- 3 Ocak 2016
- 3.343
- 6.346
- 158
- 40
Teşekkür ederim, herkesin hayatı da ilişkisi de kendine benim takıldığım bi nokta vardı onu sordum. Anlatmak istiyorsanız da bu platform bunun için var. Beni alakadar etmez, benim konumda.Sana hayatımi suanki ilişkimi anlatsam inanmazsin gerçekten
daha bikaç aylık ilişkiden öyle evlilik filan çok abartı ki konu sahibi kendi evlenmek istemiyor sağa sola laf olmasın kafasında yani adamın kendisi önemli değil çıksın biri evlensin niye 2 tane dedikoducu tip susacak diye.
yazık bir de 29 yaşında koca kadın bu noktada yani.
erkekler zamanla evlilik düşünür ilk başta herkes eğlenmek ister zaten eğlenmediğin ilişkide evlilik düşünürmüsün?
senin derdin bu çocuk değil yaşadığın çevre.
en kısa sürede çevreni değiştir.
erkekleri de evlilik diye daraltma. anı yaşa. yaşadıklarından keyif al.
İşte bunun nedeni de yaşım geçiyor kaygısı ama bu kaygı size doğru kararlar aldırmaz hiç bir zaman.Bi kere dedim, bi kere daha dermiyim bilmiyorum ki dilin kemiği yok ama çok mantıklı bi yaklaşım. Ya bi anlasam niyetini benim sıkıntım şu an o,isteği evlenme mi eğlence mi takıldığım nokta bu şu an
Peki ya sonra anı yaşarsak pişman olmaz mıyız. Kadınlar olarak biraz daha temkinli olmalı değil miyiz. Yaşadığım çevre evet küçük bi yer değiştiremem insan tipleri hep böyle. Neden sessiz kalıyor ki evet olabilir ya da hayır demek bu kadar mı zor ?
bu sevişmeden sevgili olma kafasını ben anlamıyorum yani sevişmiyorsanız okuldan filan tanıdığınız diğer erkeklerden ne farkı var ki birine sevgili demenin onlarla da lak lak yaparsınız sevgili dediğiniz adamla da.
forumda tonla isteksizlik konusu var bir kalite kontrol yapmak lazım erkeği artık
Sevişince ne oluyor daha mı değerli oluyorsunuz. Değer ölçütü iletişim ve kaliteli vakit geçirmedir. Seks olmadan her şeyin daha masum ve gerçek olduğunu düşünüyorum.
iletişim ve kaliteli vakit geçirmeyi bir erkeğe sevgili sıfatı yüklemeden ve evlilik beklentisine girmeden de yapabilirsin? iyi bir erkek kankan olur oturur sohbet edersin bolca.
adamı cinsel olarak çekici bulacaksın ki sevgili demenin bir anlamı olsun.
seks olmadan her şey daha masumda evlenince de kardeş kardeş oturun evinizde. :))
Çekici buluyorum masum masum oturmayız,sanmıyorum her şeyin zamanı vardır.
Aynı duyguları paylaşan birine rastlamak ne güzel :) Aynı şeyleri de az çok yaşamışız aslında o çabalasın diimi bulmuş beni kaçırırsa eyvallahİşte bunun nedeni de yaşım geçiyor kaygısı ama bu kaygı size doğru kararlar aldırmaz hiç bir zaman.
Senin tuzun kuru tabi deme aynı yastayz Kasım'da ben de 29 olcam
ben de istiyorum evlenmeyi ama bu zamana kadar kime bu niyetimi belli ettiysem benden kaçtı kimden umudu kestiysem bundan olmaz dediysem eşya almaya kalktı
Evet beklemek sinir bozucu yaş faktörü sabırsızlastiriyo işleri ama böyle
Kaderi zorlamamak diye bir tabir var sanırım bu da öyle bir şey
Kendini bırakırsan yüzersin, çırpınırsan boğulur
Düşünürüm tabii ama o olduğunda şey olmuyor mu artık rahatlamıyorlar mı yani canı nasıl isterlerse öyle davranıyorlar. Evlenirim de, daha iyisi çıkarsa ona da giderim de,sana zaten ulaşmış oluyor ve bi merağı kalmıyor sankicinsellikle ilgili yanlış kalıplar edinmişsin. cinsellik olmazsa erkek bana değer verir benimle hemen evlenir diye kodlamışsın ama görüyorsun ki bu yanlış. adamla git seviş demiyorum ama kesinlikle cinsellik konusunu yeniden düşünmeye ihtiyacın var..
Düşünürüm tabii ama o olduğunda şey olmuyor mu artık rahatlamıyorlar mı yani canı nasıl isterlerse öyle davranıyorlar. Evlenirim de, daha iyisi çıkarsa ona da giderim de,sana zaten ulaşmış oluyor ve bi merağı kalmıyor sanki
ben öyle bir erkeğe rastlamadım çokca da ilişkilerim oldu. yok mu vardır ama o erkek için evlenmen ya da evlenmemen farketmiyor. aynı mantıkla evlenince de bir merağı kalmıyor ve soğuyor bak burada evli olduğu halde kocasının ilgisizliğinden yakınan nice kadın var.
cinselliği erkeğin ulaşacağı bir mecra olarak görmekten vazgeçmelisin iyi tanı, iyi incele güven oluşursa cinsellik ilişkileri güçlendirir, sağlamlaştırır. yoksa bekledikçe emin ol erkek kafasında çok büyütüyor ve o iş olunca da ee bu muymuş filan diyor içinden.[/B]
Hıım olabilir tabii peki bütün bunlar olursa bağlanırsanız ve siz daha istekli olursanız, hayatınızı birleştirmek isterseniz ama o istemezse ne olacak ? Riskli bi durum olmaz mı ?
Yargılanmak gibi riskli bi durum. Erkekler bunu takmıyor mu yani bence hepsinin kafasında bi yerlerde var evlenmemiş ama rahat takılmış ben de takılayım bari diyenasıl riskli bir durum?
her ilişki evlilikle sonuçlanmak zorunda değil diye bahsetmiştim.
o istemezse diye düşündüğün kadar ya ben istemezsem diye düşünmelisin sonuçta bak ne kadar kadına şiddet haberleri var evleneceğin kişiyi iyi seçmen çok önemli.
Yargılanmak gibi riskli bi durum. Erkekler bunu takmıyor mu yani bence hepsinin kafasında bi yerlerde var evlenmemiş ama rahat takılmış ben de takılayım bari diyenasıl riskli bir durum?
her ilişki evlilikle sonuçlanmak zorunda değil diye bahsetmiştim.
o istemezse diye düşündüğün kadar ya ben istemezsem diye düşünmelisin sonuçta bak ne kadar kadına şiddet haberleri var evleneceğin kişiyi iyi seçmen çok önemli.
Yargılanmak gibi riskli bi durum. Erkekler bunu takmıyor mu yani bence hepsinin kafasında bi yerlerde var evlenmemiş ama rahat takılmış ben de takılayım bari diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?