- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
ayyyy canım çok üzüldüm.. neden nolduki .. çok mutluydun gelciek diye.. .sıkma canını züme kednini.. ne dienirkiuff:Ayrildim abla.. İçim paramparça.. Keşke acimi dindircek bişey olsa..
Aaa okumadim ben yazdim ne yedim vsAyrildim abla.. İçim paramparça.. Keşke acimi dindircek bişey olsa..
Ayy cok geldi ya saolsun 2dilimde oglusa yolladi oglusda yedi cok seviyo pizzayiohh miss afiyet olsun lellim:)
Aaa Noldu canm? Neden ayrıldınız?Artik sevdicek yok.. Gelmicekte.. Hakkimda hayirlisi..
Afiyet olsun cnm offf canım ne çekti olsada yesek boool nar ekşili off offBi tatsizlik yasandi simdilik konu kapandi gibi ama zaman gostericek bakalim..
Benim patiler gittikce kuculuyo.. Yihuuuu... Kucucuk bi bant takip yolladilar beni.. Meger benim ne kucuk ayagim varmis
dedim rontgen cekindim ama bisey cikmadi.. Sanirim birazcik evhamliyim :)
Bitli mandalina olmadan yikansaydim iyiydidikisler alindiktan 1 gun sonra banyo yapabilirmisim..
Pizza demisken gunlerdir canim pizza istiyo.. Pofff..
Bu arada sabah kahvaltisi
1 cigkofte durum ve çay
Ara meyvi sut
Az once bi cigkofte durum daha yidim
Bi tanede elma
Ustu bol misirliiii mmmhhhhAfiyet olsun cnm offf canım ne çekti olsada yesek boool nar ekşili off off
Immmmm misssUstu bol misirliiii mmmhhhh
Beyzabet,Lellim napıyım canım uzaktan izliyorum sizleri. Çok konuşasım gelmiyor. Bede yürüyüş yapıyorum günde bir saat . Sevgiler..hoşgeldin..nasılsın?=Böyle ceee diyip gidiyosunuz ama .stada bir kere geldi kaçtı:=)
Bu modelinNasil bi gomlek ariyosun sentr_lelli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?