Her konuda sadece kendini düsünür. Kendi cikarlarini kendi mutlulugunu.Niyeti gönül eğlendirmek olan erkek nasıl anlaşılır ?
Deneyimlerinizi ve düşüncelerini paylaşır mısınız rica etsem
Aklımdaki soru işaretlerini gidermeme yardıcı olursanız çok sevinirim.
Niyetinin gönül eğlendirmek olduğu ile ilgili sizi tereddüte düşüren olaylar neler, spesifik olarak yazarsanız belki daha yardımcı olabiliriz?
Bu konuya maddeler dizmek gereksiz bence.
Bu soruyu sorduracak en ufak hareketi yeterli.
Yani bu konuyu açıyorsaniz bilin ki karşınızdaki değmeyecek bir erkek.
Aklınızda ki soru işaretleri nedir ?
Her erkek farklı şekilde belli edebilir bunu.
Aslında beni şüpheye düşüren herhangi bir şey olmadı.Sadece bende güven problemi olduğu için "acaba" diye düşünüyorum.Hemen kimseye güvenmiyorum kuşkuyla bakıyorum.Sen sana bunu düşündürten şeyleri yaz ona göre yorumlayalım niyeti nedir diye
Zilyon tane yöntem var hangisini yazalım
Bunu belli eder o zaman değil miHer konuda sadece kendini düsünür. Kendi cikarlarini kendi mutlulugunu.
Yani mutlaka konuyu oraya getirirler öyle miAsena gibi kivrak olurlar
Konuyu sürekli cinsellikten vururlar her konu cinselliğe çıkar
Konusmalariyla kendini illaki belli eder
Evet rol yapan insanlardan çok korkuyorum ben deSeni merak etmez,düşünmez,kıskanmaz. Bunlar tabi benim fikrim.Sizi başkasına karşı savunmaz. Anlattığın şeyleri dinlemez dinlese de unutur. Aklıma gelenler bunlar şimdilik. Ama bazıları aşırı iyi rol yapıyor çok önemsediklerini çok kıskandıklarını falan göstermeye çalışıyor. Allah yardımcımız olsun bu devirde birine güvenmek zor.
Eder elbette. Bir de üzülmekten korkmayin. Her duygu insanın hayatına bir şey katar bir şey ögretir. Icinizden geldigi gibi yasayın.. Sürekli benimle ciddi mi egleniyor mu duygusuyla yaklasirsaniz, kendi duygularinizi bastirir kendinizi de karsi tarafa yanlis ifade etmis olursunuz.Bunu belli eder o zaman değil mi
Haklısınız, üzülmeden de gerçekler ortaya çıkmıyor hem değil miEder elbette. Bir de üzülmekten korkmayin. Her duygu insanın hayatına bir şey katar bir şey ögretir. Icinizden geldigi gibi yasayın.. Sürekli benimle ciddi mi egleniyor mu duygusuyla yaklasirsaniz, kendi duygularinizi bastirir kendinizi de karsi tarafa yanlis ifade etmis olursunuz.
Kesinlikle...Haklısınız, üzülmeden de gerçekler ortaya çıkmıyor hem değil mi
Getirmeyen de oluyor. Benimki sarılmak isterdim falan diyordu maksimum mesajda ayrılırken de ben bana dokunulsun isterim senin elini tutacağımdan şüpheliydim tokalaşamadık bile demişti. 4ay boyunca aşırı sabırlıydı ama sonra patlak verdi şu an aradığının da ötesinde rahat bir ilişkisi var tahminen.Yani mutlaka konuyu oraya getirirler öyle mi
Belli etseler iyi aslındaGetirmeyen de oluyor. Benimki sarılmak isterdim falan diyordu maksimum mesajda ayrılırken de ben bana dokunulsun isterim senin elini tutacağımdan şüpheliydim tokalaşamadık bile demişti. 4ay boyunca aşırı sabırlıydı ama sonra patlak verdi şu an aradığının da ötesinde rahat bir ilişkisi var tahminen.
Aslında o da belli etmiş ama uzun hikaye. Bana anlattığı eski ilişkisini hayali canlandırmış ama yalan olduğunu sonradan itiraf ettiği için hayali olduğunu sonradan algıladım. Aman ya Allah karşımıza iyi insanları çıkarsın inşallah böylesini değil.Belli etseler iyi aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?