağlık versin gerisi boşşş.
canım Rabbine sığın.. dua et bolbol..için ferah tut..Öyle ablam ama bu gidişle sağlığımdan oldum ruh sağlığım bitti
beybiiiiim dikkat et kendine..Öyle ablam ama bu gidişle sağlığımdan oldum ruh sağlığım bitti
canım bende hiç meyve aşkı yokkızlar beni yiyiiiiin beniiiiiii
kış aylarında mandalinadan iyisi var mı bea
Haklısın beybiibeybiiiiim dikkat et kendine..
senden önemli hiçbişey yok bu dünyada
bendeki meyve sevgisi kimsede yokturrrrrcanım bende hiç meyve aşkı yok
portakal orda kalı biraz sefiyorum o:)mandide seviyom ama yediğim yok pekalıyorum betüşüm yiyor maşhh:))
bendeee.. kiraz şeftali kavun çilek bayılırım.. ama kışın ııı sevmem pek aramamda hele ki muz hiççççç@mandaliina en cok seni yiyos bizde
Kilo kilo gidiyo
Soymasi kolay diye galiba mandalina herkesin kolayina geliyo
Muzuda uzerine bal dokunce cok seviyorum.
Yaz meyvelerini daha cok seviyorum ben
Gunaydin kuzubendeee.. kiraz şeftali kavun çilek bayılırım.. ama kışın ııı sevmem pek aramamda hele ki muz hiççççç
herkese günaydın bu arada..
sağol ekürim sana da günayddıınnnn:))Gunaydin kuzu
Hummalı bir sekilde nevresim degistiriyorum resmen savasiyorumgünaydın kızlarrr
nasılsınız..
oyy yerim yaa.. Allah kolaylıklar versin sana..:)Hummalı bir sekilde nevresim degistiriyorum resmen savasiyorum
Battal boy yun yorganin altinda kalip ölmekden korkuyorum
Essek ölusu gibi ya
Ama yun yorgansiz isinamiyorum ben
Bende durum bu
#battalboy yorgan kimin fikriyse öpüyorum onu burdan
Sen napıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?