ben sabah keyfi yapıyorum kitap okuyorumGünaydınnn.
Herkesleri yolladım
Essna de topladım
Ben yürümeye gider.
@mandaliina ben gelene kadar kahvaltıyı hazırla
KIZLARIMCANLARIM cayımızı demle
rabis de bize sarkı söylesin
canım sen şimdi hasta sayılırsın.. iileş telafi edersin canım.. ama wc ye çıkmadınsa oda fark ediyor baya.. sıkma canını.. iileş ayaklan bak nasıl gidicek o aldığın kilocuk..Gunayyydiiiiiiiiinnnn.. Kahvalti hazirlicaktimtr_lelli ciğim ama sen erkencisin yahu :) malum yatiştayim uyumaya alişcam gibi.. Benim kahvaltiyla senin ögle yemegi bir olcak gel beraber yiyek beraber şişek :))
Tartildim ve artik depresyona girmeye hazirimeger ayagimdaki incecik sargi bezi 1 kilo etmiyosa bende işler vasat 5 gundr wc cikamadgm icin de olabilir tabi.. Eger haftasonu wc cikamazsm kilo bildrmi yapmicam
lellim bak hava miss.. bir silkin bir derin nefes al geçer canem..çık temiz havaya bollll oksijen al cane..Bugun benimde hic keyfim yok
Hic gibiyim
Tüm gun uyusam hicc uyanmasam gibi
Nedensiz bir sıkıntım var zaten gel gitlerim var benim bir gun cok ama cok mutluyken baska bir gun hic bisi yokken huzursuz,mutsuz,aksi,somurtuk bisi olabiliyorum.
Ögleden sonra bi ablama gidicem
Havada baya guzel
Ama keyfim yok.
Al benden o kadar hiç birsey yapasım yoktr_lelli .!.:Bugun benimde hic keyfim yok
Hic gibiyim
Tüm gun uyusam hicc uyanmasam gibi
Nedensiz bir sıkıntım var zaten gel gitlerim var benim bir gun cok ama cok mutluyken baska bir gun hic bisi yokken huzursuz,mutsuz,aksi,somurtuk bisi olabiliyorum.
Ögleden sonra bi ablama gidicem
Havada baya guzel
Ama keyfim yok.
Şuan hayal ettim şurda elimde bi aşk romanı okuyorum güneş saçlarını ellerimi ısıyor su seside beynimi dinlendiriyor ahh ne güzelBurasi memleketimin çay'ı
O akar sen izlersin
Buz gibidir
Dupdurudur
Tertemizdir
Kimsecikler olmaz o akar sen dinlersin
Alir alir goturur seni denize kadar
Pesinden gidersen denize ulasirsin.
(Resmi gecen yaz cektim)
Cok özledim öyle boyle degil.
Eki Görüntüle 1506340
Çok doğru ne diye bilirim ki...Bazen banada olur yalnizlik hissi bikkinlik hissi hatta kafamda kurarim ya şu olay şöyle olursa ya böyle olursa diye sonrada oturup gerçekmiş gibi uzulurum..
Peki neden mutsuzuz? Bizde yada sevdiklerimizde ölümcül bi hastalik mi var? Dun gece kocamizdan dayak mi yedik? Yolda giderken tecavuze mi ugradik? Ulkemiz savaşta da biz de rehineler miyiz? Aç miyiz? Açikta miyiz?
Bunlarin hicbiri değil dimi o zaman dunyadaki bi çok insandan daha şansliyiz. Kalkin bi havaalin ve mutsuz olmak icin bi nedeninizin olmadigini gorunhhayat mutsuz olmak için çooook kisa
Her sabah yururum.ben orda kulakligimi takarim bahceye inenler gunaydin kizim der hal hatir sorarlarŞuan hayal ettim şurda elimde bi aşk romanı okuyorum güneş saçlarını ellerimi ısıyor su seside beynimi dinlendiriyor ahh ne güzel
İnan cok ama cok haklisin ama insanoglu doyumsuzBazen banada olur yalnizlik hissi bikkinlik hissi hatta kafamda kurarim ya şu olay şöyle olursa ya böyle olursa diye sonrada oturup gerçekmiş gibi uzulurum..
Peki neden mutsuzuz? Bizde yada sevdiklerimizde ölümcül bi hastalik mi var? Dun gece kocamizdan dayak mi yedik? Yolda giderken tecavuze mi ugradik? Ulkemiz savaşta da biz de rehineler miyiz? Aç miyiz? Açikta miyiz?
Bunlarin hicbiri değil dimi o zaman dunyadaki bi çok insandan daha şansliyiz. Kalkin bi havaalin ve mutsuz olmak icin bi nedeninizin olmadigini gorunhhayat mutsuz olmak için çooook kisa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?