Niyeti nedir sizce

Ya tamam akıllı akıllı cevaplar vermişsin daha niye bize burda sorup yarım akıllı izlenimi uyandırıyorsun???

Bir kahvaltıdan sonra adamın arabasına binmenize şaşırdım. Daha kötüsü de olabilirdi orda. Bundan sonra daha dikkatli davranın. Bu adamın derdi ciddi bir ilişki değil zaten

Soylemez miyim neler soyledim.ama ben opmeden duramam diyor.once taniriz yavas yavas alisiriz diyorum o ise sen gezelim yiyelim derdindesin diyor.

böyle insanlardan uzak dur ona görede her yerini öpsün ellesin karşılığındada gezdirsin yedirsin yapcak.

Ben evlendigim adama öleyim o zaman iki ay sonrasında beni öpmek istedi sadece yanak tan müsaade etmemiştim

Bu sana yapılan taciz biliyorsun değil mi

Tabiki inkar edecek evlenecek ne diyecekti evet niyetim abazalığımı gidermek mi diyecekti? Evlenecek adam ilk buluşmada dudaklaramı yapışır yoksa seni tanımaya mı çalışır? Def et birdaha muatap olma abazayla.

Yalnız ilişki öyle olmaz
Taviz vermeyin bence hiçbir şekilde görüşmeyin ,
O şekilde davrandığı halde yine görüşmüşsünüz, yine görüşürseniz tekrarı olacağını düşünüyorum, hatta daha fazlası bile olabilir bence

Ya saf mısınız arkadaşlar ya ? Gerçekten niyetini anlamadın mı yani şimdi ? Ciddi olan biri zaten ben ciddiyim diye açıklama yapmaz ciddi olduğunu hareketleriyle gösterir.Mesela tenha yerlere götürüp üzerine atlamaya çalışmaz. Siz bence yazdıklarınızı iyice okuyın cevabı içinde saklı zaten.

Ben

Bsn niyetinin ciddi olduğunu düşünmüyorum bence uzaklaş

Sakın bir daha arabasına binme hatta görüşme ablacım bu ne cesaret yahu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…