Ama yani tek amacı faydalanmaksa nasıl olur demek istedim benNiyeti gönül eğlendirmek olan erkek sonunda aşık olur ev adamı olur. Bunun için karşısında aynı derecede eğlenmek isteyen bir kadın olmali. Eğlenirken bı bakmış ki o kadinla ömür boyu eğlenmek istiyor.
Eee senin de amacının faydalanmak olmasi gerekiyor.Ama yani tek amacı faydalanmaksa nasıl olur demek istedim ben
Yani karşılıklı etkileşime mi bağlı her şey?Eee senin de amacının faydalanmak olmasi gerekiyor.
Aslında bir durum yokta bende güven sorunu olduğu için kafam karışıyorBunu anlamak için birilerine sormaya gerek yok ki.. Belli olur zaten hal ve hareketlerinden..
En iyisi siz durumlar nedir onu yazın biz ona göre cevap verelim :)
Bence bir kadının bunu anlaması zor çünkü belli etmeyenleri de çok.
Bir de şöyle bir şey var bazıları başta gönül eğlendirmek öylesine takılmak için başlıyorlar sonra başlarda ki
kötü niyetleri onlara dolanıyor. Böyle biri vardı adam bir kızla çıkmaya başlayıp nasıl cinsel ilişkiye girdiklerini detaylarına varan kadar arkadaşlarına anlatıp kızı aşağılayıp dalga geçiyordu. Sonra hesap tersine dönüyor ve bu aklıevvel karaktersiz kişi kızdan kopamıyor ve evlenmeye karar veriyor ve işten ayrılıp o her şeyi anlattığı arkadaşlarıyla da iletişimi tamamen kesiyor.
Kadın büyük ihtimal hiçbir zaman bu adamın neler yaptığını nasıl biri olduğunu mesela hiçbir zaman anlamamıştır.
O yüzden kocasının o tarz bir adam olduğunu, ilişkiye bu niyetle başladığını hala bile bilmiyordur.
Yaaaa çook ilginçmiş
Genelde böyle yapanlar o kadından da vazgeçer diye biliyorum da ben.Böyle çok kişi olduğunu düşünüyorum.. bizim gibi Ortadoğu ülkelerinde cinsellik erkek için
çapkınlık, övünç kaynağı, elinin kiridir; kadın içinse utançtır, ayıptır, günahtır.
Bu kültürde, bu mentalitede yetişen erkeklerin çarpık fikirleri biraz da karaktersiz ve onursuzlarsa böyle durumlar ortaya çıkabiliyor.. ama kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor sonunda ve o aşağıladıkları kadından vazgeçemeyince e yedikleri haltlar tutamadıkları çeneleri başlarına bela olup kime anlattılarsa onları hayatından çıkartmaktan başka çareleri de kalmıyor.
Öyle gerçekten: (Bence kolay anlaşılacak bir şey değil bu, insanların içini,kalbini bilmek çok zor
Hemen böyle mi yaparlar yani daha ilişkinin başında daNiyeti gönül eglendirmekse her eğilimi cinselliğe gider bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?