Bende rüyamda bitter ve karamelli çikolata yiyordum sonra yazık günah kendime dedim gittim aldm sonra iyice körükledim bitter kesmedi tatlı isteğimi bâyâ bi helva yedim çook spor yaptım ama biraz olsun kurtarmışımdır inşallahBugub sabah nasil mutsuz uyandim.. 10gualdn sekeri birakmiştim gece gittiisteğini baya bi m ağzima.. Dayanamadim.. Nedamayaptim ki başa sardim yine 10 gunum boşa gitti diye uzulurken aklima geldi ki ben ruya gormuşum gece uyanmadim hiçşekersizlik pskljmi bozdu
Yaa bi kere koyuverdimmi gidiyo..Bende rüyamda bitter ve karamelli çikolata yiyordum songunaazık günah kendime dedim gittim aldm sonra iyice körükledim bitter kesmedi tatlı isteğimi bâyâ bi helva yedim çook spor yaptım ama biraz olsun kurtarmışımdır inşallah
Ben diyet başlamadan öncede.çok yapardım ahh keşke yediklerimede dikkat etseydim ben hep aynı sporu yapmaktan sıkılan bi insanım leslie,pilates,ip atlama,yürüyüş,mekik,bi ara.squat yapmıştım ama.basenler odun bi oldu bıraktım,öyle egzersizler.yapıyorum değişiyor o gün canım ne istiyorsa bizim genlerde var.evde spor yapmayan bi annem babam hepimiz kardeşler hergün düzenli sporumuzu yaparızYaa bi kere koyuverdetseydik iyo..
Ben ilk sekeri biraktigsıkılan.un falan sekerli hicbisey yemedim.. Yazik gunah bunyeme birden kesmeyeyim dedim simdi hergun tatli bisey yiyorumdun ekler yedim, bugun avuc avuc leblebi seker yedim.. Birden kesmek gerekiyo sanirim spor yapmqyi bi ben mi sevmiyorum ya cok yoruluyorum sen spor olarak ne yapiyosun
Leslie aciyorum ilk 10 dk snra sikilip birakiyorum.. Kac kere basladim hicbirinde sonunu getiremedim.. Sikildigin zaman napiyosun?Ben diyet başlamadan öncede.çok yapardım ahh keşke yediklerimede dikkat etseydim ben hep aynı sporu yapmaktan sıkılan bi insanım leslie,pilates,ip atlama,yürüyüş,mekik,bi ara.squat yapmıştım ama.basenler odun bi oldu bıraktım,öyle egzersizler.yapıyorum değişiyor o gün canım ne istiyorsa bizim genlerde var.evde spor yapmayan bi annem babam hepimiz kardeşler hergün düzenli sporumuzu yaparız
Valaha şarkılar beni öyle gaza getiriyor ki şarkısız asla spor yapamam bu aralar klasik müziğe merak saldım klasik müzikle spor yapıyorum çook huzur veriyor banaLeslie aciyorum ilk 10 dk snra dayanamayakiyorum.. Kac kere basladim hicbirinde sonunu getiremedim.. Sikildigin zaman napiyosun?
Patlican mi? İçimi mi okuyosun ya?annem patates soyuyodu patlican da kizarttt diyp durdum bana patlicanli bisey yap seni pamuklara sarmalar sararim ne bedel isterim ne hesap sorarim disarda yemeden nasil dayandin? Kafada bitirmişsin sen olayi.. Hadi yalniz olsan neyse de yanindaki yerken yememen buyuk başari..
Oglunun gozlerine sevindim.. Atasunda uygun oluyo oraya bi bak istersen.. 2. Gozluge %50 indirim var diye biliyorum gunes gozlugun yoksa hesapli olur
Ya kizlar hepiniz evlisiniz bilirsiniz belki..
Dr hormon bozukluğu için dogum kontrol hapi yazmiş bana..
Kulaktan dolma bilgi mi bilmiyorum ama uzun zamn hapla korunanlarin ilerde cocuk istediklerinde sıkıntı oluyo diye biliyorum..
Ben bekarim ama ilerde çocugumun olmama olasiligi varsa kullanmak istemiyorum(
Toplu cevap :)Yaa bi kere koyuverdimmi gidiyo..
Ben ilk sekeri biraktigimda 5gun falan sekerli hicbisey yemedim.. Yazik gunah bunyeme birden kesmeyeyim dedim simdi hergun tatli bisey yiyorumdun ekler yedim, bugun avuc avuc leblebi seker yedim.. Birden kesmek gerekiyo sanirim spor yapmqyi bi ben mi sevmiyorum ya cok yoruluyorum sen spor olarak ne yapiyosun
Canım bende gecen gün alıp yedim paylastım burda insanın canı istiyoBende rüyamda bitter ve karamelli çikolata yiyordum sonra yazık günah kendime dedim gittim aldm sonra iyice körükledim bitter kesmedi tatlı isteğimi bâyâ bi helva yedim çook spor yaptım ama biraz olsun kurtarmışımdır inşallah
Spor yapıyorum ama şu tatlı aşkı beni sinir ediyor rüyalarıma girdi noldu yedim gitti bitti off o helvayı yemicektim çok yedim yaaaCrüyalarına g gecen gün alıp yedim paylastım burda insanın canı istiyo
Tatlıyla aramın aman aman iyi olmamasının avantajını kullanıyorum ben.
Canım istese surekli bende arada yerim sanırım.
Sen ip falan atliyosun spor yapıyosun en azından
Darısı bizim basımıza
Bu seferde hepden durdurmasintr_lelli benim 10 gun suruyo adetim o yuzden verdi ama kaş yaparken göz çikarmaktan korkuyorum.. İyice arastirmadanicmeyeyim en iyisi
Öyle vallaha ben de bazen spor yapmak istemezdim bi keresinde iki kat dikkat etmiştim yememe ama spor yapmadığım için gram verememiştimGünaydınnn!
Benim kilo olmamıs bu hafta !
Bi yerde bi terslik var ama cözemedim.
Kus kadar yemekle h.ici +ları görüp hafta sonu tekrar çakıldım.
Hani pazarlık etme imkanım olsa tartıyla abii bi 100gr be pazarlık sünnettir bee! Dicem.. O derece
İstah falan gitti suan
Metoya ceza verip ac bırakcam olcaa o olcak.
Yürümeleri cogaltıp,sporu sevmeye calısmayalım demek ki.
Burdan su dersi cıkarıyoruz ki kuş kadar yiyip,aç kalmakla kilo verilmiyoo hanımmm hanımmm az bi sallan bakim anacım az bi efor az bi hareket
Nerde hareket orda bereket.
Sunuda suraya koyim rezil olsun accık.
Eki Görüntüle 1489435
Sen dengeliyosun sporla bence yesende.Öyle vallaha ben de bazen spor yapmak istemezdim bi keresinde iki kat dikkat etmiştim yememe ama spor yapmadığım için gram verememiştimşimdi hem yiyorum hem spor yapıyorum tartı salı gü ü ne göstercek bakalım
Sevdiğin sporu yap zorla olmaz zaten ben başlı başına sporu severim ama hep aynı şeyide yapamam mesela bisiklet alabilirsin yada trambolin falan ip atlamak falan çocukluk zamanlarına geri dönmek...,müzik te önemli müzik olmasa bende spor asla yapamam sıkılır bırakırım bide zorla önemli olan başlamak demişti bi spor eğitmeni sen başla bi yerden zaten devamı gelir mesela BN alıştırdım kendime bu rutini hemen hemen hergün yaparım ev işi>spor>banyo>ders,kitap böyle bütün gün evde olan biri olmama rağmen zaman benim için çabuk geçiyorSen dengeliyosun sporla bence yesende.
Vericeksin insallah cokalabilirsiniz y
Ki daha önce de vermişsin deneyimlisin.
Bende hazirana kadar böyle yerimde seker dururum artık.
Cook hevesleniyorum tamam diyorum.
Acıyorum muzigide
Topumu aliyorum sonra onu bırakıyorum makas haraketi falan yapim diyorum azıcık yapıyorum sıkılıyorum
Ayy bacagım agrıdı, ayy boynuma agrı girdi, ammaan bee diyip devriliyorum koltuga.
Step tarzi bisi mi yapsam acaba
Step aparati gibi bisi alsam, bulsam belki zevkli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?