- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
Evlenip ayrılmışsın. O da öyleymiş belki bu bile yalan. Bir de toplumun iğrenç niyetli erkekleri boşanmış veya eşi vefat etmiş kadınlara ne gözle bakıyor biliyorsun. Çok dikkatli olmanız lazım.Benim rizam hic olmadiki ben hep kizdim kesinlikle istemiyorum dedim ama ben hoslandigim kadini operim diyor baska birsey demiyor.iliskinin asamalarini sevmezmis sadece rahatlama pesindesin diyorum sen ahlaksizsin bunuda yanlis anliyorsun diyor.
Ben biliyorum ama o beni sucluyor sen iliski nedir bilmiyorsun diyor.
Bunu biliyorum yanlis oldugunu bildigim icin hep anlattim ama o sen kimseye guvenmezsin deyip durdu.Evlenip ayrılmışsın. O da öyleymiş belki bu bile yalan. Bir de toplumun iğrenç niyetli erkekleri boşanmış veya eşi vefat etmiş kadınlara ne gözle bakıyor biliyorsun. Çok dikkatli olmanız lazım.
Güvenme zaten,bak diğer üyenin dediği gibi evli de olabilirBunu biliyorum yanlis oldugunu bildigim icin hep anlattim ama o sen kimseye guvenmezsin deyip durdu.
Ben kendimi biliyorum tabiki birseylerin yanlis gittigini hep soyledim anlamiyor akli seyinde baska bir derdi yok.O istediğini almak için denizlerin kırmızı olduğunu, güneşin batıdan doğduğunu, balın ekşi olduğunu falan da iddia eder.
Siz kendinizi bilmiyor musunuz?
Olabilir ona yem attim ben bu iliskiyi aileme soylerim onlarin haberi olmadan olmaz dedim o 3 ay cikalim birbirimizi taniyalim dedi buradan anla iste derdinin ne oldugunu.Güvenme zaten,bak diğer üyenin dediği gibi evli de olabilir
Siz de isteseniz sorun yok,Ben kendimi biliyorum tabiki birseylerin yanlis gittigini hep soyledim anlamiyor akli seyinde baska bir derdi yok.
Benim rizam hic olmadiki ben hep kizdim kesinlikle istemiyorum dedim ama ben hoslandigim kadini operim diyor baska birsey demiyor.iliskinin asamalarini sevmezmis sadece rahatlama pesindesin diyorum sen ahlaksizsin bunuda yanlis anliyorsun diyor.
Böyle dedikten sonra görüşmeye devam etmeyi düşünmüyorsunuzdur umarım.Soylemez miyim neler soyledim.ama ben opmeden duramam diyor.once taniriz yavas yavas alisiriz diyorum o ise sen gezelim yiyelim derdindesin diyor.
koptumİnanma seni mikicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?