Lellic kiz demek gorucu de cikti hee:)) inannrim ki valla. Mashh tas gibi gencecik hatunsun vesselam..:)senin yaslarinda iken banada kac kere gorucj cikmisti:))) dr beyden bile istemislerdi.. hihiiii o zaman beyza kizim 8yasknda falandi.. dr beyde sasmis demis onun kocaman kizi var o evli falan aaaa demis sasmislar:))) bende minyon tiplerdenim pek belli etmem yasimi .. halada derler en fazla30 gosterirmisim.. hihii.. ama ickm olmus 50 60.. gostersem neee gostermesem ne bu saatten sonraa(
Senin eskn benimle yasitti dimi:)Yuksek yuksek tepelere ,asrı asrı memlekete gidiyodum az kalsin
(Sakasi bilem kotu)
Bi de kadin 15yasinda gibisin dedi yoook artik dedim abartinin bukadari ya
Benim goccaman sıpam var dedim
Esimin yaninda da basima geldi benim buna benzer bisi ama farkli sekilde.
Esimle aramda 10yas var evet ama ne bilim bana hic öyle gelmiyo
Kar yagdi saclarina az biraz ama olsun.
Aksam aksam 3tane otel bulup sevinip arayip fiyat alip tamam tamam bulduk bu otel karar verdik
Fotolari inceledik
Arabaylami ?ucaklami? Gitsek
Hangi gun giris yapsak?
Hayirlisi cnm ya., Alkah gonlunyze gore versin.. bulursunuz ins istediginiz gibi bi otel..
Kac gun kalsak?
Diye konusup konusup internetten oteller hakkindaki yorumlari okuyup okuyup cayiyoruz
Kari koca siyirdik biz
Peynirler carpti bizi a dostlar
Adamida kendime benzettim iyimi
Kacti gitti adam ben yatiyorum dedi
Avm de sordum 280tl deditr_lelli otel bakmk bile zevkli yahu :) valla sana nasil imreniyorum bilemezsin.. Uzun bi tatil seni bekliyoo..
Tabaklarin cok şirin ucuz da ama ben bunlarin cabuk modasinin gecicegini dusunuyorum. Hani biraz daha pahali olsa parani ziyan etme derdim de cok uygun eger hevesin bunlardaysa al.. Cunku cok cok uygun.. :) bndegecen porseln takimlara fln baktm da yanina yaklasilmiyo cok pahalilar yaw.. Cok gozum korkuyo evlilik mamasrafindan
Ofss pufsss.. bugun bende neler yemedimki
Evet canim ekim ayi 75 dogumluSenin eskn benimle yasitti dimi:)
Norma, saclarina ak dusmesi canis.. benimde bissuru beyazim var.. bak o beyazlar benim yaskmin 40oldugunu belli ediyii...boya olmasa vay halimee:))
Ohh misssOyoy yarin sabahda isyerindeki arkadaslarla suleymaniyeye kahvlatiya gidiciizz? Of aman aman.. gittii benim diyetttttt.. imdaaaatttt.. ordada yerim bir surj gene.. p.tesi oruc sarg bana..
Ohh misssOyoy yarin sabahda isyerindeki arkadaslarla suleymaniyeye kahvlatiya gidiciizz? Of aman aman.. gittii benim diyetttttt.. imdaaaatttt.. ordada yerim bir surj gene.. p.tesi oruc sarg bana..
Yok cnm ya mandaliina atmis ya profiterol yiyince nekadar spor yapmak lazimona sok oldumGizzz banami sok oldun.. olanacum ol... soklukzati yediklerimm(
ohohh mash canim.. yiiyiiafiyet sifa olsun.. peynir gibisi varmikii.. bende bayilirim.. cesit cesit soframda olmali hafta sonlari.. hercesitten..@beyzabetim ekürim, dertdasım böyle bir hayat iste benimkide
Az önce bir parca pide ve örgü peynir yedim.
Benim esim 5cesit peynir almis gelmis
Bende 3cesit almistim oldumu 8 cesit peynir
(Tamam peyniri seviyorumda abartmasaydi keske ya)
Kuymaklik peynir
Sepet peyniri
Örgü peynir
Yagli tulum
Yayla peyniri
Teregay almis
Bende
Erzurum cecil
Gögermis cecil
Erzincan tulum almistim.
Buzluga zulaliyorum suan parcalayip
Bak sana ne aldim diyip getirip kucagima yigdi hepsini.
Peynir komasina girmek gibi bisi yoktur insallah.
Anladim.ama benimde sokluktu yani.. sen git hanire yi bugun.. dun ne guzeldi..oruc olunca sadece iftarda yemistkm.. cokda abartmamsiltim.. bugun acisi cikti sankimYok cnm ya mandaliina atmis ya profiterol yiyince nekadar spor yapmak lazimona sok oldum
Ben profiterol cok sık yemesemde cok severim
Yalanci profiterol yapiyorum bazen kalorinin dibiymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?