gerçekten, sorduğun sorunun cevabını bilmiyor musun?Merhaba hanimlar netten biriyle tanistim.1 hafta konustuk tlf sonra bir yerde bulustuk kahvalti yaptik.sonrasinda sahilde gezelim dedi.arabaya bindik ama hemen opmeye sarilmaya calisti.
ben istemedigim halde buna devam etti.sonra denize indik oradada hala sarilmaya opmeye devam etmek istedi.
ben uzaklastim buna kirildi.o gun ayrildik eve dondum. onu yanlis anladigimi paranoya yaptigimi ona guvenmedigimi niyetinin ciddi oldugunu soyledi.ben onu kirdigimi dusundum.
bir kac gun sonra yine bulustuk.bu arabayi tenhaya goturdu deniz kenarina orada yine basladi ben eve gitmek istiyorum dedim baya tartisip kavga ettik o gun ayrildik bitti.
ben boyle bir iliski istemedigimi belirttim.bana sen kimseye guvenmezsin sorunlarin var deyip aklimla oynuyor.
hanimlar lutfen soyleyin daha ilk gorusmede insan opmeye sarilmaya calisir mi bunun niyeti baska birsey degil midir.
Ben biliyorum ama o beni sucluyor sen iliski nedir bilmiyorsun diyor.gerçekten, sorduğun sorunun cevabını bilmiyor musun?
Çok belli iğrenç biri aklı şeyine kaçmış. Uzak dur. Ayrıca istemediginiz bir şeye zorlamış ve psikolojik olarak da baskı yapmış resmen. iğrenç biri benceMerhaba hanimlar netten biriyle tanistim.1 hafta konustuk tlf sonra bir yerde bulustuk kahvalti yaptik.sonrasinda sahilde gezelim dedi.arabaya bindik ama hemen opmeye sarilmaya calisti.
ben istemedigim halde buna devam etti.sonra denize indik oradada hala sarilmaya opmeye devam etmek istedi.
ben uzaklastim buna kirildi.o gun ayrildik eve dondum. onu yanlis anladigimi paranoya yaptigimi ona guvenmedigimi niyetinin ciddi oldugunu soyledi.ben onu kirdigimi dusundum.
bir kac gun sonra yine bulustuk.bu arabayi tenhaya goturdu deniz kenarina orada yine basladi ben eve gitmek istiyorum dedim baya tartisip kavga ettik o gun ayrildik bitti.
ben boyle bir iliski istemedigimi belirttim.bana sen kimseye guvenmezsin sorunlarin var deyip aklimla oynuyor.
hanimlar lutfen soyleyin daha ilk gorusmede insan opmeye sarilmaya calisir mi bunun niyeti baska birsey degil midir.
sende ona demiyormusun, ilişkinin aşamaları olur diye...adam açıkça günübirlik ilişki istiyor, sana göreyse bu durum evet diyeceksin,Ben biliyorum ama o beni sucluyor sen iliski nedir bilmiyorsun diyor.
Niyeti belli sormaya bile gerek yokMerhaba hanimlar netten biriyle tanistim.1 hafta konustuk tlf sonra bir yerde bulustuk kahvalti yaptik.sonrasinda sahilde gezelim dedi.arabaya bindik ama hemen opmeye sarilmaya calisti.
Cok haklisiniz ne soylediysem olmadi.beni suclayip duruyor ben operim sarilirim en dogal hakkim ona tek derdinin sadece rahatlamak oldugunu soyledim bana sen ahlaksizsin deyip birde uste cikiyor ya.resmen psikolojimle oynadi.Çok belli iğrenç biri aklı şeyine kaçmış. Uzak dur. Ayrıca istemediginiz bir şeye zorlamış ve psikolojik olarak da baskı yapmış resmen. iğrenç biri bence
Soylemez miyim neler soyledim.ama ben opmeden duramam diyor.once taniriz yavas yavas alisiriz diyorum o ise sen gezelim yiyelim derdindesin diyor.sende ona demiyormusun, ilişkinin aşamaları olur diye...adam açıkça günübirlik ilişki istiyor, sana göreyse bu durum evet diyeceksin,
değilse hayır diyeceksin, bu kadar basit...ilk günden sana böyle davranan birinin senin le ciddi düşüneceğini hayal etmiyorsun sanırım...
kendi de mikme derdinde.Merhaba hanimlar netten biriyle tanistim.1 hafta konustuk tlf sonra bir yerde bulustuk kahvalti yaptik.sonrasinda sahilde gezelim dedi.arabaya bindik ama hemen opmeye sarilmaya calisti.
Kesinlikle arkana bile bakma. Kendine deger veriyorsanCok haklisiniz ne soylediysem olmadi.beni suclayip duruyor ben operim sarilirim en dogal hakkim ona tek derdinin sadece rahatlamak oldugunu soyledim bana sen ahlaksizsin deyip birde uste cikiyor ya.resmen psikolojimle oynadi.
Haklisiniz tabi bunu biliyorum ama insan yanliz olunca bir dala tutunmak istiyor.Bak canım yanlışlardasın,senin genç bir kızın var ve sen ergenler gibi davranıyorsun. Şimdi kızın senin yaptıklarını yapsa,internetten tanıştığı kişiyle buluşmalara gitse ne dersin?
Oyle yaptim zaten ne soylese beni ikna edemedi.kisaca adamlik mertlik bitmis kime guvenecegiz bilmiyorum artik.Kesinlikle arkana bile bakma. Kendine deger veriyorsan
Senin rızan olmadıgı sürece bu seni kullanmak olur. Klasik olacak ama böyleleri hiç mi düşünmüyor benim de annem kız kardeşim var vs. diye. PislikOyle yaptim zaten ne soylese beni ikna edemedi.kisaca adamlik mertlik bitmis kime guvenecegiz bilmiyorum artik.
bu resmen zorla olmus gibi isterse 3 yillik iliski olsun kimse zorla opmeye kalkmaz normal degil niyeti belli zatenMerhaba hanimlar netten biriyle tanistim.1 hafta konustuk tlf sonra bir yerde bulustuk kahvalti yaptik.sonrasinda sahilde gezelim dedi.arabaya bindik ama hemen opmeye sarilmaya calisti.
Benim rizam hic olmadiki ben hep kizdim kesinlikle istemiyorum dedim ama ben hoslandigim kadini operim diyor baska birsey demiyor.iliskinin asamalarini sevmezmis sadece rahatlama pesindesin diyorum sen ahlaksizsin bunuda yanlis anliyorsun diyor.Senin rızan olmadıgı sürece bu seni kullanmak olur. Klasik olacak ama böyleleri hiç mi düşünmüyor benim de annem kız kardeşim var vs. diye. Pislik
Ben 43 girdim o da 43 evlenip ayrildik ikimizde.O kac yasinda siz kac yasindasinix ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?