Nİyet ettim diyet etmeye.

Oglumda oyle dedi yarin hava guzelmis
Yarin oglumun göz kontrolu var(miyop gozluk kullaniyo)
Pazar gunu annem kadinlar matinesine bilet almis hey Allahim oraya gitcekmisiZ
Haftayada hava guzel olursa canakkaleye gitcez gibi

Bende ıslandim oglusu dershaneye biraktim markete ugradim.
Cok gez canim stres at da gel.

Sağol caniş..inş ya.. hava durumuna göre haftayada güzel hava.. inş öyle olur.. özledik gneşi yazı.. Kadınalr matinesimi ohhh ohh döktür döktür.. iyi gelir cane.. git sende .. değişklik iyidir..sefan olsun..

Ayy bu arada teyzelerii oglum kutlu dogum haftası diye 63.000 salavat getircek(1ay zamani var) suan 2340larda.
Dun basladi daha
Rehber ogretmenimiz zikirmatik vermis.
Ben oglumun boyle seyleri ogenip hirsla severek isteyerek yapmasina bayiliyorum.

Evlatlarimiz vatana millete hayirli,guzel ahlakli, saygili bireyler olurlar insallah.

Bakalim nasil bisi bilmiyorum ki almis banada yeni soyluyo
Araba kalkicakmis baska bi semtte

inşaallah..Çok sevindim canım.. bende öyleyim.. Çocuklarım özellkle dinle ilgili birşey öğrendeiklerinde çook mutlu oluyorum.. Dediin gibi inşş vatana millete hayırlı evlat olurlar inş..

inşaallah..Çok sevindim canım.. bende öyleyim.. Çocuklarım özellkle dinle ilgili birşey öğrendeiklerinde çook mutlu oluyorum.. Dediin gibi inşş vatana millete hayırlı evlat olurlar inş..
Bende canım ya nefislerini terbiye etmeyi ogrenirler

Bende canım ya nefislerini terbiye etmeyi ogrenirler
ağaç yaş iken eğilirmiş .. herşey çocukluk da.. Beyinler boş.. ne verirsek onu alırız.. ben din eğitimine öenme veriorum.. nasıl ki okul derslerine önem veriyoruz dinimiz içinde önem vermeliyiz diye düşünüyorum.. amma velakin öldükten sonra arkamızdan kuran okuyacak evlatlar bırakmak adına

Kuzu sorcam sorcam laf lafı aciyo unutuyorum
Kızın napıyo? Nasıl gidiyo ders calısmalar falan üzülmüyo dimi artık yapıcak insallah. Kazanıcak

Kuzu sorcam sorcam laf lafı aciyo unutuyorum
Kızın napıyo? Nasıl gidiyo ders calısmalar falan üzülmüyo dimi artık yapıcak insallah. Kazanıcak
Canım iyifdir.. hegün görüşüyorzu.. iyi gidiyor diyor.. inş öyledir valla.. bakalım emeklerimzi boşa çıkmaz inş.. azmederse yapamaycağı bişey dfeğil.. zeki maşh.. bakalım inş iyi olur..

Çalışmıyo olup da her sabah 06:30 da uyanmak.
07:30a kadar esi ve oglusu ugurlamam
Tekrar uyumak istemek ama uyuyamamak

Öglen uykunun fena gelmesi ama oglus kapıda kalırsa ya? Diye uyuyamamak!
Ögleden sonra tv karsısında az sekerlim diye ic gecirmek ama aa cocugun dershanesi var diye yine uyuyamamak
Aksam az uyusam ya surda diye dusunup ya yemegimin olmaması aklıma gelmek, yada esimin eve gelme saatine tekabul etmesi
İstemeden de olsa sızmıssamda ya telefon calar,ya kapı ya oglus bisi ister.

Bildiginiz uyutmamak icin herkes,hersey üzerime oynuyo
Cok pis oyun dönüyo.
Suan gözlerim kapanıyo ama ocakda yemegim var unuturum diye oturuyorum uzansam.küüüt gidicem
Benim gibi uyku seven birine cok buyuk işkence ama bunlar

Aksam bir defa evdekilerden önce uyumayı denedim gecen gun yani koltukda icim gecmis bi uyandim saat gece 00:00gibi baktim esim karsi koltukda oglum yerde uyumus kalmıs

Ben uyuyunca evde herkes hipnoz olmus gibi kalıyo oldugu yerde demek

Ben bunları toparlayıp yatırmadan da yatamıyorum.boylede bisi var.

Uykuyla sınanıyorum
Yaz gelsin cok pis uyucam öyle böyle degil

#diren gözlerim.

Oyyy kiyamamm..hadi ben calisiyorjmda uykusuz kaliyorum., cane sen ev hanimiskn gene uykusuzusjn.. bak uzuldum simdineyse sIk disini seker az kaldi yaza..
Az once yazlik bir etegimi giydim.. Aman Allahimm oda ne nerdeyse fermuar kapanmicakti.moral sifir bende. Yerlerde.. giymez denemez olaydim.. moralkm cok bozuldu... kesin otekk eteklerimde olmicek"ben ne edem.. p.tesi artik su pis bogazima dur dicem ve 3 kiloyu vercem.. yaza ne kaldk ya sunjn surasinda.. ye babam ye.. bunu sonu yok.. anlaxim artik.. hakkatende cook pis gaza geldkm.. demek bjnu yasamam gerekmis karar vermem ickntek basina oilatesde ise yaramiomus anladkm .ve ptesi tum kararlilihkmla geliyorum.. bekleyin beni anacumm.. yarin sabah bir tartilicim yazicim gitmeden kns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…