Nİyet ettim diyet etmeye.

Cok soru soruyorum farkindayim istemezsen cevaplamayabilirsin..
Esinin ailesinden cok cekmissin anladigim kadariyla. Evlenmeden once bu kadar kotu olduklarini farketmedin mi? Hani rol mu yaptilar bile bile lades mi dedin?
Estagfurullah dolmaci komsu (kadinin adi boyle kalcak) bendeydi simdi gitti ancak okuyorum.
Canım bilmiyodum
Yani esim o donem beni hic ailesinin icine sokmadi
Bende hic kotu bisi hissetmedim
Alis veris zamani vs para esimden ciktigindan kimse de sesini cikarmadi
Ama kadin istemiyomus sonradan ogrendim
Zaten istemiyodum seni dedi bana
Kizkardesinin kizini istiyomus
Esim istememis
Sanirim esim bunlara baski yapti ozaman
Karistirtmadi
Evlendikden sonrada bas edemedi bunlarla susturamadi.
Aramizda kaldi oyle diyim.

Ne yemedimkioglen sehriye guvec, sebze corbasi ama 4 kasik ancak..birde yogurtlu semiz otu salatasi..duuu bitmedi, buskevit caynan..iki adette eti hosbes(duu duu aksam ne yedik derdkniz"hamburger menuuuuu atin beni denizlere":(
Hamburgermenuye kadar ne var kii leyhhn bunda dedim.icimden o hamburgeri gorunce tamam dedim
Hani super geliyodun nolduu yavrum
Pazartesi baslayip sali bitti dimi( gaz veim az ise yarar belkimm he)

Hamburgermenuye kadar ne var kii leyhhn bunda dedim.icimden o hamburgeri gorunce tamam dedim
Hani super geliyodun nolduu yavrum
Pazartesi baslayip sali bitti dimi( gaz veim az ise yarar belkimm he)
Ofoff yaa.. bilmiyom ne oluyi bana.. halkmden hiicc hosnut d.egilim aslindada .. pis bogazim durmuyiii.. eskmde sagolsun hic bana destek olmuyoki yaama cay ile bisk yemicem desene daha benimk yicen diye ":)) yarin sabah yulafa basliyom kuzus.. aldimcok sukur.. belki biraz tom mok tutar.. kendimi frenlerim ins ya

Cok guzel yemekler paylasiyon senin yuzunden diyet topiginde kilo alirmişiz
Ben zayiflayamazsam sizin istahinizi acar sizi sismanlatirimmm nollmusss kiii :))))

Bugun ki randevuyu sevmedim
Tahtaya bisiler cizdi
Bana atak geldikce icimdeki sıkıntı havuzu atakla birlikde bosaliyomus
İyi bisiymis
Kalp krizi geciriyorum saniyodum ya ben o kalp ritmim hizlandiginda bisicik olmazmis
Kan kalbe cok hizli gittiginden carpintim oluyomus
Buda kalp krizi olma riski yok demekmis

Len bosver sen kani kalbi gel otur hele suraya az sana k.v mi anlatim bak bana ne demisti ne zaman aglicam ya !ben
ama o selpaklar orda bana bakiyolar
bak rimel bilem surmedim dinlesene beni yahu
Bak yerinde duruyomu
Tahta kalem silgi okulmu la burasi dedi ic sesim

Bugun baydı kadın beni ee ben onlari biliyodum ki zaten

Seni gelip kontrol etcem
:)
Tutcaz gagamızı kuzu
Bak yaz geliyo
Ayy doktor dar bi kumas giymis karida ne toto var ne bisi bunlar ne yer ki acep

Allah herkesi iyilerle karsilastirsin ne diyim.. Gel sen bana anlat ben dinlerim seni.. Bi de makyajli profil fotosu koy kezban teyze halini gormem bilmem de bu arada sizin evde kimse cilekleri kucaklayip bi seferde lupletmiyo mu? Yoksa hergun taze mi aliyon @beyzabett bugun bende hosbes sayikladim ama almadim.. Hamburger olmayaymis iyiymis :) afiyet olsun..

Resimlerimdekiler makyajsiz dimi olmamısım:)
Cilegi az az aliyorum
Sokagimin basinda cagrı/semt var
Bide bizim er kisiler alip yemez ki
Yıkıcam, saplarını alıcam bölüp önlerine vericem öyle yerler
İkiside alim de yiyim.demez ben vermesem curuturler

Dogru soyle kadin tahtaya bisiler cizerken totosuna mi baktin tepeden tirnaga inceledin dimi
İncelemezmiyim ayipsin
Kiz yok ki totosu dumduz
Siyah dar kumas
Fume bluz siyah hirka topuklu yarim bot vardi bide bagcikli
Saclar kesin balkopugu rengine boyanmis
Eylineri de yoktu
Dogal guzel hatun
Yazdi yazdi durdu
Kadin bikti 2gunde beni dinlemekden
Haftayada depresyon konuscakmisiz dinlemicek bu beni ya
Zorla konussam olar mi ki

Gecmis olsun cnm
Duzensiz giden bisiler var demek ki
Hormon testi yaptilar sanirim

Seni gelip kontrol etcem
:)
Tutcaz gagamızı kuzu
Bak yaz geliyo
Ayy doktor dar bi kumas giymis karida ne toto var ne bisi bunlar ne yer ki acep
yok canim ya oyle tahta gibi popoda iyi olmuyii.. kadinin kalcalsi yemegin salcalisi derler efem.. pilatesle kalca calisiuom.. yuvarlak hatli olalim accikda dimi ama.. tahta kurusu gibi olmiyek yav bu yastan sonra artikin.. yakismaz:)

Ewet sonu kotu oldu.. hosbes 2 tane yedim .. yanimizdaki kiz almis ikram edince red edolmaz dimi ama.. hemem cay ilen lup edilir:))

Makyajli cool bi fotoyla anlat derdini hepsini çekiştiririz..
Sen o kadar neler anlatcagini dusun ayarla kadin konusturmasin seni olcak sey mi? Cırlayiverseydin haniiiim haniiiiiim hincimi senden almiyim zaten kv de boyle yapiyodu diye, belki kavga etmk daha iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…