Nİyet ettim diyet etmeye.

@mandaliina canım çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda düzelirsin evet özel çok para tuzakları oluyor ama doktorlar çok iyi genelde
tr_lelli hamur işiyle hiç aram yok benim varsa yoksa tatlı 5 aydır makarna,pilav,mantı,beyaz ekmek yemedim hiiiç aramaıyorumda varsa yoksa tatlı :))

Azcık yuruyom diye havalara girdim o tartida 60lari gorunce aklim basima gelcek heygidinhey.
Ben bu aksam diyetle ilgili arastirma yapip notlar alicam.
Suan karnim kocaman sisti.
Kendimi camış gibin hissediyorum
Kendine haksizlik etme gulo.. mashin var.. das gibisin.. bence kendini aynada gayt fit buldugun icin sikmiyorsun artik kendini.. ama genede az yiuorsun cok diilki:)

rabisim benimde tatliyla hic aram yok.

KIZLARIMCANLARIM ekurim öyle öyle
Saldım hemen sözde yuruyorum ya
Ben aslinda yurudukden sonra hemen kahvaltida yapmak istemiyorum ama arkadasim birakmiyo hadi bana gidelim diyo ee bende davet etmem gerekiyo.
Gitmek istemiyorum zorluyo gel gel
Diye
Aslinda gelip dusumu almak istiyorum hemen arkadas ayrilamiyo benden :) onunda kizi var okulda canı sıkılıyo yalnız galiba ögleni ediyoruz.

Aksam herkesden önce uyumusum

Ben: azcik su koltuga uzanım
Esim-oglum: ooooo ne uyumasi ya
Ben: uyumican uyumicam gözlerimi dinlendircem azcik
Esim: yatma yatma survivor izliyoruZ
Ben: izlicem bende ama uzanarak dememle uykuya dalma surem toplasan 5dk :)))

Sabah tekrar uyumuyo olmak ,boyle erken kalkmak zorluyo artik beni aksam kendimi cok agir hissediorum.

Bugun saglam yurim bari tempolu
Psikolog var bugun hem.

Günaydın kepengi kaldırdım,dukkanı actım, söyle bi supurdum gelen cayı demlesin.

Yok be canım ne salması.. arada metoyu şaşırtmak gerekiyor.. arada abartmakda gerek..yoksa meto az yemeye alışıyo.. biraz fazla kaçırınca hemen kiloya dönüyo..o yüzden arada kaçamak şart bence.
uyku deme caniş bana.. bende uykuya hasretim.. yinede akşam erken yatamıyorum ben ya.. en erken bazı betüşü uyuturken onunla uyuya kalıyorum.. aradada 10 gibi .. ama genelde en erken yatmam 11:30 12 :00 oluyor
cuma tatil..iple çekiyorum.. evde temizlik yapıcam.. eşim iş arkadaşlarıyla trabzona geziye gidiyor..ev bize kalcek:)
bu arada herkese güpgünaydınss olsunn..

maşh süpersin.. nasıl veriyorsun neler yapıyorsun spor vs?

30 gunde toplasan 7-8 gun 1 er saat yuruyebıldım canım
beyaz ekmek,tatlı,makarna ve pilav yemedım
gunluk 900 kaloriyi gecmemeye ve akssam 18:00 den sonra bısı yememeye calısıyorum
ama yinede aksam 18:00 den sonra kacırdıgım da oldu baya
düğünüme bugun tam 45 gun kaldı

asıl şimdi baslıyo benım ıcın.
su an 67,2 kg
hedefım 60-61 ile gelınlık gıymek canım
yan 40 günde 6 kilo daha vermem lazım
beni takıp edersen sevınırım bırbırımıze destek olalım

Anladım canım.. maşh iyi gidiyorsun.iradende gayet iyi maşhh..canım benim çok kilom yok 3 kilom var vermek istediğim.o yüzden çok sıkmıyorum ben.. bazı 1000 kalori civarı bazı 1500 küsür kalori alıyorum bende..acelem yok.. ramazanda da istemesem de viyorum ben .. bakalım hayırlıısı.

1saat tempolu yurudum

Kahvaltı:

1simit
2dilim domates
6zeytin
2bardak cay
1fincan turk kahvesi

Dus alip birazdan yine cikicam bi 40dk falanda(gidis - dönüs) yürürüm.

Ben terlemiyorum niye onuda bilmiyorum
Arkadas yavas yuruyo sırılsıklam oluyo bende tık yok
Tamam zaten kolay terleyen biri degilim ben ama hizlaniyorum depar depar ısınıyorum ama damla ter yok.
Benim vucut, meto,bunye,metabolizma komple cöp.

oh mis afiyet olsun..oh hatun iyice sardı yüryüşe valla.. tıpkı ben:)
ama ben sadece çıkışta yüüyebiliyorum bu ara.. oda betüşle ancak o kadar oluyor.. gidincede pilatesimi yapıom:)nerde hareket orada bereket varmış dimi:::)birde terleme olayına gelince o bünyesel bişi.ben pilates yaparken baya baya terliyorum artık.. havalar ısındı ya.. yürürken bende çok terlemem.. ama pilatesde terliyorum bende.

bugunkü yedıklerım

Kahvaltı 08:15 (350 kalori)

çeyrek beyaz ekmek......190
haşlanmış yumurta.........80
kibrit kutusu beyaz peynir..80

Ara 11:15 (40 kalori)
1 adet gun kurusu kayısı
1 adet çiğ badem
1 limonlu yeşil çay

Öğlen 13:00 (250 kalori)
tavuk sote..150 kal
salata..........50 kal
100 gram yogurt light...50

benım totalde su an nerden baksan 15 kılo fazlam var boyum 1.61 cm kılom 67
ama dugunume son 45 gun kaldı 6 kılo versem bana yetecek

(Önemli olanda o, demek ki kas oranın yüksek, diye düşünüyorum. Keşke ölçtürebilsen. Bak ben 42-43 lere inmiştim, sonra 44-45'e çıktım, yağ oranım az, kas oranım yüksek çıktı. Tartıya bakmamak lazım.)
lellim bu sana gelsin gülo.başka topikten alıntı cane. diyorsun ya tartıda bişi var olmuyor vs.. bence yağ oranın azalıp kasa çevriyo.. ben öyle hissediyorum kendimde de..

Ben yine gezmelerden geldimm a dostlar.
Psikolaga gittim ciktim.
Esim aradi.
Koltuk bakalim bakalim diyoduk hep gel bak sen begen gelirim bende dedi
Onun is yerine yakin bi yerde fabrikadan cikis fiyatli bi yer var avm de orda bulustuk.
Hem ünite hem koltuk begendim fiyatida makûl ama henuz almadik yaz sonuna kalcak galiba tv taksidi azalmadan kartin limiti acilmiyo bana da degisiklik oldu

Ben erken gittim karnimda deli gibi acti yurudum cunku baya

Öglen;

Salcali makarna
Köri soslu tavuk(bitiremedim sosu cook yogundu midem bulandi)
Patates kizartması
Brokoli salatası
Kola

Ayy insallah canım ya üzülüyorum.böyle olunca
Saol güzellik

Oyyss amanin bu nee.. simdi sofradan kalktim ama bunu gorunce immmm neffiss..
Afiyet olsun canim..
Hayirlisi olsjn.. ah ahh bende neler neler istiyorum ahh..
Koltuklarimi konsolumu vs atmam yerine yenilerinj almak istiyorum.. boya badana vs istiyorum..
Ama galiba gene bu yilda kalacak.. cocuklar buyudukce masraflar artiyormus bjnh cokiyi annadim
Hayilrisi ne yaoak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…