Nİyet ettim diyet etmeye.

[QUO g7="mandaliina, post: 40649811, member: 644513"]İyi akşamlar kizlarrr
tr_lelli masana bayildim.. Gule gule huzurlu gunlerde kullan.. Suzme yogurdu bende çok severimmm uzun zamandir yemiyorum bak aklima getirdin :-* KIZLARIMCANLARIM ablacimm orucunu Allah kabul etsin ezan okundu ama bizlere de dua et olur mu mubarek gecede..@rabia1558 baya saglikli menulerin var canim. Ahhh ahhb ben bu ara hic saglikli beslenmiyorum. Havuç bende cok severim elime alir kitir kitir yerim, bazen keyif yaparim bi guzel rendelerim bide limon sikarim mmmmhhhh nefis oluyo hem doyurucu hem lezzetli hem saglikli daha ne?
Gun geçtikce kendimi daha iyi hissediyorum ayagimin teki ağrimiyo çok şukur digeri hala sizliyo ama Allahin izniyle geçicek. Gece uyaniyorum agrim yoksa nasil şukrediyorum.. Saglik ne buyuk nimet.. Şukretmek için illa elimizden o nimetin alinmasini bekliyoruzz ne aci..
Kandiliniz mubarek olsun tum dualaribiz kabul olsun.. Evinizden saglik mutluluk huzur para hiç eksik olmasin.. Sevdiceğime hayirli tayin yeri bana sağlik, ikimize güzel bi gelecek... tr_lelli ciğime huzurlu bi yuva mutlu bi ömür, KIZLARIMCANLARIM ablamin kizina sinavlarinda başarilar, cocuklarina saglik sihhat evine huzur, Feraceli kuzucuga gönlünden geçen tümm dileklerin gerçek olmasini bu gecenin hurmetine nasip et Allahimmm..[/QUOTE]
Ahh ne güzel dualar bunlar benim için dua etmen beni çok mutlu etti allah bu gece duaya kalkan tüm elleri,saf,temiz tüm yüreklerin duasını kabul eder inşallah

@stam özledim ya. Yaz arada merak ediyorum
@beyzabetim camiler ve turbeleri ziyaret etmeye bayiliyorum ben cok huzur buluyorum iyi yapmissin canım.
M mandalinam cok saol canim Allah razi olsun herkes huzur,bereket,saglikli olsun.
Sende bir an önce iyilesirsin umarim
rabis sen cok saglikli beslenmeye basladin bravoo bu haftanin kupasi sana gelsin

herkese hayırlı sabahlar olsun..
Lellicim afiyet olsun..mandalina çok sağol canım güzel duaların için..
inş sende tez zamanda sağılığına kavuşusun..
bende bu sabah noarml kahvaltımı yaptım.
hasşlanmış yumurta.
zeytni peynir ayva reçeli 2 dilim kepek ekmeği..

evet lellicim bende seviyorum.. ama biz dün şu dünyanın en büyük lale halısı yapılmış ya oraya onu görmeye gititk.. eşim fotocu ya:)resim çekti baya.. gittik geldik.. akşamda üsküdardaydık):

Gunayyydiiiiiiiiinnnn.. Kahvalti hazirlicaktim tr_lelli ciğim ama sen erkencisin yahu :) malum yatiştayim uyumaya alişcam gibi.. Benim kahvaltiyla senin ögle yemegi bir olcak gel beraber yiyek beraber şişek :))
Tartildim ve artik depresyona girmeye hazirim eger ayagimdaki incecik sargi bezi 1 kilo etmiyosa bende işler vasat 5 gundr wc cikamadgm icin de olabilir tabi.. Eger haftasonu wc cikamazsm kilo bildrmi yapmicam

Bugun benimde hic keyfim yok
Hic gibiyim
Tüm gun uyusam hicc uyanmasam gibi
Nedensiz bir sıkıntım var zaten gel gitlerim var benim bir gun cok ama cok mutluyken baska bir gun hic bisi yokken huzursuz,mutsuz,aksi,somurtuk bisi olabiliyorum.
Ögleden sonra bi ablama gidicem
Havada baya guzel
Ama keyfim yok.

canım sen şimdi hasta sayılırsın.. iileş telafi edersin canım.. ama wc ye çıkmadınsa oda fark ediyor baya.. sıkma canını.. iileş ayaklan bak nasıl gidicek o aldığın kilocuk..

lellim bak hava miss.. bir silkin bir derin nefes al geçer canem..çık temiz havaya bollll oksijen al cane..
bende çok yorgun bitkin halsizim::::::dünün yorgunluğu olsa gerek..
hava güzel ama içim sıkılıyor yorgunum.. oyoyy

Al benden o kadar hiç birsey yapasım yok
İnsansız bir yere gidip kendimi dinlemek istiyorum niye dibine kadar yanlız değilim ki
Niye şairin dediği gibi 'o ağaran tan yerini görüyor ben geceyi de,o geceyi görüyor ben ağaran tan yerinide' niye hep zıt kutuplarımdaki insanlarla yaşamak mecburiyetindeyiz niye.... Ah yanlızlık gel bir gündüz vakti ve al götür beni bu dünyadan al götür....

Bazen banada olur yalnizlik hissi bikkinlik hissi hatta kafamda kurarim ya şu olay şöyle olursa ya böyle olursa diye sonrada oturup gerçekmiş gibi uzulurum..
Peki neden mutsuzuz? Bizde yada sevdiklerimizde ölümcül bi hastalik mi var? Dun gece kocamizdan dayak mi yedik? Yolda giderken tecavuze mi ugradik? Ulkemiz savaşta da biz de rehineler miyiz? Aç miyiz? Açikta miyiz?
Bunlarin hicbiri değil dimi o zaman dunyadaki bi çok insandan daha şansliyiz. Kalkin bi havaalin ve mutsuz olmak icin bi nedeninizin olmadigini gorun hhayat mutsuz olmak için çooook kisa

Suan bir derenin yada denizin kenarinda kayaliklara oturim ucsuz bucaksiz olsun ama deniz hava hafif esiyo olsun sadece dalga sesi olsun.
Yosun kokusu gelsin.
Kitap okim
Kendini dinlim
Aglim.
Yuruyeyim.
Het dalga geldiginde alsin gotursun kotulukleri, kiskanclari, zalimleri,vicdansizlari,arsizlari,dedikoducularu,kendini bilmezleri, edepsizleri hepsini ama hepsini alsin gotursun.
Sonra bi agacin altinda oturup cimen kokusunu cekim icime
Hic tanimadigim insanlarla sohbet edim
Hic bilmedigim bi yerde dolanip durim
İstiyorum.
Tatilim geldi benim anladim ben.
Esimi yedim dun aksam (otel begenmiyo pasam) oteline ,havuzuna,hersey dahilind baslarim senin dedim.
Olmasin lux, olmasin hersey guzel orman,deniz, sessizlik cok ihtiyacim var dedim.

Gidemezsem dedemin yanina kacicam 1hafta da olsa
Pasa hazretleri lutfedip bir saray begenir umarim

Burasi memleketimin çay'ı
O akar sen izlersin
Buz gibidir
Dupdurudur
Tertemizdir
Kimsecikler olmaz o akar sen dinlersin
Alir alir goturur seni denize kadar
Pesinden gidersen denize ulasirsin.

(Resmi gecen yaz cektim)

Cok özledim öyle boyle degil.

Şuan hayal ettim şurda elimde bi aşk romanı okuyorum güneş saçlarını ellerimi ısıyor su seside beynimi dinlendiriyor ahh ne güzel

Çok doğru ne diye bilirim ki...

Eki Görüntüle 1506344
Şuan hayal ettim şurda elimde bi aşk romanı okuyorum güneş saçlarını ellerimi ısıyor su seside beynimi dinlendiriyor ahh ne güzel
Her sabah yururum.ben orda kulakligimi takarim bahceye inenler gunaydin kizim der hal hatir sorarlar
Sincaplar cikar önume
Gunes yuzume yuzume vurur miss gibi çam kokar
O cay sabah daha bi sesli akar
Oturup hayratta elimi yuzumu yikarim
Bogurtlen yiye yiye eve donerim
Ben buralara ait degilim kesinlikle

İnan cok ama cok haklisin ama insanoglu doyumsuz
Ben istanbulu sadece hersey elimin altinda oldugu icin ve annem burda die seviyorum
Ama istanbulda yasamak istemiyorum.
Bu sebepden hep bi yazlik hayalim var ilerde burdan gitmek istiyorum.
Mesela eski masam, eski tabaklarim,tullerim, halilarin,tüllerim sakliyorum yazlik alicam goturcem diye
Heves mi umut mu ? Hayal mi? Bilmiyorum ama burda yasamak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…