Nİyet ettim diyet etmeye.

Diger hafta detox yapicam baska carem yok
En az mayista 2kilo vermem lazim

Kahve ictim
Dondurma yedim
Kola ictim
Kurabiye yedim

Zikkim yiyim emi.
Benden bi cacik olmas

kızlaaar çook mutluyum günleri sayıyordum sonunda kavuştum ablama yiğenlerime ablam baya üzüldü beni kilolu görünce keyfim biraz kaçtı ama vericem inşallah

Günaydın ahali!

Yatakdan cikasim yok ya ama karnim acikti

Hanfendi kahvaltinizi havuz basina hazirlattim cay mi icersiniz? Portakal suyumu diyenim bilem yok.

Hastaneye gittim bugun.. Dikişlerim kaynamamiş.. Carsamba bidaha gidicem.. Bunaldim sikildim. 2 haftadir evden disari cikmiyorum, yikanamiyorum haftaya da ayni sekilde devam edicek.. Cok sikildim artik cok bunaldim. Doktor insallah raporumu uzatir artik psikolojim de bozuldu 3hafta eve kapanip surekli yatmak uzanmak bunaldim ya.. Ne aynaya bakasim geliyo ne bi insan gordugum var.. Saclarimi yikiyorum bi nebze rahatliyorum ama guzelce yikanmak istiyorum artik.. Hala ayagima su degmemesi gerekiyo.. Offfff..

az kaldı canım iyileşiceksin inşallah

Zeytin ekmek yedim
1parca feambuazli cikolata yedim
Bir avuc leblebi yedim
Simdide sutlac yiyorum

Pofff surekli aglanip sizlanma modundayim..
Ya gun icinde hicbisey yemiyorum ya ne bulursam agzima tikiyorum..
Bende demir eksikligi var surekli kup seker yedigimden bahsetmistim son 1aydir birakmistim.. Yeniden basladim.. Cok mutsuzum hic neşem yok.. Bu ruh halinden kurtulmazsam sonuclari benim icin berbat olucak.. Sirf agzima seker yemeyi birakarak 6 kilo vermistim hepsi geri geliyo sil bastan

o hatayı ben yaptım tam 14 kilo vermiştim 3-4 aylık emeğimi 1 ayda mahvettim

Günayydınnn.
Kocisi simit almaya yolladim(canim cok istedi) ama ben yemem diyede pazarlik yapti benle.
Tamam tamam sana kuymak yapcam dedim.
Ben kuymak yapcam yine yeni yeniden.

Dun aksami yazmayi unuttum:
Dun aksam:

5 tane kanat yedim(izgara)
İzgara biber
3dilim kepek ekmegi
Salata
Ayran.

Sen niye mutsuzsun yahu.
Havalardan olmasin
O sekeri nasil yiyosun öyle ya
Okadar seker yicene hani bir topitop alsan oyle gevelesen agzinda (uzun surede zor eriyo ya) olmaz mi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…