Annem sevmedi mesela.burdada var çağrı semt alayım o zaman.. en kötü içine kuru üzüm falan atarım tatlandırır belkim..kazbılığa iyi gelir dimi.. birazda ondan isitiorum aslında..
bu yazdıklarının çoğu benim içinde geçerli.. diyet lisetesine uyamam.. bazı sular çaylar vs içemezdim ama içiyorum zorlada olsa:)Ben neden sıkı diyetler yapamam? ve bu sebepden iyiki cok kilolu degilim diyorum.
1-herseyin suyunu icmem/icemem midem almiyo(maydanoz suyu,sogan suyu, bazi bitki caylari,meto hizlandirici bilmem ne suları,katbonatli su böggk)
2- bende duzen yok. Ögun yok uyamam ,yapamam.
3-spor yapmayı sevmiyorum. 10dk sıkılıyorum.
4-sıkılastırıcı,yaglar,kremler surmek vs hiiic tarzım degil sabırsiz biriyim ben duzenli yapmam
5-diyetisyen bana diyet vermis olsa hic uyamam ,beceremem.
6- kolay zayiflama vs adı altinda satilan hapmıs,bitki cayıymıs hic itibar etmem.
7-kuru meyve,meyveli gevrekler falan yiyemem. Sade misir gevregi haric.
Bu gibi sebeplerden dolayı , yani cok kilo alirsam bunlari yapamicami bildigimden kiloma dikkat etmem gerekiyo.
Herkes kendini,vucudunu iyi tanır.
Eger siz uygulayabiliyorsanızda bence deneyin.
aynen.. benim annemde çok dikkat eder.. şekeride var zati.. mecbur dikkat etmeye.. ama kilo verince acayip mutlu oluyor oda.. dediğin gibi kadınalrın kaybetmekten hoşlandığı tek şey kilo:))Annem sevmedi mesela.
Onu da soylim :)
Hatta benim evdeki bitti yeni alcaktım
(Annem bende gordu aldi) ben yiyemedim sevmedim sana verim dedi
Bu arada annemde fena moda girdi ben dikkat ediyorum ya o da gaza geldi
64.500falandi 63.400olmus.
(Bende gelip tartılıyo bi de seviniyooo kadın iste her yasta ,her demde, her konuda kadın)
Kadinların almayı sevmedikleri tek sey kiloymus ya.
o zaman sende buradan 100 gr eksilt cane.. demekki 100 grcık fazla gösteriyo):Ben hep aynı yerde tartılıyorum
Tartım hep orda
Ama 3gundir gr bile oynamaması tuhaf.
Yani ne almısım ne vermisim.
Evde kilolu bisi yoktu
Bende sizin gibi deniyim dedim
2tane 1er lt lik meyve suyu koydum yani toplamda 2lt. Oldu ama 2.100cıktı.
Bilemedim
Eki Görüntüle 1483688
Pil bulamadim cnm yao zaman sende buradan 100 gr eksilt cane.. demekki 100 grcık fazla gösteriyo):
Katiliyirum sana canim maalesef burda oylee.Doktorlara o kadar kiziyorum ki... Bu isi iyice paraya doktuler.. Ne ozeldekine ne devlettekine guvenemiyoruz.. Bana bos vaktin varsa ameliyat ol demisti bitanesi
Sagol tatlımKatiliyirum sana canim maalesef burda oylee.
@tr_lellie buyuk gecmis olsun ins. Tez zamanda iyilesir kocacigin
kesinlikle sana katılıyorum canım..Ben özellere guvenmiyorum.
Bu esimin gittigi özel evime yakın
Oglumuda hep buraya goturuyorum
Sebebi: ilgililer, ilacları iyi geliyo en önemlisi kalabalık degil.
Ama para koparmak icin ufacik bisi icin bile bir suru tahlil veriyolar
Yaptirmiyorum.
Oglumun karni agriyodu yokkk bagirsak ultrasonu yook kan yoook dısko bi suru bi suru bisi
Tamam detayli incelemek istiyolar ama hepsi para ve genelde de hic bisi cıkmiyo
Grip olmustu bogaz kulturu istemisti
Ve bunlarin hepsi ayri ayri para.
Hastane kazancak ya.
Döner sermaye.
Kime guvencez bilmiyorumkesinlikle sana katılıyorum canım..
sırf para kazanmak için gereksiz bir sürü tahlil yaptırıyorlar.. iyicei ticari oldu özleller de.. devlette en azında o yok.. gerek yoksa tahlil falan yaptırmıyorlar.. gerekli ise yaptırıyorlar..özeller öyle değil.. Sadece ticari..işlgileniyorlar tabide ama niye para makinesi gibi görüyorlar çünki..
hakkatende doydunmu can..Ben ögleni de cıkarim aradan.
Yogurtlu bugday corbası
Semizotu yemegi(yesilliklerini yogurtlu salata yapmıstım sapları yemek oldu)
Su
Ekmek yok.
Bugunde doydum sükür.
Eki Görüntüle 1483962
Doyuyorum kuzu ben az az yemeye alısıgmhakkatende doydunmu can..
bizimde burada öğle yemeğinde kabak sandalı vardı tavuk kıymalı beşamelli.. kremalı mantar çorba erişte ve aşure..,ben sadece 3-5 kaşık çorba yedim ekmeksiz.. yarım kabak sandalı yedim.. kabağı ikiye bölmüşler içine tavuk kıyması ve beşamel sos koymuşlar.. al sana yimek.. doydummu hayırr.. birazdan çay le piskevüt yicem ne yapam acım accc
kız ben sadece sandalla 3-5 kaşık ekmeksiz çorbadan yidim.. doymaım hiç.. artık makarna pilav yemek istemiyorum..kabızlık belkide onalr yapıolar.. birde kilo için.. yemicem bakalım.. ama böyle olmuyor doymuyom..Doyuyorum kuzu ben az az yemeye alısıgm
Sizin menu pek guzelmis yahu
Ben olsam hepsinden az az yirdimm:)
Oglumu dershaneye birakip gelince bende yicem yine bisiler
Ne yesem onu dusunuyorum:)
Tıka basa doymuyosun tabiki ama aclık da hissetmiyorum.kız ben sadece sandalla 3-5 kaşık ekmeksiz çorbadan yidim.. doymaım hiç.. artık makarna pilav yemek istemiyorum..kabızlık belkide onalr yapıolar.. birde kilo için.. yemicem bakalım.. ama böyle olmuyor doymuyom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?