Estagfurullah dolmaci komsu (kadinin adi boyle kalcak) bendeydi simdi gitti ancak okuyorum.Cok soru soruyorum farkindayim istemezsen cevaplamayabilirsin..
Esinin ailesinden cok cekmissin anladigim kadariyla. Evlenmeden once bu kadar kotu olduklarini farketmedin mi? Hani rol mu yaptilar bile bile lades mi dedin?
Fakir sofrasi oldu amaOhh afiyet olsun kuzus:)
Hamburgermenuye kadar ne var kii leyhhn bunda dedim.icimden o hamburgeri gorunce tamam dedimNe yemedimkioglen sehriye guvec, sebze corbasi ama 4 kasik ancak..birde yogurtlu semiz otu salatasi..duuu bitmedi, buskevit caynan..iki adette eti hosbes (duu duu aksam ne yedik derdkniz" hamburger menuuuuu atin beni denizlere": (
Ofoff yaa.. bilmiyom ne oluyi bana.. halkmden hiicc hosnut d.egilim aslindada .. pis bogazim durmuyiii.. eskmde sagolsun hic bana destek olmuyoki yaHamburgermenuye kadar ne var kii leyhhn bunda dedim.icimden o hamburgeri gorunce tamam dedim
Hani super geliyodun nolduu yavrum
Pazartesi baslayip sali bitti dimi( gaz veim az ise yarar belkimm he)
tr_lelli sana dolma veren benim annem mi yoksa eve bi geldim dolma var :)
Psklg randevun nasildi rahatladin mi biraz?
Canim nasil meyveli kek istiyo anlatamam gelirken ufak bi kek aldim umarim bu hafta tartida bi suprizle karsilasmam
Yarin tahlil sonuclarimi almaya gidicem mudur beyle konustum anlayisla karsiladi bakalim..
Bu ara hic su icemiyorum hem yogun hem stresli olunca aklima dahi gelmiyo 1 litre anca iciyorum
Ben zayiflayamazsam sizin istahinizi acar sizi sismanlatirimmm nollmusss kiii :))))Cok guzel yemekler paylasiyon senin yuzunden diyet topiginde kilo alirmişiz
Seni gelip kontrol etcemOfoff yaa.. bilmiyom ne oluyi bana.. halkmden hiicc hosnut d.egilim aslindada .. pis bogazim durmuyiii.. eskmde sagolsun hic bana destek olmuyoki yaama cay ile bisk yemicem desene daha benimk yicen diye ":)) yarin sabah yulafa basliyom kuzus.. aldimcok sukur.. belki biraz tom mok tutar.. kendimi frenlerim ins ya
Dogru soyle kadin tahtaya bisiler cizerken totosuna mi baktinSeni gelip kontrol etcem
:)
Tutcaz gagamızı kuzu
Bak yaz geliyo
Ayy doktor dar bi kumas giymis karida ne toto var ne bisi bunlar ne yer ki acep
Resimlerimdekiler makyajsiz dimi olmamısım:)Allah herkesi iyilerle karsilastirsin ne diyim.. Gel sen bana anlat ben dinlerim seni.. Bi de makyajli profil fotosu koy kezban teyze halini gormem bilmem debu arada sizin evde kimse cilekleri kucaklayip bi seferde lupletmiyo mu? Yoksa hergun taze mi aliyon @beyzabett bugun bende hosbes sayikladim ama almadim.. Hamburger olmayaymis iyiymis :) afiyet olsun..
[USER@mandaliina[/USER] sen nicin tahlil verdin ?
Unuttum sormayı[/QU]
Benim adetim 10 gun suruyo kansizlik da var hem halsiz birakiyo hemde cok agrili oluyo.. Hormon testi yaptilar.. Dr cok ilgisizdi.. Bide erkekti.. Bakalim yarinda basindan savcak mi beni
İncelemezmiyim ayipsinDogru soyle kadin tahtaya bisiler cizerken totosuna mi baktintepeden tirnaga inceledin dimi
yok canim ya oyle tahta gibi popoda iyi olmuyii.. kadinin kalcalsi yemegin salcalisi derler efem.. pilatesle kalca calisiuom.. yuvarlak hatli olalim accikda dimi ama.. tahta kurusu gibi olmiyek yav bu yastan sonra artikin.. yakismaz:)Seni gelip kontrol etcem
:)
Tutcaz gagamızı kuzu
Bak yaz geliyo
Ayy doktor dar bi kumas giymis karida ne toto var ne bisi bunlar ne yer ki acep
Ewet sonu kotu oldu.. hosbes 2 tane yedim .. yanimizdaki kiz almis ikram edince red edolmaz dimi ama.. hemem cay ilen lup edilir:))Allah herkesi iyilerle karsilastirsin ne diyim.. Gel sen bana anlat ben dinlerim seni.. Bi de makyajli profil fotosu koy kezban teyze halini gormem bilmem debu arada sizin evde kimse cilekleri kucaklayip bi seferde lupletmiyo mu? Yoksa hergun taze mi aliyon @beyzabett bugun bende hosbes sayikladim ama almadim.. Hamburger olmayaymis iyiymis :) afiyet olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?