- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
beğendinmi cane ..:)bende beğendim:)Avatarini yisinler ekurim supper olmus
kötü bir tadı yok yani normal su gibi.Tadi nasil? Annem tadi yok diyo
Allah kabul etsin canımofff o ne bee maşhhh:)
afiyet olsun caniş..menün harikaaa.. çok leziz görünüyor..
oh sporunuda yapmışsın..
bende eve gidince pilatesimi yapmayı düşünüyorum hemen..
akşama kuran gideceğim.. evde yemek ymeicem..orda lahmacun ayran tatlı olcekmiş..onlardan erim.. yarında oruç tutmayı düşünüyorum zaten.
sahurdada hurma yer su içer yatarım.. hadi bakalım:)
sevindim .. birebirdir soğk süt mide yanmasına.. hamileikten biliyoırum canım..Ablam sağolasın içtim soğuk sütü bir nebze daha iyi midemKIZLARIMCANLARIM
amin canım sağolasın..yaın iş tatil evdeyim. tutuyim dedim.. normadle ptesi başlıcaktım.. ama halsizlik vardı iyi değildim.. hasta olucak gibiydim. tutamadım..bari en azıdan yarın tutuyim inş.Allah kabul etsin canım
Bende aksam plates yapsam fena olmaz suan acayip uykum var ama 6da oglani almam lazimuykum var uyumamam lazim pufs.
Kıyamam ya canım benim çok kötü olmuş inşallah tez zamanda iyilesirsin içim cız etti yeminleSen ayağin acimasin diye yattigin yerden kalkma wc cikmayayim diye su icme pansumana giderken merdivene küt diye tam başparmaği çarp.. Vay arkadaş bu kadar mi sakinan goze çöp batar..
Bir çiglik kopardim ki sormayin.. Ezilmiş mandalinalara döndüm.. Aglaya aglaya hastaneye gittik cok hasta var diye bekletiyolar beni.. Tekerlikli sandalyede acidan bayginlik gecirdim.. Digerleri sira verdi de sagolsunlar bana oncelik tanindi.. Parmağim kanamiş, sargi bezi dikislerime yapişmiş.. Çok zor bi pansuman geçirdim.. Allahtan doktorum çok iyi tatli dilli bi adam işini severek sabirla yapiyo belli.. Allah ondan bin kere razi olsun.. Biraz yatirdilar beni elime yuzume bişeyler surduler rahatladim biraz döndük evimize.. Daha yeni yeni kendime geliyorum..
Topigi de nazli mandalinanin ameliyat gunlugune çevirdim
Neyse ben yine yatiş modundayim.. 3 haftada verdiğim 3 kiloyu geri aldiğima eminim.. Pöfff yeaaa ayağim bi iyileşsin bisuru spor ayakkabi alcam bi suru yurucem gorursunuz j
Sorma rabiş neler geldi başima.. Kasada ezilen mandalinalara döndüm[QUO1558, post: 40634597, member: 651208"]Kıyamam ya canım benim çok kötü olmuş inşallah tez zamanda iyilesirsin içim cız etti yeminle
Oy oy oy kiyamam sana benSen ayağin acimasin diye yattigin yerden kalkma wc cikmayayim diye su icme pansumana giderken merdivene küt diye tam başparmaği çarp.. Vay arkadaş bu kadar mi sakinan goze çöp batar..
Bir çiglik kopardim ki sormayin.. Ezilmiş mandalinalara döndüm.. Aglaya aglaya hastaneye gittik cok hasta var diye bekletiyolar beni.. Tekerlikli sandalyede acidan bayginlik gecirdim.. Digerleri sira verdi de sagolsunlar bana oncelik tanindi.. Parmağim kanamiş, sargi bezi dikislerime yapişmiş.. Çok zor bi pansuman geçirdim.. Allahtan doktorum çok iyi tatli dilli bi adam işini severek sabirla yapiyo belli.. Allah ondan bin kere razi olsun.. Biraz yatirdilar beni elime yuzume bişeyler surduler rahatladim biraz döndük evimize.. Daha yeni yeni kendime geliyorum..
Topigi de nazli mandalinanin ameliyat gunlugune çevirdim
Neyse ben yine yatiş modundayim.. 3 haftada verdiğim 3 kiloyu geri aldiğima eminim.. Pöfff yeaaa ayağim bi iyileşsin bisuru spor ayakkabi alcam bi suru yurucem gorursunuz j
Hurma tatlı isteğimde tek ve net kurtarıcım bugün 4 tane yedim bnde toplamda CNm hiç tatlı istemedi asıl İstanbul gidince Cezayir hurmalarım beni bekliyor(Eniştem arap ülkelerine gidiyor işi gereği her hurma getirdiğinde bana da ayırıyorlar o hurmaları yiyince biz odun yiyormuşuz diyorum)tr_listeğinde tet: 40636049 .!.:5tane hurma yedim canlar.
Su iciyorum surekli pet sise elimde geziyorum.
Suan hic aclik yok yatana kadar illa bisi yerim ne olur bilmiyorum bakalım suan cok tok gibiyim
Uyudum azicik
Gerçekten mi? Tisikur ederimRabisim afiyet olsun gayet saglikli beslendin bugun benim canım hala bisi istemiyo
Survivor da basladi ayy pek mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?