Oglumda oyle dedi yarin hava guzelmisoh döktürmüşsün güzelim gene edebiyatını masşşhh..:)
aynen hava bırrrrr.. yemekhaneye zor gittikbir yağmur boşaldı ki .. bir rüzgar..acayip soğuk ... sanki nian değilde sanki kışın tam ortasındayız..evde meşgale çok.. oylanacak şey çok.. ahh bende evde olsam yarım işlerimi halledeydim iyiydi neyse yarın kısmet olursa yolculuk... Allahtan yarın hava güzel görünüyor..inş da öyle olur..
Sağol caniş..inş ya.. hava durumuna göre haftayada güzel hava.. inş öyle olur.. özledik gneşi yazı.. Kadınalr matinesimi ohhh ohh döktür döktür.. iyi gelir cane.. git sende .. değişklik iyidir..sefan olsun..Oglumda oyle dedi yarin hava guzelmis
Yarin oglumun göz kontrolu var(miyop gozluk kullaniyo)
Pazar gunu annem kadinlar matinesine bilet almis hey Allahim oraya gitcekmisiZ
Haftayada hava guzel olursa canakkaleye gitcez gibi
Bende ıslandim oglusu dershaneye biraktim markete ugradim.
Cok gez canim stres at da gel.
Bakalim nasil bisi bilmiyorum ki almis banada yeni soyluyoSağol caniş..inş ya.. hava durumuna göre haftayada güzel hava.. inş öyle olur.. özledik gneşi yazı.. Kadınalr matinesimi ohhh ohh döktür döktür.. iyi gelir cane.. git sende .. değişklik iyidir..sefan olsun..
inşaallah..Çok sevindim canım.. bende öyleyim.. Çocuklarım özellkle dinle ilgili birşey öğrendeiklerinde çook mutlu oluyorum.. Dediin gibi inşş vatana millete hayırlı evlat olurlar inş..Ayy bu arada teyzelerii oglum kutlu dogum haftası diye 63.000 salavat getircek(1ay zamani var) suan 2340larda.
Dun basladi daha
Rehber ogretmenimiz zikirmatik vermis.
Ben oglumun boyle seyleri ogenip hirsla severek isteyerek yapmasina bayiliyorum.
Evlatlarimiz vatana millete hayirli,guzel ahlakli, saygili bireyler olurlar insallah.
Kıs güzel olur git git valla.. zevklidir bence.. kurtlarını dök de gel))Bakalim nasil bisi bilmiyorum ki almis banada yeni soyluyo
Araba kalkicakmis baska bi semtte
Bende canım ya nefislerini terbiye etmeyi ogrenirlerinşaallah..Çok sevindim canım.. bende öyleyim.. Çocuklarım özellkle dinle ilgili birşey öğrendeiklerinde çook mutlu oluyorum.. Dediin gibi inşş vatana millete hayırlı evlat olurlar inş..
ağaç yaş iken eğilirmiş .. herşey çocukluk da.. Beyinler boş.. ne verirsek onu alırız.. ben din eğitimine öenme veriorum.. nasıl ki okul derslerine önem veriyoruz dinimiz içinde önem vermeliyiz diye düşünüyorum.. amma velakin öldükten sonra arkamızdan kuran okuyacak evlatlar bırakmak adınaBende canım ya nefislerini terbiye etmeyi ogrenirler
Ayy bende goörimm yag mi veriyom kas mi ogrenirim baribak bu tartı cane.. baya özelliği var gibi..
Canım iyifdir.. hegün görüşüyorzu.. iyi gidiyor diyor.. inş öyledir valla.. bakalım emeklerimzi boşa çıkmaz inş.. azmederse yapamaycağı bişey dfeğil.. zeki maşh.. bakalım inş iyi olur..Kuzu sorcam sorcam laf lafı aciyo unutuyorum
Kızın napıyo? Nasıl gidiyo ders calısmalar falan üzülmüyo dimi artık yapıcak insallah. Kazanıcak
Sıkılmasında sevindim canımCanım iyifdir.. hegün görüşüyorzu.. iyi gidiyor diyor.. inş öyledir valla.. bakalım emeklerimzi boşa çıkmaz inş.. azmederse yapamaycağı bişey dfeğil.. zeki maşh.. bakalım inş iyi olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?