- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
duruda bence senin reglinle ilgili.. almasan durmuş derimde.. + olamn tuhaf geldi.. sonuçta dikkat ediyorsun baya.. iyi gidiyorsun..regli dönemi öncesi şişli,ik seninki bence..Bilmiyom tatlıs yaa.
Hep veremem ama durur da bence ayda 1kilo versem bari yiter.
Saol tatlım doydum baya
Ne yersem yaziyorum ki kendimi sorumlu hissedip kontrol edim.duruda bence senin reglinle ilgili.. almasan durmuş derimde.. + olamn tuhaf geldi.. sonuçta dikkat ediyorsun baya.. iyi gidiyorsun..regli dönemi öncesi şişli,ik seninki bence..
canım benimkide öyle zati.. normal digital bir tartı..Benim tartım yag,kas vs ölcmüyo.
Marketlerden birine fakir'in boyle tartisi gelcekmis 24.90a esim ondan al dedi.
Bunuda anneme veririm (onda eski baskullerden var hep tartilmaya bana geliyo)
O bile benden cok kilo verdi
canım bencede sen az yiyiorsun.. az ve sık yemeyi dene bakem.. öğün sayını aretır ama az ye.. diyetisyenlerin dediği gibi.. yeşil çqy iç ödeme iyi geliyor.. ödem atarsın..Ne yersem yaziyorum ki kendimi sorumlu hissedip kontrol edim.
Aburcubur dahii yemiyorum
Mesela karniyarigi firinda yaptim ki yagsiz olsun diye
Yogurt corbasinda hic yag yok
Tosta hic yag surmem.
Ben anlamıyorunm nerde yanlıs yapiyorum
Yuruduklerim haricinde evde spor yapmiyorum 10dk yapip sıkılıyorum.
Bi soklamak lazım bu.metoyu
Esim bile 2kilo vermis
Diyet falan yapmiyo mesela
(Sanirim hasta olunca verdi)
İnsan boyle bisi yemeyip tartida da bisiler göremeyince hevesi kırılıyo
Goruyosun ögünümde yok canım nezaman isterse yiyorumcanım bencede sen az yiyiorsun.. az ve sık yemeyi dene bakem.. öğün sayını aretır ama az ye.. diyetisyenlerin dediği gibi.. yeşil çqy iç ödeme iyi geliyor.. ödem atarsın..
canım bak arada bişiler ye kuruyemiş yada meyve yada bir kahve nesacafe ne biliyim bir iki galete..Hani diyetisyenler idyor ya ara öğün.. ne biliyim şaşırt metonu..Yeşil çay mutlaka iç derim.. limonlu soda iç.. aralarda yoğurt ta yiyiebilrisn.Goruyosun ögünümde yok canım nezaman isterse yiyorum
Daha cok porsiyon yiyemem midem almıyo
Ara ögün yapsam ben kurumeyve falan sevmiyorum yiyemiyorum.
Meyvede her meyveyi sevmiyorum.
Yesilcay alim bari(ben aktardan acik alip kendim demliyorum pakette hazir olani sevemedim)
Nasıl bi duzen kursam bilmiyorum.
Bi arastirim bakim.
Hicc boyle degildim biliyomusuncanım bak arada bişiler ye kuruyemiş yada meyve yada bir kahve nesacafe ne biliyim bir iki galete..Hani diyetisyenler idyor ya ara öğün.. ne biliyim şaşırt metonu..Yeşil çay mutlaka iç derim.. limonlu soda iç.. aralarda yoğurt ta yiyiebilrisn.
Al benden de o kadar canım... bende öyle kıyafetlerim olmayınca bir gaza geliyorum ki.. yazlık sevdiğim bir iki eteğim var .. kesin olmıyacakalr.. 52 iken rahat ancak oluyorlardı.. şimdi kesin olmucak.. o zaman bana dank dicek.. 20 nisanda 3 aylara giriyoruz kısmetse.. oruca başlıyacağım.. arada oruç tutmayı düşünüyorum.. beni engelleyen tek şey oruç maaelsef:/Hicc boyle degildim biliyomusun
Hep zayif olup boyle 56lara mihlanmak zoruma gidiyo
Bi pantolonum var cok seviyorum
Ama dugmesi kapanmiyo dar kesim.
Bol kesim,likralilar falan oluyo onlarda sıkıntı yok
Ama o olmayan pantolona taktim kafayi
Gecen yaz rahatca giyiyodum suan bel kapanmiyo buda beni sinir ediyo
Acaba cook kilolu olunca daha mi cabuk veriliyodediğin gibi insan zayıflığa alşışınca bu 3-4 kilo bile fazlalık acayip sıkıyrbende öyleyim.. aynaya bakınca kendmi resmen duba gibi hissediyorum.. ama şu pis boğazıma da bir dur diyemiyom Ofofff.. şu 10 15 kilo verenlere de gıpta ediyorum ya.. maşh ne güzel veriyorlar.. ne irade var insanlarda ya.. bende yok ofofffff (
ewet oda var.. doğru diyorsun aslında..Acaba cook kilolu olunca daha mi cabuk veriliyo
Kafamda deli sorular
Ozaman kilo alip bi dahami versekewet oda var.. doğru diyorsun aslında..
Yağ oranı vücutta ne kadar fazla ise kilo vermek bir o kdaar kolay oluyor canım.. hakllısın..
Afiyet olsun..
Ben oranın yemeklerini cok sevdim bagada is bul ordaAfiyet olsun..
bende karnıyarık yidim kıs.. ama tam yidim.. orta boy.. bir kasede cacık..3-5 kaşıkda ıspanak çorbası kremalı..(çorbalar biraz fala yağlı burada)ondan 3-5 kaşık yiyip bırakıyoum ben.. pilavda vardı nohutlu ama yemedim..
bu sabah yarm simit yarım açma yidim çünki-5-6 zeytün)-2-3 çatalda peynir ilen..öğlen abartmamaya çalıştım..
akşamda aparatif bişiler yapcem.. yarın yokuz kısmetse.. yemek yapmıcam..
Kız aynı ben kafadasın sende.. hazır yemek yemek ne hoş oluyi dimi..Ben oranın yemeklerini cok sevdim bagada is bul orda
Yemekleri icin gelirim
Hazir yemek yemek ohh miss
Hazir biri yapinca daha cok hosuma gidiyo yemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?