Parantez içine güldüm .)canım canın çok yanmış bunlardan besbelli.. bunalr içinde iyice büyümüş çığ gibi.. içine ata ata böyle olmusun onlara karşı .. gayettede normal.. eğerki onalra cevabını zamanında verebilseydin içinde böyle büyümez di bu kadarda.. sıkma canını.. unutmaya çalış.. sünger çek geçmişe.. hepimizin geçmişte yaşadığı can yakıcı olaylar mutlaka vardır.. benimde çok kuyruk acım var.. bazen sadece kaçıp bir dağa haykıra haykıra bağırıp böğüre böğüre ağlayasm var.. hayat işte acısıyla tatlısıylaa..İnsallah insan ruhen iyi degilse bedeninede yansıyo
Huzurunada ,esinede,cocugunada
Ben gecmisi "su bana soyle demisti, sen boyle yapmistin " diye aklima getirip getirip esime ona buna satasiyorum.
Eltimle,gorumcemle,k.v vs denk gelsem boyle kalbim sıkısıyo , nefretim doruklara cıkıyo hayatimda kimsye vurmadim,kavga etmedim, karinca yuvasi bile gorsem yolumu degisirim,hic bi hayvana canini yakarmiyim acaba? Diye dokunamam ben
Kalbi kirilmasin diye arkadasimi onaylamasamda hee der gecerim.
Ama bunlar gozumun önunde yansalar bi bidonda ben benzin dokerim o derece kinliyim.
(İcimde bir sadist var)
Hihihihi:)Parantez içine güldüm .)canım canın çok yanmış bunlardan besbelli.. bunalr içinde iyice büyümüş çığ gibi.. içine ata ata böyle olmusun onlara karşı .. gayettede normal.. eğerki onalra cevabını zamanında verebilseydin içinde böyle büyümez di bu kadarda.. sıkma canını.. unutmaya çalış.. sünger çek geçmişe.. hepimizin geçmişte yaşadığı can yakıcı olaylar mutlaka vardır.. benimde çok kuyruk acım var.. bazen sadece kaçıp bir dağa haykıra haykıra bağırıp böğüre böğüre ağlayasm var.. hayat işte acısıyla tatlısıylaa..
haklısın be canım.. çok bunaltmışlar bizi ondan böyle oluşumuz.. Rabbim büyük..Gçer bunlarda geçer elbet..Hihihihi:)
Bende ayniyim ecuk bi kenarda yatirim var(devede kulak diyim) yazlik alcam gitcen kafam bozulunca kaybolvam diye diye ölüp gidicem.
Bende cok istiyorum sanki calısmısimda coook yorulmusum gibiyim.
Tatil planlarına simdiden baslama sebebim hep bunlar
Belki kafam dagilir
Ahhh o komsuu dolmalarıoh afiyet olsun balım.. şifa olsun komşu dolması..
bende öyleyim zati.. o yüzden diyorum abur cubur çekmecisni boş bırakcem.. yoksa onlar orda oldukça kaşıyor beni ye diyeAhhh o komsuu dolmaları
Sagol cnm
Ye beni dedi ama
Boylede iradesizim bazen
Sevdigim bisi olursa illa dibi gelecek o dibi gorcem ben.
nasıl geçti cane randevun?Toplamda 1saat yürüdüm
Panik atagımdan, atagimin olus evreleri , nasıl geldigi, neler yaptıgım/yapmam gerekenler vsnasıl geçti cane randevun?
Amann ben onları biliyom zaten alıstımannadım canım.. hayırlısı .. bir dahakin de seni dinlicek demekkii..
Ne yedin söyle bakim?ben gene kantarın topuzunu gaçırdım böğüneyvahlar ola bana: ben zorr kilo veririm böyle gidersem
Ne yidin ne yidinben gene kantarın topuzunu gaçırdım böğüneyvahlar ola bana: ben zorr kilo veririm böyle gidersem
Cok guzel yemekler paylasiyon senin yuzunden diyet topiginde kilo alirmişiz
Cok soru soruyorum farkindayim istemezsen cevaplamayabilirsin..tr_ 40380279 .!.:Aslında hicc degilim yani ozaman sabırlıymısım simdi hic degilim
Agzımın ayari bozuldu
Ozaman kim.ne dese sen gibi hemen agliyodum.
Bana psikolog dediki neden cevap veremedin? Niye korktun?
Korkmak mı cahillik mi bilmiyorum
Ama ben cevap veremiyodum
Esimde hep sus alttan al duyma vs diyodu
Dedim
Savasmaya gucum yoktu kimseyle
Zaten ilac alip alip yari salak saf geziyodum bide kimseye laf yetistircek mecalim yoktu
Zaten gucum.yetmezdi onlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?