Nİyet ettim diyet etmeye.

Bilmiyom tatlıs yaa.
Hep veremem ama durur da bence ayda 1kilo versem bari yiter.

Saol tatlım doydum baya
duruda bence senin reglinle ilgili.. almasan durmuş derimde.. + olamn tuhaf geldi.. sonuçta dikkat ediyorsun baya.. iyi gidiyorsun..regli dönemi öncesi şişli,ik seninki bence..

Benim tartım yag,kas vs ölcmüyo.

Marketlerden birine fakir'in boyle tartisi gelcekmis 24.90a esim ondan al dedi.

Bunuda anneme veririm (onda eski baskullerden var hep tartilmaya bana geliyo)

O bile benden cok kilo verdi

duruda bence senin reglinle ilgili.. almasan durmuş derimde.. + olamn tuhaf geldi.. sonuçta dikkat ediyorsun baya.. iyi gidiyorsun..regli dönemi öncesi şişli,ik seninki bence..
Ne yersem yaziyorum ki kendimi sorumlu hissedip kontrol edim.
Aburcubur dahii yemiyorum

Mesela karniyarigi firinda yaptim ki yagsiz olsun diye
Yogurt corbasinda hic yag yok
Tosta hic yag surmem.
Ben anlamıyorunm nerde yanlıs yapiyorum
Yuruduklerim haricinde evde spor yapmiyorum 10dk yapip sıkılıyorum.
Bi soklamak lazım bu.metoyu
Esim bile 2kilo vermis
Diyet falan yapmiyo mesela
(Sanirim hasta olunca verdi)

İnsan boyle bisi yemeyip tartida da bisiler göremeyince hevesi kırılıyo

Benim tartım yag,kas vs ölcmüyo.

Marketlerden birine fakir'in boyle tartisi gelcekmis 24.90a esim ondan al dedi.

Bunuda anneme veririm (onda eski baskullerden var hep tartilmaya bana geliyo)

O bile benden cok kilo verdi
canım benimkide öyle zati.. normal digital bir tartı..
yağ kas ölçen tartıdan annemde var.. oda köyde..tartılamıyorum..
canım sıkma canını bence senişn yine söylüyorum regl öncesi şişkinlik..

canım bencede sen az yiyiorsun.. az ve sık yemeyi dene bakem.. öğün sayını aretır ama az ye.. diyetisyenlerin dediği gibi.. yeşil çqy iç ödeme iyi geliyor.. ödem atarsın..

canım bencede sen az yiyiorsun.. az ve sık yemeyi dene bakem.. öğün sayını aretır ama az ye.. diyetisyenlerin dediği gibi.. yeşil çqy iç ödeme iyi geliyor.. ödem atarsın..
Goruyosun ögünümde yok canım nezaman isterse yiyorum
Daha cok porsiyon yiyemem midem almıyo
Ara ögün yapsam ben kurumeyve falan sevmiyorum yiyemiyorum.
Meyvede her meyveyi sevmiyorum.
Yesilcay alim bari(ben aktardan acik alip kendim demliyorum pakette hazir olani sevemedim)
Nasıl bi duzen kursam bilmiyorum.
Bi arastirim bakim.

canım bak arada bişiler ye kuruyemiş yada meyve yada bir kahve nesacafe ne biliyim bir iki galete..Hani diyetisyenler idyor ya ara öğün.. ne biliyim şaşırt metonu..Yeşil çay mutlaka iç derim.. limonlu soda iç.. aralarda yoğurt ta yiyiebilrisn.

Hicc boyle degildim biliyomusun
Hep zayif olup boyle 56lara mihlanmak zoruma gidiyo
Bi pantolonum var cok seviyorum
Ama dugmesi kapanmiyo dar kesim.
Bol kesim,likralilar falan oluyo onlarda sıkıntı yok
Ama o olmayan pantolona taktim kafayi
Gecen yaz rahatca giyiyodum suan bel kapanmiyo buda beni sinir ediyo

Al benden de o kadar canım... bende öyle kıyafetlerim olmayınca bir gaza geliyorum ki.. yazlık sevdiğim bir iki eteğim var .. kesin olmıyacakalr.. 52 iken rahat ancak oluyorlardı.. şimdi kesin olmucak.. o zaman bana dank dicek.. 20 nisanda 3 aylara giriyoruz kısmetse.. oruca başlıyacağım.. arada oruç tutmayı düşünüyorum.. beni engelleyen tek şey oruç maaelsef:/

dediğin gibi insan zayıflığa alşışınca bu 3-4 kilo bile fazlalık acayip sıkıyrbende öyleyim.. aynaya bakınca kendmi resmen duba gibi hissediyorum.. ama şu pis boğazıma da bir dur diyemiyomOfofff.. şu 10 15 kilo verenlere de gıpta ediyorum ya.. maşh ne güzel veriyorlar.. ne irade var insanlarda ya.. bende yok ofofffff(

Acaba cook kilolu olunca daha mi cabuk veriliyo
Kafamda deli sorular

yokyookk canım aman aman.3-4 ü veremiyozda.. aman aman geç vereyimde güç vermeyim anacımzaten sıkıyor iiyce bu kilolar benüüü ..

Ögle:

Yarım karnıyarık
Semizotu yemegi
Yogurt
Su
1dilim ekmek.

Eki Görüntüle 1487169
Afiyet olsun..
bende karnıyarık yidim kıs.. ama tam yidim.. orta boy.. bir kasede cacık..3-5 kaşıkda ıspanak çorbası kremalı..(çorbalar biraz fala yağlı burada)ondan 3-5 kaşık yiyip bırakıyoum ben.. pilavda vardı nohutlu ama yemedim..
bu sabah yarm simit yarım açma yidim çünki-5-6 zeytün)-2-3 çatalda peynir ilen..öğlen abartmamaya çalıştım..
akşamda aparatif bişiler yapcem.. yarın yokuz kısmetse.. yemek yapmıcam..

Ben oranın yemeklerini cok sevdim bagada is bul orda
Yemekleri icin gelirim
Hazir yemek yemek ohh miss
Hazir biri yapinca daha cok hosuma gidiyo yemesi

Ben oranın yemeklerini cok sevdim bagada is bul orda
Yemekleri icin gelirim
Hazir yemek yemek ohh miss
Hazir biri yapinca daha cok hosuma gidiyo yemesi
Kız aynı ben kafadasın sende.. hazır yemek yemek ne hoş oluyi dimi..
birde güzel yapseler.. ilk başladığımda banada çok cazip geliyordu.. Millet ıyy mıyy dedikçe ben nankör millet diyordum.. ama zamanla acı gerçekleri bende gördüm.. canım güzel olmuyo ya.. menü gü<el olsada lezzetyok. ya çok yağlı ya lezzetsizama buna şükür diyok yiyok.. Mecbır ne eetcen.. ama aretık herşeyi yemiyom.. makarna pilav yemiyom.. ekmek burada taş çatlasın 2-3 kez yemişimdir.. ekmek yememeyi tercih ediyom.. aklımca dikkat ediyom.. ama gene gelip yapışıo kilollar

Hic durmaksızın yagmur da yagarmıs demek nisan yagmuru dedikleri böyle bisimi acaba

Müzik dinlerim
Ev supururum bende yuruyemezsem
Yagmur izlerim
Camasır katlarım mesela
Cekemece duzeltir, bulasik mak. Bosaltirim.
Oglumun kitaplarını duzeltir,ödevlerini kontrol ederim.
Takı kutumu duzeltir, tv izlerim.

Hava karanlık olsun, yagmurda yagsın, canımda sıkılsın bunlar oluyo diye hayata kusmicez ya

Günes dogar yine miss gibi

Sabretmek lazım ,sukût etmek lazım, sakin olmak lazım

Umudu kesmemek lazım, felaket tellalı olmanin luzumu yok.
Hersey gecicek, huzur beni bekliyo, uzakta da olsa aydınlık gunler var
Güzellikler gelecek diyip cagırmak lazım
Bugun evrene enerjimide yolladım.

Tüm kötülere ragmende bi gülücük:)

oh döktürmüşsün güzelim gene edebiyatını masşşhh..:)
aynen hava bırrrrr.. yemekhaneye zor gittikbir yağmur boşaldı ki .. bir rüzgar..acayip soğuk ... sanki nian değilde sanki kışın tam ortasındayız..evde meşgale çok.. oylanacak şey çok.. ahh bende evde olsam yarım işlerimi halledeydim iyiydineyse yarın kısmet olursa yolculuk... Allahtan yarın hava güzel görünüyor..inş da öyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…