Nİyet ettim diyet etmeye.

Allah kabul etsin canım
Bende aksam plates yapsam fena olmaz suan acayip uykum var ama 6da oglani almam lazim uykum var uyumamam lazim pufs.

Allah kabul etsin canım
Bende aksam plates yapsam fena olmaz suan acayip uykum var ama 6da oglani almam lazim uykum var uyumamam lazim pufs.
amin canım sağolasın..yaın iş tatil evdeyim. tutuyim dedim.. normadle ptesi başlıcaktım.. ama halsizlik vardı iyi değildim.. hasta olucak gibiydim. tutamadım..bari en azıdan yarın tutuyim inş.
canım 6 ya kadar daha var. yat dinlen şekerleme yapivesene:)

Sen ayağin acimasin diye yattigin yerden kalkma wc cikmayayim diye su icme pansumana giderken merdivene küt diye tam başparmaği çarp.. Vay arkadaş bu kadar mi sakinan goze çöp batar..
Bir çiglik kopardim ki sormayin.. Ezilmiş mandalinalara döndüm.. Aglaya aglaya hastaneye gittik cok hasta var diye bekletiyolar beni.. Tekerlikli sandalyede acidan bayginlik gecirdim.. Digerleri sira verdi de sagolsunlar bana oncelik tanindi.. Parmağim kanamiş, sargi bezi dikislerime yapişmiş.. Çok zor bi pansuman geçirdim.. Allahtan doktorum çok iyi tatli dilli bi adam işini severek sabirla yapiyo belli.. Allah ondan bin kere razi olsun.. Biraz yatirdilar beni elime yuzume bişeyler surduler rahatladim biraz döndük evimize.. Daha yeni yeni kendime geliyorum..
Topigi de nazli mandalinanin ameliyat gunlugune çevirdim
Neyse ben yine yatiş modundayim.. 3 haftada verdiğim 3 kiloyu geri aldiğima eminim.. Pöfff yeaaa ayağim bi iyileşsin bisuru spor ayakkabi alcam bi suru yurucem gorursunuz j

Kıyamam ya canım benim çok kötü olmuş inşallah tez zamanda iyilesirsin içim cız etti yeminle

[QUO1558, post: 40634597, member: 651208"]Kıyamam ya canım benim çok kötü olmuş inşallah tez zamanda iyilesirsin içim cız etti yeminle[/QUOTE]
Sorma rabiş neler geldi başima.. Kasada ezilen mandalinalara döndüm çürük mandalina oldum artik..
Sen napiyosun? Leslie ile ben goruşmiyorum artik sende mi goruşmuyosun? Yaptiğin sporlari yaz benide hirslandir iyileşip sana yetişme istegi yolla bana

[QUO1558, post: 40634597, member: 651208"]Kıyamam ya canım benim çok kötü olmuş inşallah tez zamanda iyilesirsin içim cız etti yeminle
Sorma rabiş neler geldi başima.. Kasada ezilen mandalinalara döndüm çürük mandalina oldum artik..
Sen napiyosun? Leslie ile ben goruşmiyorum artik sende mi goruşmuyosun? Yaptiğin sporlari yaz benide hirslandir iyileşip sana yetişme istegi yolla bana [/QUOTE]
Vallaha ne yalan söyliyim leslieyle aramız soğuk sporla soğuk aslında haftada 3 gün yapma kararı aldım hergüm yapınca çok yorgun,halsiz hissediyorum pazartesi leslie 1 mil+100 ip atlama+50 mekik yaptım bugünde leslie 1 mil+50 mekik 1 hafta donra idtanbula gidicem ablamın rv bisikleti var bol bol ondan yapmayı planlıyorum bide her sabah yürüş yapmayı planlıyoruz ablamla bu rahatlıl son rahatlıklar anlıcan yiğenlerin okulu,ev işleri,yemek falan koşturmaca beni bekliyor(ablamın sınavları var yardımcı olmak için gidiyorum)

Bugün ki menüm gelsin
Kahvaltımeynirli yumurta(2 yumurta ile)
2 hurma,1 k.k.peynir,sütlü kahve
Öğle:4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt,tavuk sote
Ara:sütlü kahve
Akşam:1 kase yoğurt ve bulgur pilavı
Ara:1 bardak süt,2-3 k.k.peynir,yeşil soğan
2 tanede hurma
3 litre su
(Artık bildiğiniz üzre saat 18:00-18:30 dan sonra yimek yimek yasak ben günü kapatıyorum)

Oy oy oy kiyamam sana ben
Nem.saglam ayak parmagimi catpsam zirliyorumnayy ne acimistir ya
Gecicek insallah bisi kalmadi canim.
Artik iyilesme yolundasin.
Sen kilolari al gel esit olalim :)

5tane hurma yedim canlar.
Su iciyorum surekli pet sise elimde geziyorum.
Suan hic aclik yok yatana kadar illa bisi yerim ne olur bilmiyorum bakalım suan cok tok gibiyim
Uyudum azicik

tr_listeğinde tet: 40636049 .!.:
5tane hurma yedim canlar.
Su iciyorum surekli pet sise elimde geziyorum.
Suan hic aclik yok yatana kadar illa bisi yerim ne olur bilmiyorum bakalım suan cok tok gibiyim
Uyudum azicik
Hurma tatlı isteğimde tek ve net kurtarıcım bugün 4 tane yedim bnde toplamda CNm hiç tatlı istemedi asıl İstanbul gidince Cezayir hurmalarım beni bekliyor(Eniştem arap ülkelerine gidiyor işi gereği her hurma getirdiğinde bana da ayırıyorlar o hurmaları yiyince biz odun yiyormuşuz diyorum)

Oyoymandicim ya cok gecmis olsun tatlkm ya.. ayy inan okurken sanki ben yasadim o aciyi canim.. aman aman.. dikkat et yavrum.. dedigin gibi sakinilan goze hakkatende cop batar misali olmussun ya(
Tez zamanda ins iilesirsin canim benkm.. acil sifalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…