Aiyy ben de cook cabuk sıkılıyorum.bi de bu dolmacı abla bi icli kofteler,dolmalar falan yapıyoSadece 3 buçuk ay adam akıllı ddiyet yaptım
canım sen maşh iyi iradeliysi ya.. maşhın vardı.. lellim canem olsun 5 dolma ne eder senin diyetine bişicik olmaz..Sadece 3 buçuk ay adam akıllı ddiyet yaptım
vercez vercez inş yaa.. benim moralimin bozulmöası gerek. moralim bozulduğu an bittim iştah miştah kalmaz bende.. anında gider.. ya öyle bişi olcek yada bri yerde dank edicek bana:/Aiyy ben de cook cabuk sıkılıyorum.bi de bu dolmacı abla bi icli kofteler,dolmalar falan yapıyo
Offs.
Ama bu yaz o 3kiloyu vermem lazım
Devamını gidip gelip yemezsemcanım sen maşh iyi iradeliysi ya.. maşhın vardı.. lellim canem olsun 5 dolma ne eder senin diyetine bişicik olmaz..
İradeliydim eskide kaldı o iradecanım sen maşh iyi iradeliysi ya.. maşhın vardı.. lellim canem olsun 5 dolma ne eder senin diyetine bişicik olmaz..
akşam dengelersin canım.. çorbayla kaparsın geceni olur biter..Devamını gidip gelip yemezsem
Aksam yemem bende yaa ama cok guzeller
Canım caymıcaz bak sen bana ben sana motive etcez
Haziran sonu ikimizde 52olcaz.
Ona göre yılmak yok
Yagmur,camur, sel,cıg nolursa olsun
niye canım ya ..gene öylesn sen ya.. bırakma sakın devam ha gayret.. bak yaza az kaldı..İradeliydim eskide kaldı o irade
Bırakmıyorum.....istesemde bırakamam kilom var[/QUOTE]BırakmıyorumABET, post: 40366771, member: 67408"]niye canım ya ..gene öylesn sen ya.. bırakma sakın devam ha gayret.. bak yaza az kaldı..
nasıl kilim canım anlamadım ben??Bırakmıyorum.....istesemde bırakamam kilom var
Kiloom 5 kilo fazlam var offf verdim geri aldım gene vermem lazım[/QUOTE]nasıl kilim canım anlamadım ben??he düzenlemişsin sonra şimdik anladım kilon var:))
çok abartılcak bir kilon yokmuş canım.. verrisin biraz iradeylen..[/QUOTE]BEYZABkilim ost: 40366945 .!.:Kiloom 5 kilo fazlam var offf verdim geri aldım gene vermem lazım
Metoyu hizlandircak bisiler arastiralım cnmolabilecekmiyim dersin 52 ya umudum tükeniyor.. midem büyümüşmü ne olmuş bilmiom.. doymak bilmez oldum ben ya
Aslında ideal kilom 60 ama 69 da gayet mesudum boyum 167 şuan 74 um offff[/QUOTE]çok abartılcak bir kilon yokmuş canım.. verrisin biraz iradeylen..
Aslında ideal kilom 60 ama 69 da gayet mesudum boyum 167 şuan 74 um offff[/QUOTE]çok abartılcak bir kilon yokmuş canım.. verrisin biraz iradeylen..
canım bildiğim şeyler var.. yeşil çay mesela.. egzersiz.. kahve.. yürüyüş vs..Metoyu hizlandircak bisiler arastiralım cnm
Sen neguzel kilolar vermissin oyle ben yeni gordum[/QUOTE]Aslında ideal kilom 60 ama 69 da gayet mesudum boyum 167 şuan 74 um offff
Tişikür idiiirimSen neguzel kilolar vermissin oyle ben yeni gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?