Niyeti nedir sizce

Muhammet cumanoglu adli iliski uzmani var yuotubede videolari var ac bi izle. Erkeklerin yuzlerinin bir bir anlatiyor tavsiye ederim. Onlarin niyeti bizimki kadar masum olmuyor.

Benim rizam hic olmadiki ben hep kizdim kesinlikle istemiyorum dedim ama ben hoslandigim kadini operim diyor baska birsey demiyor.iliskinin asamalarini sevmezmis sadece rahatlama pesindesin diyorum sen ahlaksizsin bunuda yanlis anliyorsun diyor.
Evlenip ayrılmışsın. O da öyleymiş belki bu bile yalan. Bir de toplumun iğrenç niyetli erkekleri boşanmış veya eşi vefat etmiş kadınlara ne gözle bakıyor biliyorsun. Çok dikkatli olmanız lazım.

Tenlerin çabuk birleştiği yerde ruhlar buluşamaz. Adam sevişmek istiyor başka bir derdi yok. Sevişmek kötu bir sey degil ancak tek derdinin sevismek olmasi kötü bir sey canim. Uzak dur

Bunu biliyorum yanlis oldugunu bildigim icin hep anlattim ama o sen kimseye guvenmezsin deyip durdu.

O istediğini almak için denizlerin kırmızı olduğunu, güneşin batıdan doğduğunu, balın ekşi olduğunu falan da iddia eder.
Siz kendinizi bilmiyor musunuz?
Ben kendimi biliyorum tabiki birseylerin yanlis gittigini hep soyledim anlamiyor akli seyinde baska bir derdi yok.

Güvenme zaten,bak diğer üyenin dediği gibi evli de olabilir
Olabilir ona yem attim ben bu iliskiyi aileme soylerim onlarin haberi olmadan olmaz dedim o 3 ay cikalim birbirimizi taniyalim dedi buradan anla iste derdinin ne oldugunu.

Ben kendimi biliyorum tabiki birseylerin yanlis gittigini hep soyledim anlamiyor akli seyinde baska bir derdi yok.
Siz de isteseniz sorun yok,
Isterseniz 3 dakika önce gördüğünüz adamla sevişin.
Ama siz hayır dedikce ustelemesi, ısrar etmesi, sonunda da sizi kötü hissettirmesi kabul edilemez.
Bunun güvenle alakası yok
Ayrıca da sanaldan sadece bir hafta tanıştığınız adama guvenmemenizden daha doğal daha ne var?

Benim rizam hic olmadiki ben hep kizdim kesinlikle istemiyorum dedim ama ben hoslandigim kadini operim diyor baska birsey demiyor.iliskinin asamalarini sevmezmis sadece rahatlama pesindesin diyorum sen ahlaksizsin bunuda yanlis anliyorsun diyor.

Ya rızanız yoksa niye çekiyorsunuz bu adamı. Mide bulandırıcı bir adam bir de size ahlaksız diyor utanmadan. Bas kıçına tekmeyi "Ağzının suyunu tutmaktan aciz dızolarla beraber olamam " de ayrıl bitsin gitsin. Dünyada ki son adam falan mı yani niye bu adamla devam ediyorsunuz?

Zorla mı cnm
Sen istemiyorsan sana yakınlaşamaz
Görüşme onla

Gorusmedim zaten hala kendini aklamaya calisiyor Allqhin abazasi.yok gunluk iliski istese bol bol varmis ben kendimi vazgecilmez falan saniyormusum onun derdi huzurlu bir yuva kurmakmis.bende dedim ki yuva istiyorsan once yavas yavas taniyacaksin sonra guvendireceksin sonra yakinlasacaksin. ama anlayan beri gelsin adam akli seyinde geziyor

Internetten ilişki mi olur Allah aşkına arkadaslik dahi yapmayın netten tanıştığınız kimse ile... Evlenmek istiyorsanız cevrenizdekiler bilsin ortak tanıdıklarınız cikar ne bilim bi ortamda tanışırsınız fln internette kimse iyi niyettli değil diyebilirim...
Ucuz kurtulmuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…