Nİyet ettim diyet etmeye.

Yuksek yuksek tepelere ,asrı asrı memlekete gidiyodum az kalsin
(Sakasi bilem kotu)
Bi de kadin 15yasinda gibisin dedi yoook artik dedim abartinin bukadari ya
Benim goccaman sıpam var dedim
Esimin yaninda da basima geldi benim buna benzer bisi ama farkli sekilde.
Esimle aramda 10yas var evet ama ne bilim bana hic öyle gelmiyo
Kar yagdi saclarina az biraz ama olsun.

Aksam aksam 3tane otel bulup sevinip arayip fiyat alip tamam tamam bulduk bu otel karar verdik
Fotolari inceledik
Arabaylami ?ucaklami? Gitsek
Hangi gun giris yapsak?
Kac gun kalsak?
Diye konusup konusup internetten oteller hakkindaki yorumlari okuyup okuyup cayiyoruz
Kari koca siyirdik biz
Peynirler carpti bizi a dostlar
Adamida kendime benzettim iyimi
Kacti gitti adam ben yatiyorum dedi

Senin eskn benimle yasitti dimi:)
Norma, saclarina ak dusmesi canis.. benimde bissuru beyazim var.. bak o beyazlar benim yaskmin 40oldugunu belli ediyii...boya olmasa vay halimee:))

tr_lelli otel bakmk bile zevkli yahu :) valla sana nasil imreniyorum bilemezsin.. Uzun bi tatil seni bekliyoo..
Tabaklarin cok şirin ucuz da ama ben bunlarin cabuk modasinin gecicegini dusunuyorum. Hani biraz daha pahali olsa parani ziyan etme derdim de cok uygun eger hevesin bunlardaysa al.. Cunku cok cok uygun.. :) bndegecen porseln takimlara fln baktm da yanina yaklasilmiyo cok pahalilar yaw.. Cok gozum korkuyo evlilik mamasrafindan

Avm de sordum 280tl dedi
Burasi uygun markasi olmayan bi yer.
Ben sade olanlarada bakim bi yarin iyice cabuk karar vermim bari.
Tam takim almaya kalksam ohhhoo bi suru para
Gunluk kullancagim icin cok pahali istemiyorum
Ahh cnm ben kararsiz bir teraziyim esim karasiz bir terazi
Gecen sene boyle karasiz kalmistik sabah atladik arabaya neresi olursa dedik
Hergun baska otelde kalip gezmistik
Bu sene esim herseydahil bi otel istiyo
Bi kac site var oralardan bakmak zevkli baya
Biz iki karasiz atlicaz arabaya dokulcez heralde yine

Ofss pufsss.. bugun bende neler yemedimki

Buraya yazsam utancimdan oluremmmz(iki dilim pasta biri gunduz isyerinde arkadasn dogum gunuydu.. supris yaptik.. eee pasta yemeden olmayii
Ikinci dilimide evde yedim.. ofss pufss.. dunun acisini cikardim yavbeni en guzel tutan sey oruc.. p.tesi persembe gunlerini oruc ilaan ediyorum ins.. hemde ramazana hazirlik inss.. yomsa alicam gene.. kesin vermistim.. annem bile geldiginde sen kilomu verdin yuzun kasik kadar kalmis dedi.. tartida anlamasakda demek vermisemm.. ama kesin 500 gr bugun almisimdir.. yemekde guzel yedim bugun cunku; (

Oyoy yarin sabahda isyerindeki arkadaslarla suleymaniyeye kahvlatiya gidiciizz? Of aman aman.. gittii benim diyetttttt.. imdaaaatttt.. ordada yerim bir surj gene.. p.tesi oruc sarg bana..

ohohh mash canim.. yiiyiiafiyet sifa olsun.. peynir gibisi varmikii.. bende bayilirim.. cesit cesit soframda olmali hafta sonlari.. hercesitten..
Rabbimolmayanlarada versinins amiinn..

Yok cnm ya mandaliina atmis ya profiterol yiyince nekadar spor yapmak lazimona sok oldum
Ben profiterol cok sık yemesemde cok severim
Yalanci profiterol yapiyorum bazen kalorinin dibiymis ya
Anladim.ama benimde sokluktu yani.. sen git hanire yi bugun.. dun ne guzeldi..oruc olunca sadece iftarda yemistkm.. cokda abartmamsiltim.. bugun acisi cikti sankim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…