- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 35
kıskançlık var bizimkilerde..Bazı insanlar morali bozuk olunca kendnini yemege vurur
Sende bendensin benim moral bozulunca yiyemem
Bi ara bende 48kiloydum stresten antidepresan bana kilo verdirmisti bi de uzerine
Sadece is anlamındamı sıkıyolar seni dedikodu falanda var mi?
anlattıkça daha kötü olmuyo musun? (bunu daha önce sormuş olabilirim unutkanlık var bendePsikolog randevum varya heycanlıyım ben
Bugun
Panikatak evrelerimi anlatıcam bugun;( ogunlere geri gidicem.
Hiiic hatirlamak bile istemiyorum aslinda.
Ama ozaman psikolog yardimi almadigimdan üzerinde durcak gibi hissettim doktorun konusmalarindan.
Oyh ben yine kezban olcam bugun
Hatun cok suslenmemis olsa bari
Eziklenmesem daha fazla
Yine mi torpilkıskançlık var bizimkilerde..
toplamda 4-5 kişiyiz burda.. 1 erkek var ki erkek cinsinden soğutur.. tüm resmi tatilleri o birleştirmeli, her işi başkalarına yıkıp o oturmalı.. kısaca rabbene hep bana..
geçen yıl benim annem endoskopiye gircekti izin istedim o gün beyefendi de sevgilisiyle gezmek için izin istedi ve bana vermeyip ona verdiler.. gittim rapor aldım huzurumu kaçırdılar anca.. geçenlerde karısının kulagında sivilce çıkmış onu doktora goturdu.. onun sivilcesi benim kanser atlatmış annemin tekrar kanser mi oldu diye yaptırdığımız endoskopisinden daha önemliii.
mesela o 2-3 gün kafa izni alır gelmiyom ben ya der geçer.. bugun bana bundan sonra doktora yarım gün git dedi.. raporum var benim rapor almadan gidenlere söyle dedim geçtim..
benim unvanım ondan yüksek 30 lira fazla maaş alıyorum diye çıldırıyordu saçma sapan işler veriyodu.. eee yaşça kuçuğum meslekte yeniyim susuyoduk. nasıl yapıyosa müdürle arası iyi herkesi parmağında oynatıyo
O an kotu olmuyorum yani atak gelmiyo o ananlattıkça daha kötü olmuyo musun? (bunu daha önce sormuş olabilirim unutkanlık var bende)
Yine mi torpil
Özel sektördesin sanırım.
Annecinin ins bisi cıkmamıstır
Allah sifa versin.
İs ortamlarında bu var sanırım ben calısmadım hic ama esimden biliyorum
Dun ki toplantisinda buyuk mudur esimin patronuna kizmis baya herkesin icindr
Siz hic bi isi bilmiyosunuz siz varmisiniz yokmusunu belli degil sirketiniz var ama biz x'i taniyip biliyoruz siz olmasanizda olur gibi seyler soylemisler.
Esimi cok yoruyolarr sirket telf hic susmuyo mesela.
Diger fabrika,sirketler hep esimle gorusup esimin onayini alip hallediyolar patronlar koltuk patronu
Esim turizm sirketinde koordinatör.
Özel sektor boyle esiminde ayagini kaydirmak isteyenler oluyo ama isleri esim hallettiginden ve diger mudurleriyle arasi iyi oldugundan dokunamiyolar.
İnsanlarin ekmegine göz dikmek, kıskanclikda neyin nesi ya
Herkes calisip emegini helalini yiyo.
Zor valla görme ,duyma dicem ayni ortamdasin.
Canım esime soylememislerhayır devlet memuruyum..
iyi bi puanla ilk tercihime kendi şehrime atandım.
o arkadaşın yapması gereken bi çok işi ben yapıyorum adam telefondan film izliyo sesini duyabiliyorum, müdüre atarlanıyo bağırabiliyo arkasından konuşuyo ama her toplantıda x beyin işleri çok yoğun deniliyo..
ben hakkımı savunamıyorum biri bişey söylediğinde gözlerim doluveriyo boğazım düğümleniyo ağlıcak gibi oluyorum çoğu zaman sinirden ağlıyorum..
işimi seviyorum adaletli bi dağılım olsa çok rahat bi işim var.. ama kimisi full yatışta kimisi benim gibi kafasını kaldıramıyor.. neyse diyorum çok çalışayım ki duymayayım görmeyeyim diyorum ama canları sıkıldıkça bişey buluyolar..
tr_lelli eşininde işi zordur herkesin içinde laf söylenmesi insanı mahvediyor. bi yanlışın hatan varsa bile bunu o kadar kalabalıkta söylemenin anlamı ne? taktir etmezler ama insan içinde laf söylemeyi pek severler.. Rabbim sorsun hesabını
benim aklıma geldiği zaman 2-3 gün etkisinden çıkamıyorum da acaba sen orda konuştuktan sonra eve dönünce o olayı yeni yaşamış gibi kızgın üzgün hissediyo musun?O an kotu olmuyorum yani atak gelmiyo o an
Ama aglamak istiyorum , daha cok geriliyorum, o anları yasadiklarim o ortam gozumun önune geliyo
Birde yasanilanlar
Ben k.v gorumce vs olaylarindan bu hale geldim.
Yani icime atmakdan daha onceside var tabi
Babamdan da sıkıntı yasadım baya.
Onların hepsini hatirlamak sinirlerimi yoruyo.
Sen az cok biliyosun cnm benim durumlarılellim git gel rahatla dök için ağla zırla.. içini bir güzel boşalt deşarj ol canım..
anlattıkça insan rahatlıyor.. eskileri hatırlayacaksın o kötü ama anlatmaasan çare olmaz biliyorsun..
aaaa yanlış anladım ben kusura bakmaCanım esime soylememisler
Baska bi fabrika muduru esimin patronuna kizmis esimi cok yorduklari icin
Esimi korumuslar yani
O aksam atak geldi uyumaya calisirken belkide oluyobenim aklıma geldiği zaman 2-3 gün etkisinden çıkamıyorum da acaba sen orda konuştuktan sonra eve dönünce o olayı yeni yaşamış gibi kızgın üzgün hissediyo musun?
Bende karsik anlattim sanirim telden yaziyorumaaaa yanlış anladım ben kusura bakma
bende az çok biliyorum senin sıkıntılarını.. birikim topiklerini okuyorum ara ara..Sen az cok biliyosun cnm benim durumları
Devam etcem bugun aglamakdan konusamiyorum ama ya bogazim dugumleniyo
Nasil dolmussam
Bugun rahat olurum umarim
olsun ncanım iyidir .. bence çok fayda edecek sana..psikoljik olarak hafifliceksin bak gör..Sen az cok biliyosun cnm benim durumları
Devam etcem bugun aglamakdan konusamiyorum ama ya bogazim dugumleniyo
Nasil dolmussam
Bugun rahat olurum umarim
Aslında hicc degilim yani ozaman sabırlıymısım simdi hic degilimbende az çok biliyorum senin sıkıntılarını.. birikim topiklerini okuyorum ara ara..
sen çok sabırlı bi kadınsın..
İnsallah insan ruhen iyi degilse bedeninede yansıyoolsun ncanım iyidir .. bence çok fayda edecek sana..psikoljik olarak hafifliceksin bak gör..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?