Nİyet ettim diyet etmeye.

Aiyy ben de cook cabuk sıkılıyorum.bi de bu dolmacı abla bi icli kofteler,dolmalar falan yapıyo
Offs.
Ama bu yaz o 3kiloyu vermem lazım
vercez vercez inş yaa.. benim moralimin bozulmöası gerek. moralim bozulduğu an bittim iştah miştah kalmaz bende.. anında gider.. ya öyle bişi olcek yada bri yerde dank edicek bana:/

canım sen maşh iyi iradeliysi ya.. maşhın vardı.. lellim canem olsun 5 dolma ne eder senin diyetine bişicik olmaz..
Devamını gidip gelip yemezsem
Aksam yemem bende yaa ama cok guzeller

Canım caymıcaz bak sen bana ben sana motive etcez
Haziran sonu ikimizde 52olcaz.
Ona göre yılmak yok
Yagmur,camur, sel,cıg nolursa olsun

olabilecekmiyim dersin 52 ya umudum tükeniyor.. midem büyümüşmü ne olmuş bilmiom.. doymak bilmez oldum ben ya

Devamını gidip gelip yemezsem
Aksam yemem bende yaa ama cok guzeller

Canım caymıcaz bak sen bana ben sana motive etcez
Haziran sonu ikimizde 52olcaz.
Ona göre yılmak yok
Yagmur,camur, sel,cıg nolursa olsun
akşam dengelersin canım.. çorbayla kaparsın geceni olur biter..

BırakmıyorumABET, post: 40366771, member: 67408"]niye canım ya ..gene öylesn sen ya.. bırakma sakın devam ha gayret.. bak yaza az kaldı..[/QUOTE]
Bırakmıyorum.....istesemde bırakamam kilom var

çok abartılcak bir kilon yokmuş canım.. verrisin biraz iradeylen..
Aslında ideal kilom 60 ama 69 da gayet mesudum boyum 167 şuan 74 um offff[/QUOTE]
5 kilo verilemeyecek bir kilo değil.. veririsn canım.. yeterki çok kasma çokda bırkama.. ortalam bişiler yap.. çok kasıncada sıkılıyor insan diyetten.. çok rahat bırakıncada alıyorsun

Sen neguzel kilolar vermissin oyle ben yeni gordum
Tişikür idiiirim 83 le başladım 3 ayda 69 oldum sonra 3 hafta saldım 74 oldum[/QUOTE]
canım o zaman ne yapıyoruz demekkii. diyet bitince salmıyoruz.. korumaya geçiyoruz okey:=Ama maşhın var bence gayet güzel kilo vermişssin.. ne yaplıp ne yapılmayacağını sen bizden iyi bilrisin maşhhh..

OkeyTE="BEYZABET, post: 40367203, member: 67408"]Tişikür idiiirim 83 le başladım 3 ayda 69 oldum sonra 3 hafta saldım 74 oldum[/QUOTE]
canım o zaman ne yapıyoruz demekkii. diyet bitince salmıyoruz.. korumaya geçiyoruz okey:=Ama maşhın var bence gayet güzel kilo vermişssin.. ne yaplıp ne yapılmayacağını sen bizden iyi bilrisin maşhhh..[/QUOTE]
Tamam.tişikur idirim utandırdınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…